vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

389 επισκέπτες, 7 χρήστες
vasim, thebull, manoslykos, maraki1308, calibri, Buliwyf, mankar72

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3529
  • Φύλο: Άντρας
Απ: eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)
« Απάντηση #240 στις: Αυγ 12, 2015, 00:33 »
"Φρέσκος" κι εγώ στον έλεγχο θερμοκρασίας αλλά η λογική μου λέει ότι ανεβάζεις τη θερμοκρασία (αφού τα watts μένουν έτσι κι αλλιώς στα 40 σε λειτουργία tc ) μέχρι εκεί που θα πάρεις το ατμιστικό αποτέλεσμα που ζητάς. Μην το παρακάνεις όμως στην αρχή-στρώσιμο της αντίστασης, άσ'την να λειτουργήσει λίγο χαμηλότερα στην αρχή και μετά από 1-2ml υγρού ανέβασε λίγο παραπάνω τους βαθμούς κελσίου. Eκεί που καλύπτεσαι σταματάς.. :)

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #241 στις: Αυγ 12, 2015, 00:35 »
Την δοκιμαζω τωρα κανα 2ωρο περιπου. Δεν βρηκα καποια ρυθμισει που να μου αρεσει. Το γυρισα τωρα στον απλο ατμοποιητη που ειχε μεσα το GS Air. Μου φαινεται βγαζει λιγο πιο πολυ ατμο. Πες και εσυ εντυπωσεις αφου την δοκιμασεις λιγο ακομα.

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3529
« Απάντηση #242 στις: Αυγ 12, 2015, 08:05 »
Δεν είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου πακέτου, τα πρώτα μου πειράματα σε έλεγχο θερμοκρασίας γίνονται στο evic vt με τον ego one mega πάνω που είχε στο πακέτο της joyetech. Ενώ λοιπόν βλέπω αρκετούς να το δουλεύουν στους 200-220C εμένα μου αποδίδει πολύ καλύτερα στους 240C όπου και παρέμεινα τελικά, γι'αυτό το πρότεινα και σε σένα μήπως και βρεις τη χρυσή τομή σου.

Ο δικός μου πειραματισμός περιελάμβανε και αυξομείωση των watts βέβαια αφού σε λειτουργία tc έχω τη δυνατότητα στο vt να "παίξω" απ'τα 30 έως και τα 60, δεν είδα όμως κάποια ουσιαστική αλλαγή με αυτό. Η αλλαγή ήρθε με το ανέβασμα της θερμοκρασίας γι'αυτό το πρότεινα και σε σένα, αφού μάλιστα στο istick40 τα watts δεν ρυθμίζονται σε λειτουργία tc είναι κι η μόνη σου επιλογή μήπως και σε καλύψει τελικά το όλο πράγμα.
Ίσως έχει να κάνει και με το υγρό που χρησιμοποιεί ο καθένας μας.. μπορεί ακόμα κι ο ίδιος ο ατμοποιητής να μην μπορεί να γίνει του "γούστου" μας εντέλει. Πειραματιζόμαστε κι αν θέλει.. :)

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9687
« Απάντηση #243 στις: Αυγ 12, 2015, 10:00 »
Το τελευταίο χρονικό διάστημα δοκίμασα έναν ακόμα ατμοποιητή της σειράς GS Air......πρόκειται για τον GS Air-MS.
Με χωρητικότητα tank 3 ml περίπου, διάμετρο 19mm και ύψος 31mm.
Ο GS Air-MS, όπως φυσικά και όλοι οι προηγούμενοι ατμοποιητές της σειράς , μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τις κλασσικές κεφαλές του 1.5 και 1.2 ohm όπως επίσης και με τις νεότερες Ni 200 με αντίσταση 0.15 ohm.

Η αντιστάση των κεφαλών Ni 200 είναι από νικέλιο και προορίζεται για χρήση σε συσκευές Mod που διαθέτουν έλεγχο θερμοκρασίας (Temperature Control).
Οι συγκεκριμένες κεφαλές αποδίδουν μάλλον ικανοποιητικά σε θερμοκρασίες από 200 εως 250 βαθμούς C περίπου. Σε σύγκριση με τις συμβατικές κεφαλές του GS Air δεν θα έλεγα ότι λειτουργούν καλύτερα.
Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι είναι μια απλή, προσωρινή και εύκολη λύση για όσους θέλουν να έχουν μια πρώτη επαφή με αυτό που λέγεται άτμισμα με έλεγχο θερμοκρασίας.
Και είναι νομίζω προφανές ότι δεν μπορεί να υπάρξει η ελάχιστη σύγκριση με αντίστοιχες υλοποιήσεις σε επισκευάσιμους ατμοποιητές.

