vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

385 επισκέπτες, 8 χρήστες
Sergios, vasim, manoslykos, kyrgiannis, maraki1308, Buliwyf, dvelev, lagoudakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)

Αποσυνδεδεμένος bill_duck

• *
  • 51
  • Φύλο: Άντρας
  • Γεια σας!Δεν εχω istick αλλα θα παρω!!!
Απ: eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)
« Απάντηση #210 στις: Απρ 21, 2015, 15:38 »
Επιτελους διορθωσαν αυτην την εξυπναδα με το κατσαβιδι.Τι να πεις.Αμα φτιαξουν και λιγο τις αντιστασεις κατι γινεται...

Αποσυνδεδεμένος antonishart

• 529
  • watch your back..
« Απάντηση #211 στις: Απρ 22, 2015, 16:29 »
Διαθέσιμη και η μεγαλύτερη έκδοση του eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w).
Με χωρητικότητα 4 ml περίπου και με την ονομασία :
GS Air M BDC 4 ml Eleaf (NOBACCO MAS 20W Plus GLASSOMIZER)

(Image removed from quote.)

απο που τον αγορασες?καλοατμιστος!

οκ.
http://www.nobacco.gr/e-shop/accessories/2899-01-01-1198-nobacco-mas-20w-plus-glassomizer-detail#%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 22, 2015, 19:29 από antonishart »

• 529
  • watch your back..
« Απάντηση #212 στις: Απρ 26, 2015, 16:51 »
στο σαιτ της eleaf ο καινουργιος GS Air δεν υπαρχει.

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• Carpe Diem..
  • 713
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
« Απάντηση #213 στις: Απρ 26, 2015, 17:30 »
Δοκίμασα και τα δύο απο Nobacco, Mas20 & Mas20plus. Ο δεύτερος σαφώς είναι καλύτερος, πιο όμορφος, μεγαλύτερη χωρητικότητα και η ρύθμιση αέρα του πολύ καλύτερη. Σε σχέση πάντως με ένα Levante που χρησιμοποιώ δεν μου άρεσε κανένας περισσότερο (σε άτμισμα).. Στον Levante αυτό που δεν μου αρέσει είναι η ρύθμιση αέρα, θα δω εαν ταιριάζει κάποια απο τις νέες καλύτερες βάσεις..

• 529
  • watch your back..
« Απάντηση #214 στις: Απρ 29, 2015, 11:51 »
εχτες αγορασα κ εγω τον plus,ειναι οντως καλυτερος σε χωρτικοτητα και εισαγωγη αερα.
επεισης ομορφος και σχετικα μικρος για τα ml που χωραει.
στα μειον το χοντρο drip tip με την στενη σχετικα τρυπουλα (τουλαχιστον για μενα),ενω οι οπες για το υγρο στο τανκ παρα ειναι μικρες,ακομα και απο το παλιο μικρο ατμο,ειναι πιο μικρες!αυτο ισως ειναι και το μεγαλυτερο μειονεκτημα που εχει.
επεισης θελει προσοχη το γυαλινο τανκακι γιατι εινα μεγαλουτσικο...μου επεσε στο πρωτο γεμισμα και εγινε το αναποφευκτο...... :(
σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος και θα μεινει μονιμα στο 50αρι. :)

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• Αρχ#δια
  • 3070
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #215 στις: Απρ 29, 2015, 12:03 »
Tον δοκίμασα κι εγώ για μερικές ώρες.
Μπορώ να πω πως προτιμώ την εισαγωγή αέρα του μικρού, γιατί σε 2 κομμάτια που είδα, ήταν πολύ χαλαρή και θα σπάει νεύρα σε βίδωμα-ξεβίδωμα, τσέπες κλπ.
Σαν γεύση, αν και με ίδιες κεφαλές, νομίζω πως είναι λίγο χειρότερος απ το μικρό του αδερφάκι.
Επισης, παρατήρησα πως όταν μπουκώνει, ξεμπουκώνει πολύ πιο δύσκολα απο τον μικρό με τη μέθοδο "θερμόμετρο-φύσημα" που χρησιμοποιώ. Θέλει και τακτικό καθάρισμα σε κάθε γεμισμα στη βάση του κεντρικού σωλήνα, εκεί που ακουμπάει η κεφαλή στο βίδωμα, γιατί μαζέυει υδρατμούς που γυρνάνε μάλλον πάλι μέσα στην αντίσταση και την μπουκώνουν.

Γενικώς, δεν μου έκατσε πολύ καλά όπως ο μικρός...

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• Carpe Diem..
  • 713
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
« Απάντηση #216 στις: Απρ 29, 2015, 12:11 »
Σαν γεύση, αν και με ίδιες κεφαλές, νομίζω πως είναι λίγο χειρότερος απ το μικρό του αδερφάκι.

Αυτό παρατήρησα και εγώ και επιπλεόν ένιωθα οτι άτμιζε πιο αδύναμα.. 

Το δαχτυλίδι εμένα μου φάνηκε καλύτερο.. Τον δοκίμασα για 2-3 λεπτά όμως..

