vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

480 επισκέπτες, 7 χρήστες
manoslykos, camber, gfilip, Milarepa, stauros53, gianniskouk, marauder800

Kayfun 4 by SvoёMesto (Προεπισκοπηση)

Αποσυνδεδεμένος vladimirus

• **
  • 413
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kayfun 4 by SvoёMesto (Προεπισκοπηση)
« Απάντηση #165 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 13:57 »

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #166 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 14:45 »
Τωρα που τα ειδαμε ολα ... ας γραψουμε δυο λεξεις κι ας ξεκινήσω με τη πρωτη :
Καρακατακίτς τουλαχιστον εμφανισιακά

Και η δικια μου γνωμη ειναι σχεδον παρομοια με τους προλαλησαντες , πολυ ντορος και πολυ μπερδεμα τελικα ..
Περιμενα κατι καινοτομικο μεν πιο απλοϊκο δε , αφου αποδεδειγμενα ο λαϊτ πλας δουλευει τελεια και σε ομορφιά παταει στα δαπεδα τον 3.1 .

Πολλα αυτα που πρεπει να προσεχεις και περιπλοκο το ολο συστημα
Θα τον λυνεις και θα τρεμεις μη χασεις κανα τζιμπρακαλο
εντομεταξυ μου κανει πολυ απωθητικο αυτο το μπακλαβαδωτο χαραγμα στο ss tank, πιο κιτς δε μπορουσε να γινει
μου θυμιζει συρματοπλεγμα του Αουσβιτς η  στη καλυτερη διακοσμηση απο μοντερνο Τσετσενικο ντιβανομπαουλο
να μου πεις βαζεις ενα απ τα διαφανη και δε τρεχει καστανο  ... και το επιστομιο τα ιδια και χειροτερα
θα μπορουσε να φτιαχθει με πολυ καλυτερη αισθητικη
Το θεμα ειναι ομως οτι αυτες οι κιτσοειδεις χαραγματιες σιγουρα θα εχουν ανεβασει κατα πολυ τη τιμη του ατμοποιητη
κανοντας τον απροσιτο για πολλους ... για τους υπολοιπους με καποιο κουπονακι μπορει να κουμπωσει
πιο ευκλα η δουλεια .

Ετσι οπως το σκεφτομαι μεχρι στιγμης, δε προκειται να τον αγορασω αν δε δοκιμασω πρωτα ενα κλωνο  :))
Ευελπιστω πως η λαϊτ έκδοση θα ειναι καλύτερη , χωρις ομως να ειμαι καθολου σιγουρος ..

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 01, 2014, 14:56 από Lux »

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #167 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 18:42 »
https://www.youtube.com/watch?v=AnRMNJVg3Rk&list=UUnWnGz5VVXme87MNUpm_Drg

Kαι το review του Αγραφιωτη :thumpup: 
Νjoy!!

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #168 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 19:08 »
Επιβεβαιωσε και την τιμη του ατμοποιητη ο Δημητρης. 149€.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #169 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 19:30 »
ειδα περιπου 40λεπτα βιντεο για να παρω μια γνωμη του πως ατμιζει.. την γευση δηλαδη..
στο τελευταιο 2λεπτο το πρωτοαναφερει για 15-20δευτερολεπτα μονο :P

Αυτο που αναφερει παντως για "ελαφρως καλυτερη γευση" με αποθαρρυνει. Τοσα κομματια, τοσο μεγεθος, τετοια τιμη.. για να παμε σε κατι ελαφρως καλυτερο (και μου φανηκε οτι ειχε και μια μικρη αμφιβολια στο κατα ποσο λιγο καλυτερο)?

θα περιμενω την εξελιξη του light και εγω, να δω μια απλουστερη και φθηνοτερη συσκευη.. που ισως να εχει σαφως καλυτερη γευση απο την προηγουμενη εκδοση..που να αξιζει να κανεις την αναβαθμιση..

Αλλιως θα περιμενω τον 5  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 790
« Απάντηση #170 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 19:58 »
Ας μη ξεχναμε οτι ο συγκεκριμενος ειναι η εξελιξη του 3.1 και οχι του lite. Πιθανοτατα θα υπαρξει και η "ελαφρια εκδοση" που θα αντικαταστησει τον lite.
Αυτη η "βαρια" εκδοση κατα τη γνωμη μου ειναι σοβαρη αναβαθμηση σε σχεση με τον προκατοχο του, και μαλιστα σε μικροτερο μεγεθος.

