Αν δεν εισαι πολυ μακρια, αυριο με το καλο θα παραλαβεις οποτε αναμενουμε και τις πρωτες εντυπωσεις σου!
ΥΓ - Αγγελια για τους Kayfun εβαλες η οχι ακομα...?
Όσο καλό και να είναι το φαινόμενο φίλτατε,ο καυφουν δεν πρόκειται να πουληθεί και μάλιστα ποτέ,καθώς
ψυχολογικό το δέσιμο μου μαζί του,είναι αυτός που με επέστρεψε στο Η.Τ. όπου εδώ και 8 μήνες κοντά,σταμάτησα
το τσιγάρο.Δώρο απο πολύ φίλο (πολύ καλή τιμή) και στιγμές όπου δεν πρόκειται να σβήσουν απο το μυαλό μου,
προσπαθόντας να στρίψω τις πρώτες μου αντιστάσεις πάνω σε οδοντογλυφίδες,στα σωληνάρια των BIG και σε ότι
άλλο έβρισκα κυλινδρικό
Σόρρυ για το Offtopic,αλλά για κάποιους,κάποιες ατμιστικές συσκευές,τους έχουν χαράξει την πορεία τους μέχρι και
σήμερα...
Είναι κρίμα παντός,για μας απο επαρχία είτε απο μακρινές πόλεις όπως εγώ (Κιλκίς) να μην έχουμε αυτη την δυνατότητα
να επισκεφτούμε τους κατασκευαστές,ίσως πολλά πράγματα στην ατμιστική μας σταδιοδρομία να ήταν διαφορετικά.Είναι
τελείως διαφορετικά,να έχεις μια απρόσωπη επικοινωνία (τηλεφωνικά) και να κάνεις έστω και τις πιο χαζές ερωτήσεις πάνω
σε έναν ατμοποιητή που κάποιοι τον θεωρούν (είτε είναι) απο τις ναυαρχίδες γευστικά και άλλο να κάνεις ο ίδιος την επίσκεψη
σου στο κατάστημα/χώρο παράδειγμα του GUS και βλέποντας με τα ίδια σου μάτια πως ακριβώς δουλεύουν,εκφράζονται,
σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι δοκιμάζοντας το προϊόν,ανταλλάσσοντας 5-10 κουβέντες και λύνοντας τις όποιες απορίες σου
έχουν δημιουργηθεί.
Προσωπικά το όνομα GUS είχα την τύχη να το γνωρίσω πριν 7 μήνες περίπου όταν μαζί με τον καυφούν μου ήρθε στα χέρια
απο τον φίλο πάλι ένα μηχανικό-τηλεσκοπικό GUS μοντάκι.Απο εκείνη την μέρα όποιο τηλεσκοπικό ή μη πέρασε απο τα χέρια
μου έστω και για 5-10 λεπτά,δεν πλησίαζε κατα την προσωπική μου άποψη ούτε για λίγο στην ποιότητα εκείνη που είχα στα χέρια
μου ατμίζοντας με το GUS G22 (αν θυμάμαι καλά).
Έκτοτε βέβαια,η τρέλα μου για Gadget και Ηλεκτρονικά με ώθησε να είμαι κολλημένος εδώ και μήνες με box mod και συγκεκριμένα
με το rDNA.Εύχομαι τώρα και ο Phenomenon Lite να "γράψει ιστορία" στην ατμιστική μου σταδιοδρομία και για ακόμη μια φορά να
διαψεύσω στα δικά μου μάτια ότι η κοινή γνώμη δεν είναι κάτι που συμβαδίζει με τα δικά μου γούστα είτε με την πραγματικότητα,βλέποντας
παράδειγμα κάποιους εκεί έξω (7 στους 10) να ατμίζουν με subtank mini όταν αυτός ο ατμοποιητής κάθισε στα χέρια μου μόνο για
μερικές μέρες χωρίς να θέλω να τον ξαναδώ.
Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ αλλά πιστεύω βρίσκομαι στην κατάλληλη ενότητα.
Φιλικά και πάντα!
[/size][size=78%] [/size]