Αποσυνδεδεμένος gstriftos

• **
  • 200
  • Παλιά έστριβά τσιγάρα,τώρα αντιστάσεις..
« Απάντηση #217 στις: Απρ 29, 2015, 15:36 »
Το δαχτυλίδι για την ρύθμιση της εισαγωγής αέρα είναι το θέμα του.Αρχικά είναι αρκούντως σφιχτό μετά από λίγο όμως χαλαρώνει πολύ,λόγω του ότι μαζεύει υδρατμούς εσωτερικά.
Κατά τα λοιπά μάλλον ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτό το κόστος.
Οι αντιστάσεις βγάζουν 30ml άνετα όταν δουλεύει σε φυσιολογικούς ρυθμούς(τα 12watt μοιάζουν να είναι το sweet spot) ενώ μπορείς να τραβήξεις και πάνω από τα 15watt χωρίς να πάρεις καμένο με το καλημέρα.

Μάλιστα στον μεγάλο αν κλείσει τελείως η εισαγωγή αέρα έχει εκπληκτική τσιγαρίσια τζούρα(αλλά μπουκώνει εύκολα η αντίσταση λόγω υπερτροφοδοσίας).

Αποσυνδεδεμένος razen

• **
  • 115
« Απάντηση #218 στις: Απρ 30, 2015, 15:47 »
ρε παιδια, εχω τον gs air τον απλο
Σημερα τον επλυνα με χλιαρο νερο και παρατηρησα οτι το πανω μερος του τανκ κουνιοταν και με εκπληξη διαπιστωσα οτι μπορω να τα χωρισω, τον ελυσα ολοκληρο αλλα τωρα τα κομματια δεν κρατουνται μαζι με αποτελεσμα να μην εχω ατμο, πρεπει να παω για καινουριο?

Edit: Μαλλον δεν το βιδωνα σωστα,ολα κρατηθηκανε μαζι ελπιζω να μην εχω διαροες στο μελλον!!
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 30, 2015, 15:57 από razen »

Αποσυνδεδεμένος nickrodos

• *
  • 35
  • ΔΙΑΓΟΡΑΣ
« Απάντηση #219 στις: Μαΐ 07, 2015, 09:40 »
Eγώ πολλές φορές της ημέρας προτιμώ τον Mas20+ γεύση εντελώς ευχαριστημένος και ατμός στα μέτρα μου... εκτός από τις στιγμές που τον έχω λίγο πιπίλα αρχίζει κάτι περίεργα καμένα (ακόμα και στα 7-8w cloupormini) μέχρι να τον αφήσω λίγο στην άκρη να ξεθυμάνει...Μου έχει ταιριάξει απόλυτα και έχω παράπονο στο ότι κάνουν 3,5ευρώ οι αντιστάσεις,ας τις βελτιώσουν τουλάχιστον λίγο  ;)

Αποσυνδεδεμένος dimcore81

• *
  • 37
  • Το ατμισμα είναι απόλαυση!!
« Απάντηση #220 στις: Ιουν 02, 2015, 16:00 »
καλησπερα μαρεσει πολυ ο gs air ms τον βλεπω να αργει να ερχεται Ελλαδα!αν παρει κατι το ματι σας δωστε σημα!ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος ipankas

• **
  • 171
« Απάντηση #221 στις: Ιουν 03, 2015, 15:01 »
Υπάρχει ανταλλακτικό Pyrex για τον gs16s

Αποσυνδεδεμένος tibolaso

• Το ντουμάνι, μάνι-μάνι
  • **
  • 485
« Απάντηση #222 στις: Ιουν 04, 2015, 16:27 »
καλησπερα μαρεσει πολυ ο gs air ms τον βλεπω να αργει να ερχεται Ελλαδα!αν παρει κατι το ματι σας δωστε σημα!ευχαριστω!
Καλησπέρα. Μπορεί να υπάρχει κι αλλού, αλλά τον πέτυχα σήμερα εδώ: http://www.310.gr/eleaf-gs-air-m-clearomizer-

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3450
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #223 στις: Ιουν 04, 2015, 16:29 »
Πριν λιγο ανακοινωσε παραλαβη

Αποσυνδεδεμένος diego

• *
  • 82
  • Θα Φάει η Μύγα Σίδερο και το Κουνούπι Ατσάλι...
« Απάντηση #224 στις: Ιουν 17, 2015, 22:32 »
Πριν 1,5 μηνα πηρα τον ΜΑS20plusM (GS air M)
προσωπικά εγώ είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση του σε σύγκριση και με την τιμή του (20ευρο στην nobacco κ' 16ευρο στα υπολοιπα καταστήματα)

παρατηρήσεις και επισιμανσεις οσων αφορα εμενα:

Καλυτερο και κοντοτερο ντιπτιπακι... με τον παλιο κοντεβα να σπάσω τα δόντια μου οταν οδηγούσα, ίδιος οταν ημουν συνοδηγός... αραγμενος χαλαρωμένος ααανετος, τραβαγα εκι της τσουρες μου τα παφα μου τα πουφα μου... και να τα σαμαρακια και να οι λακουβες... υπουλα πραματα :tongue_smilie:

