Παιδια καλημερα.
Θελω λιγο τα φωτα σας.
Ενδιαφερομαι για τον συγκεκριμενο rta επειδη απο οσα διαβαζω και ακουω ειναι κορυφαιος στην αποδοση της γευσης.
Ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης.
Βλεπω εδω οτι γινεται μεγαλη κουβεντα περι στησιματος. Με μυτες, χωρις μυτες, σχημα π, οβαλ και δε συμμαζευεται.
Γενικα επειδη δεν ειμαι ανθρωπος που πιανει πολυ το χερι μου ουτε εχω την υπομονη να ξεψειριζω τη μαϊμου (ειχα δοκιμασει παλια εναν τυπου genesis και σε 3 μερες τον εκανα σερβίς τυπου Αμαριανακη απο το μπαλκονι), ο μονος επισκευασιμος με τον οποιο μπορω και συνυπαρχω ειναι ο kayfun.
Δε θελει και καμια επιστημη στο στησιμο. Πρεπει να προσπαθησεις για να μη σου κατσει.
Επειδη λοιπον βλεπω οτι ειναι της ιδιας φιλοσοφιας και ο pnenomenon πιστευω οτι το εχω.
Αλλα προβληματιζομαι επειδη βλεπω συζητησεις για το στησιμο του μηπως ειναι ιδιοτροπος.
Δε θελω να μπω στη διαδικασια να παλευω με στησιματα, το ενα να βγαζει καμμενο, το αλλο υπερτροφοδοσια κλπ και να μου παρει κανα μηνα για να βρω ποσες μυτες και πια γωνια θελει το βαμβακι για να ατμισω σαν ανθρωπος.
Αρα το ερωτημα μου ειναι: συγχωρει οπως ο kayfun η τιμωρει αν δεν εισαι χειρουργος?
Sent from my D5503 using Tapatalk 2