vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

382 επισκέπτες, 6 χρήστες
aoratos, mathimatikos1966, lagoudakis, Doubt, makis1975, xsad

Kayfun 4 by SvoёMesto

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kayfun 4 by SvoёMesto
« Απάντηση #75 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 11:33 »
εδώ φιλαράκι τα δικά μας τα καμάρια πουλάνε στην ίδια τιμή για την εγχώρια αγορά και για την αγορά της Αμερικής ,της Αγγλίας ,Γερμανίας όπου οι μισθοί είναι πολλαπλάσιοι.

Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος είναι ένας πρωτότυπος ατμοποιητής και έχει πόσα κομμάτια ,δεν είναι ένας σωλήνας κομμένος που έχει ένα κουμπί ώστε να βραχυκυκλώνει το σύστημα.

Το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές ,μη περιμένουμε ο Γερμανός όταν μοσχοπουλάει να αλλάξει πολιτική όταν οι ίδιοι Έλληνες κατασκευαστές δεν αλλάζουν πολιτική για την Έλλαδα έστω κατ' εξαίρεση.

Take it or leave it είναι η απάντηση απλά!  :bye:

Συγνώμη για το off topic

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #76 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 11:50 »
Τον έδειξα και εξήγησα το γιατί και πως είναι έτσι το κάθε κομμάτι σε 1-2 μηχανικούς εδώ στην δουλειά, που δεν έχουν σχέση με το άτμισμα, και έπαθαν πλάκα. Και οι 2 μου είπαν πως τα χρήματα για αυτή την σύλληψη και υλοποίηση είναι λίγα... Μόνο και μόνο που τους ξεβίδωσα το επάνω μερός του τοπ καπ που βγάζουμε για να γεμίσουμε και κοίταξαν μέσα, εντυπωσιάστηκαν.

Λαμβάνοντας υπόψιν την μικρή μου εμπειρία στους επισκευάσιμους, την ίδια γνώμη έχω κι εγώ. Τα χρήματα που ζητάει ναι μεν είναι πολλά, εάν τα εξετάσεις συγκριτικά με το τι άλλο μπορείς να πάρεις με αυτά, αλλά για το συγκεκριμένο μηχάνημα, ίσως να είναι και λίγα.

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
« Απάντηση #77 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 11:56 »
Επειδή για να απαντήσω θα έπρεπε να πάρω συγκεκριμένα κομμάτια,και δεν είναι σωστό κατ'εμέ να "θίξω" κατασκευαστές,
θα μείνω εδώ χωρίς συνέχεια,λίγο πολύ το σκεπτικό μου το έθεσα προηγουμένος  ;)

Υ.Γ. Έχω αγοράσει προϊόν απο έλληνα κατασκευαστή και είμαι και ικανοποιημένος,το "παράπονο" μου αν θέλεις πηγαίνει καθαρά
στο οικονομικό κομμάτι και πουθενά αλλού.Βέβαια εδώ υπάρχει το "Αν θέλεις αυτό,θα το πληρώσεις",εκεί βέβαια έρχεται και η
αντιπαράθεση που προς θεού,δεν θέλω να ξεκινήσω  :thumpup:

Όπως πολύ σωστά ανέφερες παραπάνω,θα το θέσω λίγο με δικά μου λόγια ζητώντας πάντα συγνώμη για την λίγο πολύ "off topic" συζήτηση:

:thumpup: για τις ιδέες
 :thumpup: που είναι Έλληνες και μας τιμά
 :thumpup: για τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν
 :thumpdown: για το κόστος στην εγχώρια αγορά

Υ.Γ. Αν δείξουμε το προϊόν (π.χ. Kayfun V4) σε έναν μηχανικό/τορναδόρο/κλπ θα εντυπωσιαστούν,λογικό.Εδώ μιλάμε όμως για κατασκευή/δημιουργία
σχεδίου και CNC και τίποτα παραπάνω.Είτε βγούν 5 είτε 100,000 κομμάτια,η σχεδίαση πληρώνεται 1 φορά και thats all.Η ποσότητα φέρνει την καλή τιμή.

