[member=11926]Pempis[/member] όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος από πάνω, πάρε ένα τηλέφωνο είναι πολύ εξυπηρετικοί. Πάντως έχεις δίκιο, είναι απαράδεκτη η τιμή των oring.
Όσον αφορά το θέμα σου, είναι γνωστό και ήταν πολύ χειρότερο όταν το γεμισμα του φαινόμενου ήταν από κάτω. Κάποια τανκ παθαιναν εμπλοκή και για να βγουν οσυ έβαινε η πιστη. Υπάρχουν δύο λύσεις για να γίνει η δουλεια σου πιο εύκολη:
Α) Αλλάζεις το oring το πάνω, νομίζω πως το καφέ είναι λίγο πιο λεπτό και έτσι με ένα μαυρο κάτω και ένα καφέ πάνω είναι πιο εύκολο στο μπες-βγες και στο γύρισμα.
Β) Λιπαίνεις τα oring πριν βάλεις την δεξαμενή. Μπορεις να χρησιμοποιήσεις λίγο υγρό ή liposan. Εγώ έχω πάρει ένα liposan από μελλισοκέρι και γυρναει πολύ καλα.
Ένα πραγμα να έχεις κατα νου, αφου το γυρίσεις/γεμισεις/ξαναγυρίσεις, ξεβίδωσε τον ατμοποιητή από το μοντάκι σου και ξαναβιδωσε το. Αν δεν το κάνεις αυτό, ύστερα από μερικά γεμίσματα ενδέχεται να βιθωθεί υπερβολικά και να μην βγαινει.
Καλησπέρα, και σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
Θα δοκιμάσω να βάλω το καφέ oring όταν θα έχω αν και δεν νομίζω ότι θα καταφέρω κάτι. Έχω κάνει διάφορες αλλαγές και δεν κατάφερα να το γυρίσω... Όλα τα oring τα λιπαίνω πάντα πριν κουμπώσω τα κομμάτια του άτμο με το υγρό που θα χρησιμοποιήσω ή με σκέτη βάση vg, να ΄ναι καλά αυτο το φόρουμ που μου έμαθε πολλά πράγματα.

Η τελευταία συμβουλή που γράφεις δεν την πολυκατάλαβα. Μάλλον όμως εννοείς ότι όταν γεμίζω το τανκ περιστρέφεται λιγάκι και μπορεί να βιδωθεί υπερβολικά. Το έχω πάθει αυτό (αν εννοούμε το ίδιο) και χύθηκε όλο το υγρό στο μοντάκι και στα ρούχα μου.
*το liposan με το μελλισοκέρι θα το δοκιμάσω, μου ακούγεται καλό...

Καλή σου μέρα ,
άλλαξα το ένα από τα δύο κάτω Oring της βάσης με ένα λεπτότερο (ότι βρήκα από παλιούς) και πάντα μετά το στήσιμο τα λιπαίνω με VG (μπόλικο). Εχω ένα 10μελο VG ειδικά για αυτόν. Βασικά τα λιπαίνεις όλα καλά , ακόμα και τα πάνω .
Το βίδωμα της καμπάνας γίνεται πολύ απλά και εύκολα εαν πριν βιδώσεις , ξεβιδώσεις μισή στροφή . Εαν στραβοκουμπώνει σίγουρα έχει μασήσει το βαμβάκι . Θέλει κοντό στα πλάγια ώστε να μην μπαίνει στις σπείρες . Στην μέση είτε μπει στο λούκι είτε όχι δεν έχει πρόβλημα .
Ετσι στήνω και πάνε όλα καλά πάντα .
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Όπως έγραψα και παραπάνω, πάντα λιπαίνω όλα τα oring του ατμοποιητή με vg. Όσο για την καμπάνα είτε μισή στροφή την ξεβιδώσω είτε όχι δεν γίνεται τίποτα. Απλά, κάνω υπομονή (ακόμη) ώσπου να καταφέρω να τη βιδώσω και πάντα το κονταίνω στα πλάγια για μην εμποδίζει τις σπείρες.
EDIT: έγινε διόρθωση παράθεσης