vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

346 επισκέπτες, 4 χρήστες
Milarepa, FINIX, manoslykos, anetost

Kayfun 4 by SvoёMesto

Αποσυνδεδεμένος aphex27

• *
  • 21
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kayfun 4 by SvoёMesto
« Απάντηση #105 στις: Ιανουαρίου 01, 2015, 00:44 »
Το βαμβακι ειναι λιγο,η πολυ αντιστοιχα.

Ευχαριστω, πρεπει να ηταν πολυ..εβαλα μικροτερο, παλι τα ιδια :wall:

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Αυτό με τον ήχο σα να τραβιέται υγρό το έχω και εγώ και το είδα και σε φίλο ανεξάρτητα υπερτροφοδοσίας. Η μόνη λύση που έχω βρει είναι να ανοίξεις λίγο τη βίδα του αέρα θυσιάζοντας δυστυχώς την πιο σφιχτή τζούρα..

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Κι'εγω το ιδιο παρατηρω δυστυχως..καπου ειχα διαβασει οτι και καλα ηταν εντελως silent και ηταν ενας απ'τους λογους που το πηρα..πολυ απογοητευση..

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #106 στις: Ιανουαρίου 01, 2015, 00:47 »
Πρεπει να το μετριασεις τοτε,η δοκιμασε να βγαλεις εντελος την βιδα του αερα.

Edit: Για ποιο λογο φυσας?προσεχε μην τον παραγεμιζεις.

Αποσυνδεδεμένος aphex27

• *
  • 21
« Απάντηση #107 στις: Ιανουαρίου 01, 2015, 01:16 »
@ Αthan

Δεν χρειαζεται να την βγαλω εντελως για να μην κανει τον ηχο της μπουρμπουληθρας,
απλα πρεπει να την κανω πιο αερατη απο'οτι μ'αρεσει..απλα με τσαντιζει οτι πρεπει να ατμιζεις με εναν συγκεκριμενο τροπο για να λειτουργει σωστα ενας ατμο των 150 ευρω..

Αποσυνδεδεμένος VAPOR TRAIN

• **
  • 133
« Απάντηση #108 στις: Ιανουαρίου 01, 2015, 01:23 »
Δοκιμασες να σφιξεις τη τζουρα και παραληλα να κλεισεις λιγο και τη ροη του υγρου?

Αποσυνδεδεμένος aphex27

• *
  • 21
« Απάντηση #109 στις: Ιανουαρίου 01, 2015, 01:34 »
Ναι..με κλειστη τη ροη τη ρυθμισα..

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Δοκιμασα κατι τωρα και σα να δουλεψε..πηρα καμια 10αρια απανωτες τζουρες γρηγορα (χωρις να κατεβαζω) και ακουγεται καλυτερα..
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 01, 2015, 01:41 από aphex27 »

Αποσυνδεδεμένος Stavros 66

• *
  • 70
« Απάντηση #110 στις: Ιανουαρίου 08, 2015, 22:32 »
Έχω παρατηρήσει ότι ατμιζοντας 2-3 τανκ στην βάση του ατμόποιητή..  στο κολεκτερ μαζεύει 2-3σταγονες υγρό αναπληρωσης..   Δοκίμασα λιγότερο βαμβάκι, περισσότερο μέτριο αλλά κάθε δύο τανκ πρέπει να λύσω Κ να καθαρίζω την βάση..  Ατμιζω  με την ρύθμιση αέρα σχεδόν εντελώς ανοιχτή..  Είναι φυσιολογική αυτη η ποσότητα υγρού στο κολεκτερ της βάσης;

Αποσυνδεδεμένος aphex27

• *
  • 21
« Απάντηση #111 στις: Ιανουαρίου 09, 2015, 22:37 »
Μπορεις να εξηγησεις ποιο σημειο εννοεις οταν λες κολλεκτερ? πες μου τον αριθμο απο το βιβλιαρακι

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• 674
« Απάντηση #112 στις: Ιανουαρίου 11, 2015, 15:14 »
Καθώς το ελατήριο (..όπως και εγώ από την αρχή έχω διαπιστώσει), έχει προβλήματα (..από ότι φαίνεται και με την "συνεργασία" του με σύρματα νικελίου με το vaposhark rdna 40), βρήκα σε ξένο site μία "λύση - κατασκευή", την οποία και σας παραθέτω προς ενημέρωση:
...