Φιλικά και με εκτίμηση.

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #78 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 12:15 »
Τα χρήματα φαίνονται σίγουρα πολλά, όμως σε σχέση με τη διάρκεια ζωής και το κόστος λειτουργίας είναι ελάχιστα. Προσωπικά ότι έχω πάρει για άτμισμα έχει κάνει απόσβεση σε σχέση με το Κ.Τ. και ειδικά οι ποιοτικοί επισκευάσιμοι σε σχέση με παραπλήσια προϊόντα (πόσο μάλλον οι επισκευάσιμοι κλώνοι).
Νομίζω πάντως ότι η κυκλοφορία του Kayfan 4 είναι από τις λίγες περιπτώσεις που το νέο μοντέλο ρίχνει την τιμή του παλιού το οποίο μοσχοπουλάει ακόμα και αυτό εγώ το σέβομαι.
Στην τελική, όταν έχεις κατασκευάσει τον ποιο εμπορικό επισκευάσιμο ατμοποιητή, έχεις δικαίωμα να βάλεις τους δικούς σου όρους στο παιχνίδι.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #79 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 12:30 »
Καλό θα είναι να μην αρχίσουμε πάλι κουβέντα περί τιμολόγησης γιατί δεν πρόκειται να καταλήξουμε πουθενά. Υπάρχει μια αλήθεια, η οποία δυστυχώς είναι δυσάρρεστη. Ο κατασκευαστής, δεν την κάνει αυτή τη δουλειά ούτε για να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, ούτε για να αποκτήσει ο κάθε ατμιστής έναν KF4, ούτε για την ψυχή του πατέρα του. Το κάνει για να βγάλει κέρδος. Μακάρι οι οικονομικές συνθήκες και η δύναμη της τσέπης μας να ήταν τύπου Κατάρ και να μπορούσαμε όλοι να δώσουμε την εκατονπενηνταρού για πλάκα. Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Και ο κατασκευαστής, λίγο νοιάζεται. Και καλά κάνει. Στόχος του είναι αυτοί που έχουν για να ψωνίσουν, όχι αυτοί που θα ήθελαν να έχουν.

Η αίσθηση των κατόχων για τον KF4 από το λίγο διάστημα που κυκλοφορεί στην αγορά, είναι ότι όχι μόνο δεν είναι πολλά τα λεφτά, αλλά μάλιστα πολύ λίγα. Η δεύτερη αίσθηση είναι ότι αφού ο 4 μπορεί και προσφέρεται σε αυτή την τιμή, τότε ο 3.1 που είναι ο προκάτοχος, ήταν υπερτιμημένος.

Και εγώ την θεωρώ εξαιρετική την τιμή γι αυτά που προσφέρει. Όπως θα θεωρούσα και πραγματική ευκαιρία και σκότωμα την τιμή μιας SLR McLaren αν την εύρισκα με €250,000. Άλλο που και πάλι πολλά είναι για μένα. Και για το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη!

Αποσυνδεδεμένος aphex27

• *
  • 21
« Απάντηση #80 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 14:12 »
Υπαρχουν καπου ετοιμες αντιστασεις για kayfun? Ειμαι εντελως ασχετος απο στριψιματα κλπ και δεν εχω ουτε το χρονο, ουτε την ικανονοτητα ουτε τη διαθεση να μαθω..
Α, και μη βαρατε :D

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Heavy vape industry
« Απάντηση #81 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 14:17 »
Φίλε μου πιο δύσκολο είναι να βιδωσεις στρωσεις βαμβάκι - αντίσταση πάνω στο deck πάρα να στρίψεις 6 - 8 σπείρες απο ενα συρματακι σε μια οδοντογλυφίδα.
Αν είσαι αποφασισμένος να κάνεις όλα αυτά ε τότε πάλεψε να στρίψεις και την αντίσταση , πραγματικά δεν αξίζει.
Φιλικά  ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #82 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 14:19 »
Υπάρχουν έτοιμες πχ εδώ http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=76_77&product_id=957
σίγουρα θα έχει κι αλλού. Αλλά καλό είναι να μπεις στη διαδικασία να φτιάχνεις μόνος σου  :D

