To Φαινό, αποδίδει με ότι σύρμα να του βάλεις...
Το ζήτημα είναι το τί ψάχνουμε εμείς από έναν ατμοποιητή...
Από εκεί και μετά θέλει ΔΟΚΙΜΕΣ... Πολλές δοκιμές, όπως και στον κάθε επισκευάσιμο... Οι δοκιμές που θα κάνουμε θα μας δείξουν ποιό σετάπ έρχεται πιο κοντά στα ατμιστικά μας δεδομένα...
Κάτι άλλο... Λόγω του ότι έχει τις τρυπούλες όπως τις έχει το Φαινό, δίνει τον αέρα σε όλο το μήκος του coil... Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε λοιπόν και coils με μεγαλύτερο μήκος και σπείρες...
Άλλο...
Τί θέλει κάποιος... Ατμό και ντουμάνι? Θα φύγει σε πιο χοντρά σύρματα με περισσότερες σπείρες και watts καθώς και πιο χαμηλά την αντίσταση στο deck...
Γεύση? θα πάει σε λεπτότερα σύρματα, λιγότερες σπείρες ΑΝΟΙΧΤΕΣ, με λιγότερα watts και πιό ψηλά την αντίσταση στο deck...
Δοκιμάστε πχ... Σετάπ με 0,22 σύρμα 4 σπείρες σε 2,00 mm τρυπανάκι, ή ακόμη καλύτερα 1,5 mm τρυπανάκι και όποιος μου πει ότι δεν παίρνει γεύση τότε ψεύδεται!!!

Ή κάτι δεν κάνει σωστά...
Τα λεπτότερα σύρματα όμως θέλουν περισσότερη εμπειρία για να στηθούν...
Έχω δοκιμάσει ακόμη και με 0,16 σύρμα...
Τελευταίο...
οι περισσότεροι που λέτε ότι δεν παίρνετε καλή γεύση στο Φαινό, πιστεύω ότι βάζετε πολύ βαμβάκι στο coil...
Φίλοι μου... (και απευθύνομαι στους πιο νέους στο χώρο των επισκευάσιμων)...
Το φόρουμ είναι τεράστιο το ξέρω, αλλά από τη στιγμή που επιλέξατε έναν επισκευάσιμο, θα πρέπει να ρίξετε διάβασμα!!! Όχι μόνο στο νήμα του ατμοποιητή που αποκτήσατε, αλλά και σε άλλα νήματα, σχετικά με αντιστάσεις και υλικά τροφοδοσίας του coil...
4 πράγματα χρειάζεται ένας επισκευάσιμος για να λειτουργήσει σωστά...
1. Διάβασμα (γνώση)
2. Εξάσκηση
3. Λάθη...

Πολλά λάθη που θα σας δώσουν εμπειρία
4. Να τα βρεις με τον επισκευάσιμό σου... Να μάθεις δηλαδή πως δουλεύει πρώτα ώστε να έχει νόημα αυτό που του εφαρμόζεις.
Το έκανα σεντόνι πάλι...