Γιωργάρα,είναι με την Custom καμπάνα το συγκεκριμένο ή για την ΟΕΜ και μπαίνει χωρίς τίποτα άλλο;
Πανέμορφο πραγματικά!
Με την oem καμπάνα Χρήστο.
..καλά, είναι πανέμορφο λέμε!!
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
..το έχω δεί -πιάσει στα χέρια μου από κοντά {..ένα κομμάτι προπαραγωγής είχαν (..ήθελα να το "κλέψω") ..και από ότι μου είπαν σε καμιά δεκαριά - δεκαπενταριά μέρες θα βγεί σε παραγωγή}.
..περιμένουν
συγκεκριμένα υλικά απο το εξωτερικό να τους έρθουν, για να έχουν την καλύτερη ποιότητα (..όπως πάντα δηλαδή).
Πάντως μιάς και το είδα για λίγο (..είπαμε, αφού δεν το "βούτηξα" έχω μεγάλη εγκράτεια) ..μεταφέρω τα πρώτα μου συμπεράσματα:
α) (..αν και επαναλαμβάνομαι) ..πανέμορφο!! Κάτι σαν διαμάντι πάνω στο mod!! Με υγρό μέσα, καθώς το κρατάς στα χέρια σου και το περιστρέφεις για να ατμίσεις (κανονική κίνηση δηλαδή από εκεί που το έχεις μέχρι το στόμα) ..λαμπυρίζει στο φώς, λόγο του εξάγωνου διαμαντέ σχήματός του!!
β) χωρητικότητα, ελαφρώς μικρότερη του εργοστασιακού διάφανου τανκ (..το υπολογίζω στα +/- 3.5 ml).
γ) ελαφρύτερο κατά περίπου 30 gr, από το εργοστασιακό με το τζάμι επάνω (..που φοράω εγώ πάνω) ..χεχε, το ζύγισα επιτόπου!!
δ) και ναί, μπαίνει κατευθείαν επάνω στην εργοστασιακή βάση, χωρίς καμία άλλη αλλαγή {..και από πάνω "κρατάει" την χρηστικότητα του εργοστασιακού (..της αναπλήρωσης υγρού δηλαδή)}.
Αυτά σαν πρώτη "γνωριμία" μαζί του ..και αναμένω να το "αρπάξω" στα χέρια μου!!