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #83 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 16:24 »
Τα χρήματα φαίνονται σίγουρα πολλά, όμως σε σχέση με τη διάρκεια ζωής και το κόστος λειτουργίας είναι ελάχιστα. Προσωπικά ότι έχω πάρει για άτμισμα έχει κάνει απόσβεση σε σχέση με το Κ.Τ. και ειδικά οι ποιοτικοί επισκευάσιμοι σε σχέση με παραπλήσια προϊόντα (πόσο μάλλον οι επισκευάσιμοι κλώνοι).
Νομίζω πάντως ότι η κυκλοφορία του Kayfan 4 είναι από τις λίγες περιπτώσεις που το νέο μοντέλο ρίχνει την τιμή του παλιού το οποίο μοσχοπουλάει ακόμα και αυτό εγώ το σέβομαι.
Στην τελική, όταν έχεις κατασκευάσει τον ποιο εμπορικό επισκευάσιμο ατμοποιητή, έχεις δικαίωμα να βάλεις τους δικούς σου όρους στο παιχνίδι.

Δεν εχουν αυτοι οι δυο ατμ/τες καμια σχεση.
Σου το γραφει και ο Cruizer απο κατω , αλλα για να φαινεται καλυτερα...............

O Kayfun V4 ειναι εξελιξη του V 3.1 ES και οχι του Kayfun lite plus V2

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #84 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 16:42 »
Δίκιο έχεις.. πέρα του ότι έχουν τον ίδιο κατασκευαστή, ίδιο ντεκ, ίδιο σύστημα τροφοδοσίας, ίδια φιλοσοφία γενικά, δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.. sorry...

Y.Γ. όταν λέω προηγούμενο μοντέλο εννοώ του κατασκευαστή βάση χρονολογικής σειράς κι όχι εξέλιξης..

Αποσυνδεδεμένος aphex27

• *
  • 21
« Απάντηση #85 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 16:57 »
Υπάρχουν έτοιμες πχ εδώ http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=76_77&product_id=957
σίγουρα θα έχει κι αλλού. Αλλά καλό είναι να μπεις στη διαδικασία να φτιάχνεις μόνος σου  :D

Σ'ευχαριστω Αλεξη! Δηλαδη αν τις παρω αυτες, απλα μετα χρειαζεται να βιδωσω τις ακρες και να περασω βαμβακι απο μεσα?

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #86 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 17:02 »
Ακριβώς  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος thodouris

• **
  • 379
« Απάντηση #87 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 18:48 »
Για οποιον δυσκολευεται ή δεν δυσκολευεται να φτιαξει και να τοποθετησει μια αντισταση στον καυφουν, αλλα ειναι γκατζετακιας υπαρχει και αυτο...

http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=196&product_id=958..

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #88 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 19:18 »

Αlexis 36

Φιλε μου δεν εχουν κοινα σημεια .Ουτε αερα , ουτε γεμισμα , ουτε ατμιστικη συμπεριφορα .Επειδη εχουν τον ιδιο ''μπαμπα'' , δε σημαινει οτι ειναι ο ιδιος ατμ/της.Την ιδια βαση εχει και ο Russian , ετσι οπως το θετεις.....

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #89 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 19:28 »
Φυσικά δεν είναι τελείως ίδιοι... αλλά έχουν περισσότερες ομοιότητες παρά διαφορές που δύσκολα θα πει κάποιος ότι "δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους". Για μένα είναι λίγο μαρκετίστικο να λέει κανείς ότι είναι εξέλιξη του ενός κι όχι του άλλου αλλά δεν ήθελα να πω αυτό στο ποστ μου.
 Όπως και να έχει, στο προηγούμενο μοντέλο της οικογένειας, που κυκλοφορεί έπεσε η τιμή, ο 3.1 δεν υπάρχει στην κυκλοφορία αν δεν κάνω λάθος κι αυτό τόνισα στο ποστ μου... Αυτά από μένα για το θέμα.. Καλά ατμίσματα  :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359898 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110726 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374800 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328168 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1071 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6435 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29357 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99928 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F