Ο GS Air-MS σε συνδυασμό με istick TC 40 W.....

Αρκετά ενδιαφέρων μου φάνηκε ο συνδυασμός με την κλασσική eGo ONE μπαταρία των 19mm.....

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 12, 2015, 11:51 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Christos_swc

• **
  • 195
« Απάντηση #244 στις: Αυγ 12, 2015, 10:28 »
Ομορφα.
Βλεπω να το κανω.
Γιατι χθες βραδυ ειχα την πρωτη μου ατμιστικη εμπειρια με τον GS Air και αλλο ενα καλο μαθημα για τις μπαταριες, απο τα πολλα του τελευταιου μηνα.
Εχω μπαταριες σταθερης τασης 3,7V και χωρητικοτητας 1900mah της Kanger.
Μετα απο 4 ωρες ατμισμα ο GS Air επαψε να τραβαει.
Παρα την απειρια και τον "πανικο" μου οτι η αντισταση τα'παιξε αφου ολοι οι αλλοι ατμοποιητες μου μου εβγαζαν μεχρι και σχεδον 2 μερες πριν αποφορτιστει η μπαταρια ευτυχως μου εκοψε και δοκιμασα φρεσκια μπαταρια και η αντισταση επανηλθε στη ζωη.
Υπαρχει λοιπον εντονο Voltage drop που μετα απο καποια χρηση σε τετοιου τυπου μπαταριες βγαζει το atty εκτος, το οποιο ειναι και σχεδιασμενο για υψηλα volts μη ξεχναμε.
Αρα προβλεπεται καποια στιγμη να σπρωξω για VV μπαταρια και αμα ειναι ετσι γιατι οχι καποια απο τις καινουριες με TC.
Μιλαμε για αποτομη εισαγωγη σε sub ohm ατμισμα ::)

• 1428
« Απάντηση #245 στις: Αυγ 12, 2015, 12:42 »
Παρατηρησα, με την μαμα αντισταση του GS Air, 1.5Ohm, με καθε τζουρα μου κανει και ενα σκασιματακι. Ειναι φυσιολογικο; Στα 8.5W τον δουλευω.

Αποσυνδεδεμένος gstriftos

• **
  • 200
  • Παλιά έστριβά τσιγάρα,τώρα αντιστάσεις..
« Απάντηση #246 στις: Αυγ 12, 2015, 13:07 »
Φυσιολογικό αλλά είσαι λίγο χαμηλά.
Κάτω ατό τα 10 watt είχα μπούκωμα και κατά συνέπεια υγρό στο στόμα.
Προσωπικά θεωρώ ότι το sweet spot είναι γύρω στα 12 watt.

• 1428
« Απάντηση #247 στις: Αυγ 12, 2015, 13:36 »
Μαλλον εχεις δικιο. Θα δοκιμασω κοντα στο 12, αν και μου φαινεται αρκετα ζεστος ο ατμος.

Αποσυνδεδεμένος vfragos

• *
  • 25
« Απάντηση #248 στις: Αυγ 15, 2015, 20:31 »
Παρατηρησα, με την μαμα αντισταση του GS Air, 1.5Ohm, με καθε τζουρα μου κανει και ενα σκασιματακι. Ειναι φυσιολογικο; Στα 8.5W τον δουλευω.
Εκεί τον δουλεύω και εγώ 8-8,3w εδώ και 5 μέρες που τον εχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ούτε υγρά, μπουρμπουλήθρες, καλό χτύπημα και αρκετός ατμός για τα γούστα μου. Τα σκασιματακια δεν νομίζω ότι είναι κάτι αφύσικο, αλλά πάλι δεν είναι και ειδήμων, ας μας διαφωτίσουν όσοι ξέρουν κάτι παραπάνω.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3450
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #249 στις: Αυγ 15, 2015, 21:17 »
μην ανησυχειτε για τα μικροσκασιματα ειναι φυσιολογικο

• **
  • 195
« Απάντηση #250 στις: Αυγ 16, 2015, 02:46 »
Τα σκασιματα αυτα τα εχω παρατηρησει σε διαφορους ατμοποιητες.
Τη μεγαλυτερη συχνοτητα την εχω δει στο Torque 56, απο υγρα.
Επειδη ειναι ενα υγρο με πιθανοτατα πολυ υψηλη περιεκτικοτητα σε PG,και φημιζεται για την "τραχυτητα" και το πολυ δυνατο του "χτυπημα", πιθανοτατα πλυμμηριζει τις αντιστασεις πιο ευκολα λογω αυξημενης ρευστοτητας της PG οποτε εκει το αποδιδω...