<blockquote>
No more spring for me

I made the flange with .2mm of pre-load to insure good connectivity and allow for variations in the numerous pieces involved, some of which that didn't require close tolerances in the initial SM design. So as you can see, this leaves a .2mm gap when my juice control is open, which isn't enough to effect anything. With usage this gap will probably decrease as the cumulative dimension changes due to the deformation of the plastic parts involved.

</blockquote> 

..η απάντηση δε από svoemesto μεριά είναι, "ότι δεν είχαν υπόψη τους την τεχνολογία του ελεγκτή θερμοκρασίας όταν ξεκινήσαν να φτιάχνουν τον v4 και ότι αυτό θα συμβαίνει με όλους τους ατμοποιητές που χρησιμοποιούν ελατήριο στον θετικό πόλο".

...

Τα προβλήματα γενικά που έχω παρατηρήσει με τον v4 είναι τα εξής:

α) Το ελατήριο έχει πρόβλημα με τα ohm όταν ανοιγοκλείνουμε την ροή υγρού, μαυρίζει και δεν "συνεργάζεται" σωστά με τεχνολογία ελεγκτή θερμοκρασίας και σύρματα νικελίου  (..ελπίζω σε update με κάποιο καλύτερο από τον ίδιο τον κατασκευαστή, τουλάχιστον να λύσει το πρόβλημα των ohm και του μαυρίσματος). Στο θέμα του ελεγκτή θερμοκρασίας, κάτι σαν το ανωτέρω ίσως να είναι η καλύτερη λύση.

β) Η βίδα ρύθμισης του αέρα τείνει να ξεβιδώνει (..κάποιοι στο εξωτερικό, χρησιμοποιούν λίγο βαμβάκι για να "σφίξει" και να παραμείνει στην θέση που την ρυθμίζουμε).

γ) Aναλόγως διαμέτρου αντιστάσεων(1.5, 2 η, 2.5mm), τοποθέτησής τους στο deck (ύψος, γωνία) και watt που χρησιμοποιούμε (θερμότητα που αναπτύσσεται στην αντίσταση), έχει διαρροή δύο τριών, η και περισότερων σταγόνων, προς την βάση (σε κάποιες περιπτώσεις αναφέρθηκε διαρροή και από τις τέσσερις εξωτερικές οπές αερισμού). Για εμένα αυτό που δουλεύει καλύτερα μέχρι τώρα, είναι αντίσταση εσωτερικής διαμέτρου 1.6 - 1.7 mm, τελείως κάθετη στο deck σε ύψος 1.5 - 2mm και το βαμβάκι να μην ακουμπάει καθόλου στις βίδες, στα watt που μου δίνουν (σε σχέση με την αντίσταση που χρησιμοποιώ), τα +/- 180mW/mm2.

Υ.Γ. Πάντως παρόλα τα προβλήματα που ανέφερα, τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους ατμοποιητές που κυκλοφορούν (γεύση, ευκολία, εμφάνιση, ποιότητα μετάλλων) και δεν τον αλλάζω (προς το παρόν), με κανέναν άλλο. Ευελπιστώ δε σύντομα να λυθούν (..είτε από τον ίδιο τον κατασκευαστή, είτε από aftermarket κατασκευαστές), τα όποια προβλήματα προανέφερα.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 11, 2015, 19:19 από Varaderum »

