Είχα καιρό να πιάσω GUS.Τους τελευταίους μήνες στα διάφορα γκρουπ είχε παίξει αρκετό hype για τον Μενέλαο.Επειδή είδα να τον εκθειάζουν κάποιοι ατμιστές με τους οποίους ταιριάζει το προφίλ μου,ψήθηκα.Όπως είναι γνωστό βέβαια δεν πρόκειται για καινουργιο ατμοποιητή.Είναι ένας συνδιασμός του ντεκ Minimo 775,της καμπάνας του Αίολου και ένός καινούργιου κοστουμιού.Ο Μενέλαος είναι sold out,όχι όμως το ντεκ του Minimo και η καμπάνα του Αίολου.Οπότε διάλεξα και το κοστούμι του IOU και έφτιαξα έναν ίδιο στην ουσία του ατμοποιητή.Εντυπώσεις άριστες.Γνήσια σφιχτή τσιγαρίσια τζούρα,με εξαιρετικό χτύπημα που δεν είναι τραχύ για να ενοχλεί στο λαιμό.Η 6άρα νικοτίνη σου φαίνεται 8άρα-9άρα.Στα καπνικά και στα ημικαπνικά δίνει ρέστα.Το στήσιμο κλασικό gus,θέλει προσοχή στη λεπτομέρεια.Και στην τοποθέτηση του coil και στο βαμβάκωμα.Βοηθάνε όμως πολύ τα μεταλλικά ποδαράκια που κρατάνε το βαμβάκι και διευκολύνουν σε σχέση με τα παλιά ντεκ.Στα συν του βέβαια και τα λίγα κομμάτια για λύσιμο και καθάρισμα ιδιάιτερα όταν κάνεις και ΝΕΤ υγρά.Ο αγαπημένος μου flash e vapor βρήκε άξιο παρτενέρ στο all day μου άτμισμα.