• **
  • 195
« Απάντηση #251 στις: Αυγ 17, 2015, 22:41 »
Λοιπον, στο δικο μου τουλαχιστον η βιδα ρυθμισης αερα εκοβε βολτες ωστε να την ανοιγω το πρωι και μεχρι το βραδυ να εχει κλεισει τη μιση εισαγωγη απο μονη της.
Πολυ χαλαρη.
Την εβγαλα τελειως και ησυχασα, ειναι το ιδιο με το να την εχεις τερμα ανοιχτη παρ'οτι τωρα υπαρχει μια τριτη τρυπα φατσα ακριβως απο τον ατμοποιητη, διαφορα δεν ειδα.
Στα 3.7 βολτ μιας απλης μπαταριας η λειτουργια ειναι ανεπαρκης, ειναι πολυ χαμηλα και η ατμιση υποτονικη.
Ενδεικτικα και τα ατελειωτα σκασιματα κατα την ατμιση των Halo μου που ειναι και τιγκα στην PG.
Οποτε ηρθε η ωρα να παρω και γω μια VV μπαταρια, ισως καποιο MOD, θα δουμε, σηκωνει αρκετα volts απανω απ'οτι φαινεται.
Μεχρι τοτε την παλευω με κατι ρουφηξιες 6 δευτερολεπτων για αξιοπρεπη ατμιση και συχνες φορτισεις της μπαταριας γιατι με το που θα πεσουν λιγουλακι τα volts εχουμε game over, η αντισταση μετα βιας ξυπναει λεμε.
Φανταζομαι να πιασει και λιγη μακα η αντισταση, θα ατμιζω απευθειας απο την πριζα με τη μουρη κολημενη στον τοιχο, πιο μικρα καλωδια φορτισης δε μπορουσαν να εχουν οι EVOD μπαταριες μου ελεος :wall:
Ενταξει, εχω και αλλους ατμοποιητες αλλα αυτο ειναι το τελευταιο μου παιχνιδι και το πιο πολλα υποσχομενο, με αυτο ασχολουμαι  :yes:

• 1428
« Απάντηση #252 στις: Αυγ 23, 2015, 02:47 »
Σε σχεση με εναν Titan παντως μου αρεσει περισσοτερο ο GS Air παντως με την 1.5Ω! Απο αποψη τζουρας, οχι γευσης :Ρ Παντα και οι 2 στα ιδια watt. Δεν θελω να παω παραπανω. Απο Δευτερα που θα εχω στα χερια μου εναν Nautilus, τοτε θα δουμε ποιος ειναι καλυτερος!  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος akpe

• "yeah, we get it, you vape"
  • 654
« Απάντηση #253 στις: Αυγ 25, 2015, 14:22 »
Σκέφτομαι να πάρω έναν GS Air-MS (σε περίπτωση που τα μπέρδεψα, εννοώ αυτόν που έχει μέσα το σετάκι του iStick 40W), για δεύτερο ατμοποιητή με TC, ίσως να τον συνδυάσω με ένα iStick 40W για εξόδους που δεν θέλω να έχω μαζί το SX Mini.

Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η εναλλαγή στη τζούρα και το πόσο κλειστή ή ανοιχτή γίνεται. Ας πούμε θα μπορώ να ατμίζω «τσιγαρίσιες» στη μικρότερη τρύπα, αλλά όποτε θέλω να το γυρίζω σε πνευμονικές; Εντάξει, όχι σε σύγκριση με την εισαγωγή του Subtank φαντάζομαι, αλλά αρκετά άνετη για να κάνω πνευμονικές.

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• Ατμίζω και τρελαίνομαι!
  • 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #254 στις: Αυγ 25, 2015, 14:46 »
Μια χαρά θα κάνει αυτό που ζητάς akpe.  Η ρύθμιση αέρα προσφέρεται σχεδόν για όλα τα γούστα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 1 223 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:41
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1493 256897 Τελευταίο μήνυμα Απρ 16, 2025, 23:04
από Chris66
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 371698 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 386800 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 261753 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 676711 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 664 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1230 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22143 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2287 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 885570 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 476390 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985