Αποσυνδεδεμένος knight77

• 667
« Απάντηση #113 στις: Ιανουαρίου 11, 2015, 18:30 »
Ακριβώς αυτές είναι και οι δικές μου παρατηρήσεις μετά απο 10 μέρες χρήσης.
Το ελατήριο είναι ένα σημαντικό θέμα που πρέπει να επιλυθεί (και το δικό μου έχει μαυρίσει), ενώ 2 φορές έχω πάρει τον 510 πόλο στο χέρι κάθως φαίνεται να ξεβιδώνεται απο το ανοιξε/κλεισε του fluid control. Υγρό βρηκα στη βαση αλλα ποτε δεν ειχα καμια διαρροή απο τις τρυπες του αερα ή απο καποιο αλλο σημειο.
Στησιμο με 28αρι Kanthal, 2mm διαμετρος, στα 1,5Ω και οργανικό βαμβάκι ΚGD στα 12W. Το mc καθετα στο deck.
Γευση ελαφρως καλυτερη απο τον KFL+ (αν οχι ιδια), πιο αερατη τζουρα + οι ευκολιες γεμισματος/προσβασης στο deck.
Γενικότερα πρόκειται για έναν ποιοτικότατο ατμοποιητη, που όμως έχει καποια θεματα με τη λειτουργικοτητα του κυρίως λογω του ελατηριου που χρησιμοποιηται (πραγμα που διορθωνεται ευκολα).

Αποσυνδεδεμένος marbass

• 1139
  • Smoke free since 24/9/2009
« Απάντηση #114 στις: Ιανουαρίου 12, 2015, 00:51 »
Εχει κανεις την καλωσυνη να μου πει τις ακριβεις διαστασεις του ελατηριου του Κ4 μετρωντας το με ενα παχυμετρο αν ειναι δυνατον? Εσω και εξω διαμετρο και υψος.

Αποσυνδεδεμένος aphex27

• *
  • 21
« Απάντηση #115 στις: Ιανουαρίου 13, 2015, 21:18 »

β) Η βίδα ρύθμισης του αέρα τείνει να ξεβιδώνει (..κάποιοι στο εξωτερικό, χρησιμοποιούν λίγο βαμβάκι για να "σφίξει" και να παραμείνει στην θέση που την ρυθμίζουμε).

Και μενα μ'εχει τρελανει αυτο!! :wall:

Μπορεις να εξηγησεις πως μπαινει το βαμβακι? Θα το εκτιμουσα παρα πολυ...

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• 674
« Απάντηση #116 στις: Ιανουαρίου 13, 2015, 22:03 »
Βάλε ελάχιστο βαμβάκι, (στην μέση της βίδας και γύρω από τα σπειρώματα) και ξαναβάλτην στην θέση της.

Αποσυνδεδεμένος aphex27

• *
  • 21
« Απάντηση #117 στις: Ιανουαρίου 13, 2015, 22:17 »
Ευχαριστω! Το δοκιμαζω :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Stavros 66

• *
  • 70
« Απάντηση #118 στις: Ιανουαρίου 14, 2015, 23:50 »
Πάντως κάποιες φορές που γέμισα με υγρό τον ατμόποιητή από τις οπες της  καμπάνας χρησιμοποιώντας μπουκαλάκι με βελόνα  δεν παρατήρησα καθόλου διαρροή προς τον πόλο..  Κατά αυτόν τον τρόπο δεν χάνει κ την ρύθμιση η βίδα του αέρα ούτε χαλαρώνει η βίδα του πολου.. 

Αποσυνδεδεμένος -Theo91-

• **
  • 320
« Απάντηση #119 στις: Ιανουαρίου 15, 2015, 14:24 »
 Απο σημερα κι εγω στο club... Τρομερη ποιοτητα, για μενα ειναι μεγαλο upgrade στη γευση απο τους προκατοχους. Οχι μερα με τη νυχτα αλλα πολυ αισθητη διαφορα. Δυο πραγματα παρατηρησα.. Το ενα ειναι οτι μου βγαζει μεγαλυτερη αντισταση απ' οτι συνηθως (1.7 αντι 1.4) και οτι καθως το γεμιζα απο πανω πλημμυρισε, αλλα μαλλον δεν ειχα σφιξει καλα το γυαλι. Αφου το σκουπισα δεν ειχα κανενα θεμα μετα. Το μεγαλο κακο ειναι οτι δε χωραει κανενα απο τα κατσαβιδακια που εχω για να πειραξω τον αερα, που σημαινει οτι πρεπει να λυσω ολη τη βαση για να εχω προσβαση στη βιδουλα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359940 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450243 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374855 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328208 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6438 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99936 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F