Να αναφέρω κι εγω ως ευτυχής (προς το παρόν) πλέον κάτοχος του ατμοκαρχαρία.
περί εμφάνισης:
Απίστευτο, εκπληκτικό φινίρισμα. Σα να έχει επένδυση υφάσματατος. Χαίρεσαι να το αγγίζεις. Αν δεν φοβόμουν να μη γρατζουνίσω το καινούριο κοσκινάκι μου δεν θα του πέρναγα skin (που με κάποια εσωτερική παρόρμηση, αντί του στανταρντ αντρικού πρασινο/μπλέ/γκρι/μαυρο πήρα το καρπουζί κόκκινο που το κοντράρει στο κατάμαυρο και του δίνει ένα καλοκαιρινό αέρα αν και όντως μεσα στο χειμώνα) . Δε νομίζω δε οποιοσδήποτε κλώνος να καταφέρει να πετύχει αυτή τη βαφή.
Βαρύ ως πολύ βαρύ αλλά δεν κουράζει. Σου παρεχει την αίσθηση στιβαρότητας και σιγουριάς.
Μεγεθος προς το μικρό αλλά όχι πολύ μικρό.
Το πορτάκι μπαταρίας θα ήταν καλύτερο με δύο
μπαταρίες μαγνητάκια στις άκρες του αντί για
μία ενα στο κέντρο. Δεν παίζει ούτε φεύγει αλλά για 1-2mm σύρεται εύκολα προς το άνοιμγά του.
Κουμπάκια + - και 2 αλενόβιδες γυαλίζουν σαν silver αλλά είναι gun metal.
Πολύ ωραία και αναλογικά στρογγυλεμένες οι ακμές του.
Περί απόδοσης:
Στην αρχή του δούλεψα λίγο με kanthal και δίνει πολύ ωραία ρεύματα.
Με nikel 0.25mm, σε 3mm βίδα οι 9-10 σπείρες βγήκαν τζιτζι 0.25Ω. Δε με δυσκόλεψε στο ελάχιστο. Μπήκε στον kf2. Πήγε στα 0.27, έμεινε, ξανάπεσε μετά στα 0.25 και κόλλησε εκεί. Θα το έλεγα πολύ σταθερο μετά απο αυτά που διάβασα. Στα 20-25W kai 410F αποδίδει πραγματικά πλήρες αρωμα και γεύση όπως και το kanthal χωρις ιχνος καμμένου ή αλλοιωσης. Όταν τελειώνει το υγρό ή δεν υπάρχει καλή τροφοδοσία πέφτει η παραγωγή ατμού και ζεσταίνεται μεν και η ζέστη μπορεί να σου ερεθίσει το λαιμό (καθότι και φαν του χλιαρού-κρύοy ατμού) αλλά όχι καμμένο. Το TC επεμβαίνει εδώ κι εκεί όπως θα έπρεπε.
Η ένδειξη μπαταρίας: Δεν είχα την ευκαιρία να το πολυ δοκιμάσω αλλά φαίνεται να πέφτει σταδιακά αλλά σχετικά γρήγορα απο ένα σημείο και μετά. Δίνει άνετα μισή με 1 ώρα
συνεχούς ατμίσματος απο εκείνη τη στιγμή. Δεν σε αφήνει δηλαδή στα κρύα του λουτρού. Η δε απόδοση είναι σταθερή και δεν γίνεται αισθητή η πτώση τάσης της μπαταρίας (τουλάχιστον με τις ρυθμίσεις που προανέφερα), προσφέροντας ατμιστική απόλαυση μέχρι τέλους. Υπολογίζω με την ΗΕ2 αυτονομία περίπου 6-7ml.
Zip charging: Είχα αγοράσει απο FT 2Α τροφοδοτικό για αυτή τη δουλειά.
https://www.fasttech.com/p/1911000. Το βάζω πάνω χθες το βράδυ και έκανε κοντά 4 ώρες ενώ περίμενα 1.5-2. Τελικά φταίει το σκουπίδι ο φορτιστής που δεν δίνει ούτε 1Α. Τον δοκίμασα στο tablet μου και σερνεται κυριολεκτικά. Ενώ το tablet με το δικό του στα 2.5Α θέλει 3-4 ώρες με αυτόν (sku 1911000) θέλει 6+ ώρες. Τώρα θα βάλω στο VS το τροφοδοτικό του tablet.
Γενικά είναι ερωτεύσιμο και προσφέρει αυτά που υπόσχεται. Το αγάπησα απο την πρώτη στιγμή αλλά φυσικά είναι εύκολο η αγάπη να μετατραπεί σε μίσος αν αρχίσει (χτυπα ξύλο) τίποτα κουλά. Πιθανα δε δεν εμδιαφέρει κανέναν αλλά εκτός των αναλωσίμων καιρό (1.5+ χρόνια) είχα να χαλάσω χοντρά φράγκα στο ΗΤ και είπα να μου το κάνω δώρο επι τη ευκαιρία των γενεθλίων μου. Η ημερομηνία παραγωγής στο εσωτερικό αυτοκόλλητο είναι αυτή των γενεθλίων μου.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΦΩΤΗ και ΜΑΡΙΑ της FABVAPE για την όχι μόνο επαγγελματική αλλά ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ αντιμετώπιση/συνεργασία. Δεν είναι τυχαίο που έχουν κερδίσει την αγάπη και την εκτίμησή μας.