Ο grag εξηγεί γιατί δεν μπορεί να αυξηθεί κυκλικά το μέγεθος των δύο οπών του παλιού τανκ. Αν μεγαλώσουν οι οπές στην οριζόντια κατεύθυνση μόνο (λόγω μικρής μεταξύ τους απόστασης των δύο orings του δαχτυλιδιού), πάλι δεν θα χωράει μέσα η μύτη του μπουκαλιού του υγρού
Το καινούργιο τανκ που έχει μεγαλύτερη τρύπα έχει και διαφορετικό δακτυλίδι afc για να ισοσταθμίσει αυτή την αλλαγή, για να μην αναφέρω και πιθανές αλλαγές στην όλη μορφή του τανκ (δεν έχω το παλιό για να συγκρίνω), ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα.
Εγώ, που είχα πάρει το καινούργιο τανκ στις αρχές που το έβγαλαν, δεν είχε διαφορετικό δαχτυλίδι αέρα (που να φράζει και το λούκι των υγρών της βάσης κατά την περιστροφή, απ' ότι κατάλαβα από τις περιγραφές σας), αλλά μόνο διαφορετικό δαχτυλίδι το πάνω με τα δύο ζεύγη orings πάνω και κάτω από την τεράστια τρύπα συμπλήρωσης υγρών. Έτσι, έχω το παλιό δαχτυλίδι αέρα και δεν έχω πρόβλημα με διαρροή. Απλώς, πριν βγάλω το πάνω δαχτυλίδι για να γεμίσω, περιστρέφω το δαχτυλίδι του αέρα έτσι ώστε οι τρεις τρύπες του να έρθουν πάνω στις τρεις τυφλές "τρύπες" της βάσης και αφού γεμίσω το τανκ, ξαναγυρίζω το δαχτυλίδι του αέρα εκεί που θέλω (εμένα μου αρκεί μία τρύπα αέρα μόνο).
Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων <--Click