Παιδια εγω οταν βιδωνα τελειως την καμπανα πολλες φορες ετρωγα καψουλι. Ψαχνομουν καιρο και με βοηθησε ο VS RDNA40 με αντισταση ΝΙ200 να καταλαβω απο την ενδειξη στην οθονη του οτι δεν υπηρχε αρκετο υγρο στο βαμβακι οταν την ειχα κλειστη. Απο τοτε που την ανοιγω μιση στροφη ΣΩΘΗΚΑ και ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ γευσεις και επιγευσεις. Στα 10-12 watts ατμιζω ,με ribbon noupi, 2mm με 0,3mm. Με ρυθμιση θερμοκρασιας οι αλλοι δυο Ζεστ στα 15 j , 200c, 2mm, 0,3 Ni στα 200 SX mini M class και VS RDNA40 με παραδεισενια αποτελεσματα.
Ειπα να σταματησω το καπνισμα και αρχισα πριν χρονια τις ατμιστικες μου αναζητησεις.
Απο τα πρωτα χρονια του ΗΤ Ovale, Nobacco κλπ.με τις διαρροες , τον ελαχιστο ατμο, τα τοτε μετρια υγρα και τις μπαταριες που ειχαν λιγη διαρκεια ,μεχρι σημερα οπου τα πραγματα αλλαξαν τοσο πολυ προς το καλυτερο, ο ατμιστης εχει τεραστιο περιθωριο επιλογων απο πληθωρα εξελιγμενων αξιολογων και εξαιρετικων προιοντων ΗΤ που δεν πηγαινε τοτε το μυαλο μας στο ξεκινημα.
Μεσα απο την διαδρομη μου σε διαφορα μονοπατια για την αναζητηση της καλυτερης γευσης, λειτουργιας, εργονομιας , με την καθημερινη ενασχοληση και αναζητηση του καλυτερου ατμοποιητη, μοντ, αντιστασης , βαμβακιου, στησιματος, τη μελετη διαφόρων παραμετρων για καλυτερο σετ απ στησιματος, εκανα εκατονταδες δοκιμες οπου καποιες ειχαν εως και..

καψουλια, μετρια γευση, ενω αλλες εδωσαν απιθανη γευση, πλουσια αισθηση ατμισματος, χτυπημα, ικανοποιηση και απολαυση. Το ατμισμα για μενα ειναι μια απολαυση, μια τοσο ωραια ενασχοληση που εγινε χομπι ,μερακι και παθος μου.
Εφυγα λιγο απο το θεμα αλλά παρασυρθηκα απο το μερακι και παθος μου

.Ο Ζεστ λοιπον με καλο στησιμο και ''ανοιχτη καμπανα'' κατα τη γνωμη μου, εχει παντα επιτυχια ,σε απογειωνει γευστικα και ποτε δεν εχεις υποτροφοδοσια.Επισης να εχει υγρο πανω απο το 1/4 .Οταν κατεβαινει η σταθμη προς στο 1/4 γεμιζουμε και η γευση επανερχεται οπως και η απολαυση.