vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

445 επισκέπτες, 9 χρήστες
PsykieG, KORG N364, manoslykos, Buliwyf, grag, aragiannis, maprix, camber, tony1976

Kayfun 4 by SvoёMesto

Αποσυνδεδεμένος kostas dr

• **
  • 152
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kayfun 4 by SvoёMesto
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 08, 2014, 16:37 »
εισαι ολοσωστος
το ειδα κι εγω

Αποσυνδεδεμένος Knomax

• 619
« Απάντηση #31 στις: Δεκεμβρίου 08, 2014, 17:59 »
με μονό microcoil ο 4 είναι ελαφρά καλύτερος σε ντουμάνι κ γεύση από τον 3.1 αλλά εκεί που πραγματικά απογειώνεται,σε γεύση περισσότερο,είναι όταν τον έστησα με διπλό microcoil (0.7 το καθ'ένα σε 2.5mm τρυπανάκι από 15-20watt).άλλο πράγμα ο άτιμος.μην πω ότι φτάνει ελαφρά κάποιους genesis σε απόδοση γεύσης!!!
Δύσκολο το παραπάνω..

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• 674
« Απάντηση #32 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 14:18 »
Εχοντας διαπιστώσει το πρόβλημα (..μάλλον θέμα ελατηρίου) ..και βλέποντας κάθε φορά να μεταβάλετε η ομική αντίσταση (..σε κάθε περιστροφή του ρυθμιστή του υγρού ..με όλο και μεγαλύτερες διαφορές), αποτάνθηκα στο μαγαζί που τον αγόρασα (vapeland καλλιθέας).
@{εντωμεταξύ, έχω μάθει ότι το κάνει και σε άλλους}.

..η απάντηση ήταν ότι δεν το γνωρίζουν ...και δεν έχουν προλάβει να ανοίξουν κάποιον και όλοι όσους έχουν, είναι πουλημένοι.

Σε ερώτησή μου, το πότε θα ξέρουν ..μου είπαν ότι "θα μιλήσουμε"..

@{..δηλαδή πότε; ..όταν θα ξαναπάρουν από του χρόνου καινούριους ατμοποιητές ..και αν περισσέψει κάποιος και τον ανοίξουν ....η την ακόμα ποιό επόμενη φορά;;}

..θεωρώ, ότι το λογικό θα ήταν να μου πούν να πάω από εκεί ..και να δούν τον δικό μου επιτόπου.
@{πράγμα το οποίο ούτε καν και πρότειναν}.

..και εκ των υστέρων και αν δεν μπορούσαν να δώσουν λύση (αλλά αν δεν ήξεραν γιατί τους μιλούσα και ποιό ήταν το πρόβλημα, δεν θα έπρεπε να μάθουν;) ..θα έπρεπε να επικοινωνήσουν (με mail η όπως αλλιώς), με την εταιρεία.

...κρίμα, γιατί σε ανάλογο τόπικ τους είχα επαινέσει για την εξυπηρέτηση, πράγμα που παίρνω πίσω.

Εντέλη την λύση, θα την ψάξω από μόνος μου και με όποιον άλλο όντως θέλει να βοηθήσει ..οπότε τους "ευχαριστώ", αλλά "δεν θα πάρω"!

« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 14:35 »
Αυτο έχω την εντύπωση γίνεται σε όλους. Δηλαδή αλλάζει η ένδειξη της αντίστασης σε σχέση με το που ειναι η καμπάνα γυρισμένη ( ανοιχτό juice control ή όχι ) θεωρώ πως πρέπει να στήνουμε και να μετράμε την αντίσταση μας με ανοιχτά τα υγρά γιατί ετσι ατμίζουμε με τον V4 και αυτο μας απασχολεί.
Για κάνε ένα τσεκ και δες αν οι αντιστάσεις που έκανες με τον KFL ας πούμε ( διάμετρος και σπείρες) αντιστοιχούν στην ίδια ώμικη αντίσταση και στον V4 με ανοιχτά τα υγρά.

(Γιώργο ο Sky είμαι )

Διαγραφη αμεσης παραθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 09, 2014, 14:40 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #34 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 14:37 »
Εγω θα ανοιγα μια συζητηση εδω για να δω την αποψη των ειδικων
και ειδικοτερα του Flo  ::)

• 674
« Απάντηση #35 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 16:47 »
Αυτο έχω την εντύπωση γίνεται σε όλους. Δηλαδή αλλάζει η ένδειξη της αντίστασης σε σχέση με το που ειναι η καμπάνα γυρισμένη ( ανοιχτό juice control ή όχι ) θεωρώ πως πρέπει να στήνουμε και να μετράμε την αντίσταση μας με ανοιχτά τα υγρά γιατί ετσι ατμίζουμε με τον V4 και αυτο μας απασχολεί.
Για κάνε ένα τσεκ και δες αν οι αντιστάσεις που έκανες με τον KFL ας πούμε ( διάμετρος και σπείρες) αντιστοιχούν στην ίδια ώμικη αντίσταση και στον V4 με ανοιχτά τα υγρά.

(Γιώργο ο Sky είμαι )

Γειά σου George  φιλαράκι μου..

..λοιπόν εντέλη βρήκα την λύση!

...ούτε βιδάκια ..ούτε ελατηριάκια είναι το πρόβλημα.

Εχοντας πλέον δύο στην κατοχή μου {..που ο ένας "παίζει" σωστά και ο άλλος ..άλλα αντ' άλλων), κάθησα και έκανα όλες τις δοκιμές - αλλαγές (..σε βάσεις, ελατήρια)}.

Αυτός που "έπαιζε" σωστά, εξακολουθούσε να παίζει σωστά.