Οι αντιστάσεις ειναι ιδιες με τον παλιό, καταναλώνουν τα ίδια περιπου μλ (γυρο στα 30μλ στα 8-8,5 με 12w) προσωπικά παρατήρησα πολύ λιγότερες διαρροές, βουλώματα (υπο-υπερ τροφοδοσίες). Τολμώ να πω οτι με τα δικα μου μετρά ετσι οπως ατμιζω αργα και σταθερα, πως να το πω... απαλες τσουρες, η αντιστασει εχει μεγαλητερη διάρκεια στο τοπ της αποδοσεις της, χωρις ομως αυτο να συνεπάγεται οτι μπορει να κατανάλωση περισσότερα μλ...
Εχω χρησιμοποιήσει 8 με 10 αντιστασεις μεχρι τωρα, κανω γυρο στα 5μλ την μερα.. απο την 4 μερα πεφτη η αποδοση (γευση-ντουμανη) και στο τελος της 5 μερας η την 6 μερα, βουλωνει, δεν τραβάει, πυρώνετε κτλ, μονο μια αντίστασή , της προηγούμενης εβδομαδας βγηκε νωριτερα εκτος
(ολα αυτα βεβαια εξαρτώνται παντα απο την σύσταση του υγρο, τα βατ, η διαδικασία αλαλαγής της αντίστασής, αν ηταν βραδη, αν ήταν πρωί, αν πίναμε καφέ η αν πίναμε μπύρα...  ::) )

Το σύστημα αερισμού του ειναι καλύτερο... να φανταστείτε στον παλιό (που ηταν και ο πρώτος μου ατμο... αχχχ) έχασα!!εκείνο το καταρεμενο βιδακι 3,5 ωρες αφου το ειχα αγοράσει... αντε να τωρα να βρεις βιδακι :angry_orange: , τέλος πάντων, δεν χρειαστικε.. αφου 5 ωρες μετα την αγορα του (και ναι φυσικα, τη ρωτατε? στο διαστημα αυτο εκανα κανονικο τσιγαρο) επεσε.. μέσα στην θήκη.. πάνω σε χάλι και Εεεεεσαπασε... την αλλη μερα αγόρασα καινουργιο, τον ιδιο και κράτησε μεχρι την αγορα του νεου gs air m
Οποτε το δακτυλίδι στον καινούργιο το θεωρό καλή αλλαγη, χωρις ομως το ιδιο το δακτηλιδη να ειναι καλο ποιοτηκα, δεν ειναι σφικτό και αλλαζει ευκολα... αν και εγω πλέον ατμιζω με φουλ ανοιχτό τον αέρα

Εχει χωριτικοτιτα πανω απο 3,5μλ, αυτο ειναι καλο αλλα και συνάμα μεγαλώνει η επιφάνεια στο τζαμακι οποτε σε τυχόν πεσιμο εσπασε!(δεν εχει επεσει ακομα αλλα δεν νομιζω να την βγάλει και να αποσυρθεί (οταν αποσυρθει) αξιοπρεπώς... απο πέσιμο θα παει! αυτο ειναι σίγουρο)
Εχω δει σε ξενα site και βιντεο οτι υπάρχει και μια κοντύτερη εκδοχή του συγκεκριμένου ατμο gs air M short

Να επισημάνω οτι ο ΜAS20plus / GS air M, λυνετε - αποσυναρμολογείτε, μου έτυχε κατα λαθος, προφανώς η βάση είχε βιδωθεί-σφίξη πολυ πανω στο μοντ και στο ξεβίδωμα, μου έμεινε το τανκακι στο χέρι, ευτυχώς που δεν ξεκόλλησε και από το πάνω μέρος το ατμοποιητη την βαση του ντριπ τιπ, διότι πόλι άπλα.. θα Εεεσπαγε, το τανκακι ειχε στα ακρα του δυο κολλημένα θα έλεγα, ορινγκ. Αλώστε αν παρατηρήσετε φαίνονται ψηλά στην πάνω βάση τα σπειρωματα.
Οποτε τον ελυσα 1α 2ο φορες και τον επλινα, δεν ξερω αν αυτο ειναι σωστο διότι πολλή απλα μεχρι τωρα δεν εχω δει καποια οδηγία λεει οτι μπορούμε να τον λύσουμε, αντίθετος ολη λενε (καταστηματα) πως ο ατμοποιητης δεν λυνετε. Αναρωτιεμε ομως αν θα υπαρχή-υπαρξει ανταλλακτικό τανκακι..

Αυτη ηταν η μέχρι στιγμής εμπειρία μου.. Καλος ειναι.. η ποιοτητα του κατασκευάστηκα φτανη μεχρι εκεί που φτάνει και η τιμή αγοράς του..
Αυτα... και προσοχή στις λακκούβες και τα σαμαρακια....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 1 229 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:41
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1493 256907 Τελευταίο μήνυμα Απρ 16, 2025, 23:04
από Chris66
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 371701 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 386805 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 261762 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 676732 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 664 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1230 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22144 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2288 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 885583 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 476398 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985