Πριν 1,5 μηνα πηρα τον ΜΑS20plusM (GS air M)
προσωπικά εγώ είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση του σε σύγκριση και με την τιμή του (20ευρο στην nobacco κ' 16ευρο στα υπολοιπα καταστήματα)
παρατηρήσεις και επισιμανσεις οσων αφορα εμενα:
Καλυτερο και κοντοτερο ντιπτιπακι... με τον παλιο κοντεβα να σπάσω τα δόντια μου οταν οδηγούσα, ίδιος οταν ημουν συνοδηγός... αραγμενος χαλαρωμένος ααανετος, τραβαγα εκι της τσουρες μου τα παφα μου τα πουφα μου... και να τα σαμαρακια και να οι λακουβες... υπουλα πραματα
Οι αντιστάσεις ειναι ιδιες με τον παλιό, καταναλώνουν τα ίδια περιπου μλ (γυρο στα 30μλ στα 8-8,5 με 12w) προσωπικά παρατήρησα πολύ λιγότερες διαρροές, βουλώματα (υπο-υπερ τροφοδοσίες). Τολμώ να πω οτι με τα δικα μου μετρά ετσι οπως ατμιζω αργα και σταθερα, πως να το πω... απαλες τσουρες, η αντιστασει εχει μεγαλητερη διάρκεια στο τοπ της αποδοσεις της, χωρις ομως αυτο να συνεπάγεται οτι μπορει να κατανάλωση περισσότερα μλ...
Εχω χρησιμοποιήσει 8 με 10 αντιστασεις μεχρι τωρα, κανω γυρο στα 5μλ την μερα.. απο την 4 μερα πεφτη η αποδοση (γευση-ντουμανη) και στο τελος της 5 μερας η την 6 μερα, βουλωνει, δεν τραβάει, πυρώνετε κτλ, μονο μια αντίστασή , της προηγούμενης εβδομαδας βγηκε νωριτερα εκτος
(ολα αυτα βεβαια εξαρτώνται παντα απο την σύσταση του υγρο, τα βατ, η διαδικασία αλαλαγής της αντίστασής, αν ηταν βραδη, αν ήταν πρωί, αν πίναμε καφέ η αν πίναμε μπύρα...

)
Το σύστημα αερισμού του ειναι καλύτερο... να φανταστείτε στον παλιό (που ηταν και ο πρώτος μου ατμο... αχχχ) έχασα!!εκείνο το καταρεμενο βιδακι 3,5 ωρες αφου το ειχα αγοράσει... αντε να τωρα να βρεις βιδακι

, τέλος πάντων, δεν χρειαστικε.. αφου 5 ωρες μετα την αγορα του (και ναι φυσικα, τη ρωτατε? στο διαστημα αυτο εκανα κανονικο τσιγαρο) επεσε.. μέσα στην θήκη.. πάνω σε χάλι και Εεεεεσαπασε... την αλλη μερα αγόρασα καινουργιο, τον ιδιο και κράτησε μεχρι την αγορα του νεου gs air m
Οποτε το δακτυλίδι στον καινούργιο το θεωρό καλή αλλαγη, χωρις ομως το ιδιο το δακτηλιδη να ειναι καλο ποιοτηκα, δεν ειναι σφικτό και αλλαζει ευκολα... αν και εγω πλέον ατμιζω με φουλ ανοιχτό τον αέρα
Εχει χωριτικοτιτα πανω απο 3,5μλ, αυτο ειναι καλο αλλα και συνάμα μεγαλώνει η επιφάνεια στο τζαμακι οποτε σε τυχόν πεσιμο εσπασε!(δεν εχει επεσει ακομα αλλα δεν νομιζω να την βγάλει και να αποσυρθεί (οταν αποσυρθει) αξιοπρεπώς... απο πέσιμο θα παει! αυτο ειναι σίγουρο)
Εχω δει σε ξενα site και βιντεο οτι υπάρχει και μια κοντύτερη εκδοχή του συγκεκριμένου ατμο gs air M short
Να επισημάνω οτι ο ΜAS20plus / GS air M,
λυνετε - αποσυναρμολογείτε, μου έτυχε κατα λαθος, προφανώς η βάση είχε βιδωθεί-σφίξη πολυ πανω στο μοντ και στο ξεβίδωμα, μου έμεινε το τανκακι στο χέρι, ευτυχώς που δεν ξεκόλλησε και από το πάνω μέρος το ατμοποιητη την βαση του ντριπ τιπ, διότι πόλι άπλα.. θα Εεεσπαγε, το τανκακι ειχε στα ακρα του δυο κολλημένα θα έλεγα, ορινγκ. Αλώστε αν παρατηρήσετε φαίνονται ψηλά στην πάνω βάση τα σπειρωματα.
Οποτε τον ελυσα 1α 2ο φορες και τον επλινα, δεν ξερω αν αυτο ειναι σωστο διότι πολλή απλα μεχρι τωρα δεν εχω δει καποια οδηγία λεει οτι μπορούμε να τον λύσουμε, αντίθετος ολη λενε (καταστηματα) πως ο ατμοποιητης δεν λυνετε. Αναρωτιεμε ομως αν θα υπαρχή-υπαρξει ανταλλακτικό τανκακι..
Αυτη ηταν η μέχρι στιγμής εμπειρία μου.. Καλος ειναι.. η ποιοτητα του κατασκευάστηκα φτανη μεχρι εκεί που φτάνει και η τιμή αγοράς του..
Αυτα... και προσοχή στις λακκούβες και τα σαμαρακια....