Ετσι λοιπόν έλυσα την κεντρική βίδα του πόλου (αυτή που ανεβαίνει στο ντέκ), και αφού καθάρισα και αυτήν και την πλαστική βασούλα του ..την ξανατοποθέτησα με προσοχή και την έσφιξα καλά στην θέση της.

..ε λοιπόν, αυτό ήταν! Ανοικτή κλειστή παροχή υγρού ..καρφωμένα τα ohm στο 1.8 (..όπως και ο άλλος δηλαδή ..και όχι 1.92 και 2 βάλε που τώρα τελευταία έδειχνε).

Κάντο Γιώργη και δές..

« Απάντηση #36 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 16:55 »
Ok George απλά επίσημα κιόλας γιατί ρώτησα τον κατασκευαστή και δικαιολογεί μια απόκλιση απο 0.01 έως 0.1 ohm

• 674
« Απάντηση #37 στις: Δεκεμβρίου 09, 2014, 17:01 »
Γιώργη, πέρασα πρίν γυρίσω σπίτι και αρχίσω τις δοκιμές και τους έδειξα και στον Θάνο.

..ο ένας ήταν αλλού γι' αλλού (..όπως και του Θάνου) ..και ο άλλος (κλειστός - ανοιχτός) στο 1.8 ..+/- ελάχιστο (0,01 - 0,02) ...όπως και ο δεύτερος τώρα.

« Απάντηση #38 στις: Δεκεμβρίου 11, 2014, 15:48 »
Μπράβο στον KostaDr για το πολύ καλό review  :thumpup:  .  Σίγουρα αν τα οικονομικά μου ήταν καλύτερα θα  "χτύπαγα" έναν Kayfun 4,  αλλά ως απόλυτα ευχαριστημένος κάτοχος του Lite+ μαζί με τα σχετικά ποιοτικά εξτραδάκια nano  και γεμίσματος by simply tips θα περιμένω την  εξέλιξη  (αν υπάρξει) του Lite+ από τον Ρώσο.

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #39 στις: Δεκεμβρίου 11, 2014, 16:04 »
Σήμερα είδα από κοντά έναν kayfun 4. Ήμουν στο e-tsigaro και ήρθε o chriscorfu να παραλάβει φρέσκο φρέσκο τον kayfun4. Κάναμε όλοι μαζί το unboxing και μετά από μπόλικη επεξεργασία του άτμο έχω να πω ότι φαίνεται φαντανστικός, με πολλή προσοχή στη λεπτομέρεια. Μου άρεσε ιδιαίτερα το σύστημα ελέγχου της τροφοδοσίας.

Τα αρνητικά του είναι ότι μας βγήκε η πίστη να ξεβιδώσουμε την καμπάνα, αλλά θεωρώ ότι ήταν λόγο του ότι είναι καινούριος ακόμα και δεν έχουν δουλευτει τα oring.
Επίσης δε μου άρεσε το afc του. Να πρέπει να ξεβιδώσεις τον πόλο για να ρυθμίσεις την τζούρα το βρίσκω λίγο μπελαλίδικο. Και θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν έχει κατσαβιδάκι μαζί για τη συγκεκριμένη ρύθμιση. 150 ευρώ ατμοποιητής ειναι, γιατί να πρέπει να ψάξεις και για κατσαβίδι που να χωράει εκεί μέσα.

Αποσυνδεδεμένος aelarag1

• **
  • 115
« Απάντηση #40 στις: Δεκεμβρίου 11, 2014, 16:40 »
Γεια σας παιδια.Παρελαβα και εγω χτες τον v4 απο vapeland (ηταν ανοιγμενο το κουτι του δεν ξερω γιατι ηθελαν να τον δουνε? τον βαλανε σε μπανακι? δεν ξερω.Ηταν αγρατσουνιστος παντως και χωρις σημαδια χρησης).Ημου κατοχος ενος κλωνου lite plus εβγαζε πολυ καλη γευση.Ο kf v4 βγαζει λιγο καλυτερη γευση με το ιδιο στησιμο και το ιδιο υγρο.Αυτο που παρατηρησα και εγω ειναι οτι με το ιδιο στησιμο με 0.28 kanthal 5μιση σπειρες microcoil σε μπετονετα ο lite plus μου βγαζει στο Semovar 1.2 Ω και ο v4 1.4 Ω ειναι μαλλον το bug ανεφερε ο Varaderum ποιο πανω.Με μια πρωτη εντυπωση και ενα και μοναδικο στισημο ειναι μια πολυ ποιοτικη κατασκευη εντελως αθωριβος, μια φορα ρυθμιζεις την τζουρα σου και τελος.Πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα που ζηταει και με το παραπανω.Παιδια ελπιζω να βοηθησα.... ;)

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #41 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 01:40 »
Το Bell Cap του KL+ ταιριαζει και στον K4. Πιο ομορφος απο ποτε.

Η φωτογραφια ειναι απο το νετ.

Αποσυνδεδεμένος TheGodfather

• *
  • 86
« Απάντηση #42 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 03:28 »
Έφαγα κόλλημα τώρα!!!
Πως το γέμισε το v4 με bell cap πάνω;

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #43 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 03:31 »
My guess... με βελόνα από τις τρύπες τροφοδοσίας της καμπάνας.

Αποσυνδεδεμένος TheGodfather

• *
  • 86
« Απάντηση #44 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 03:37 »
Τώρα κατάλαβα !!! Αν η καμπάνα βιδώνει πρώτα με το bell cap και μετά με την βάση τοτε ναι έχεις δικιο.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 12, 2014, 03:43 από TheGodfather »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359853 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374760 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328141 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99921 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F