Αποσυνδεδεμένος alexaegean

• *
  • 48
  • το ατμίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #171 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 20:07 »
Βλέποντας όλα σχεδόν τα review που έχουν βγεί μέχρι τώρα, θα κάνω έναν παραλληλισμό για σινεφίλ. Ο Ρώσος εδώ συμπεριφέρθηκε σαν ένας δημοφιλής σκηνοθέτης ο οποίος, μετά την απρόσμενα τεράστια επιτυχία της πρώτης, ολίγον πειραματικής του ταινίας και έπειτα από απαίτηση του κοινού και των στούντιο, αποφάσισε να γυρίσει μια δεύτερη. Οι ιδέες που είχε ήταν εξαιρετικές. Ωστόσο, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την φήμη του ως enfant terrible του κινηματογράφου, έφτιαξε μια ταινία τόσο επιτηδευμένη και περίπλοκη, που στο τέλος έχασε την ουσία. Οι κριτικοί εντυπωσιάστηκαν απο την προσοχή στη λεπτομέρεια, αλλά δεν κατάλαβαν το νόημα της όλης δημιουργίας. Το κοινό? Μένει να αποδειχθεί αν θα ακολουθήσει τον κανόνα που λέει οτι απαξ και ο σκηνοθέτης είναι γνωστός και κουλτουρέ, η ταινία θα σπάσει ταμεία ασχέτως της πραγματικής της καλλιτεχνικής αξίας.   

Αποσυνδεδεμένος marbass

• 1139
  • Smoke free since 24/9/2009
« Απάντηση #172 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 20:39 »
Τα 'πες όλα. Η πιο περιεκτική άποψη.
Μ αρέσει πολύ και το "...ολιγον πειραματικής...

Αποσυνδεδεμένος PVARELLAS

• **
  • 140
« Απάντηση #173 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 21:26 »
εμενα μου φαινεται οτι δεν θα βγει lite ,τουλαχιστον οχι στο προσεχες μελλον .με τοσα κουστουμακια που θα βγουν θα τον προσαρμοζεις στα δικα σου standar

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #174 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 21:29 »
Ισως να ταιριαζουν καποια παρτς του λαιτ κ να παιξεις με αυτα (λεμε τωρα) αλλα κ παλι τι?

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #175 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 21:34 »
με φοβιζει λιγο η καμπανα που ειναι τοσο μεγαλη..οσον αφορα στην γευση του υγρου. Δεν ξερω αλλα θεωρω οτι η καμπανες τυπου καυφουν lite/3.1 ειναι το ιδανικο μεγεθος... γιαυτο κοιταω να παιρνω γνωμες για την γευση αυτου..

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #176 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 21:38 »
εγω με την πολυ λιγοστη πειρα μου νομιζα οτι θα εκανε ενα 3.1 update  με τα προβληματα που αντιμετωπιζαν οι χρηστες .. κατι με το γεμισμα απο επανω κατι με τον αερα και μερικα ακομα μικρα  updates  που θα τον εκανε σιγουρα πολυ ελκυστικό να αγοραστει .. τωρα βλεπω ενα τελειως διαφορετικο καιφον με διπλα πηνια με μηρια κομματια με αλλο φινιρισμα .. που ανετα μπορουσε να τον ονομασει και με αλλο ονομα ...

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #177 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 21:39 »
Μαλλον θα παιζει κ παλι ρολο το στήσιμο,οσο για την καμπανα ειμαι της γνωμης οτι απλα θα παιρνεις πιο κρυο ατμο

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #178 στις: Δεκεμβρίου 02, 2014, 00:57 »
Ισως να ταιριαζουν καποια παρτς του λαιτ κ να παιξεις με αυτα (λεμε τωρα) αλλα κ παλι τι?

Δε δουλευει τιποτα απο τους παλιους Kayfun στον K4.
Το ανεφερε ο Δημητρης στο review του και δεν θυμαμαι αν το ειπε κι ο Todd.

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #179 στις: Δεκεμβρίου 02, 2014, 01:05 »
Εγω παντος δεν θα δοσω 150+ για να παιζω με τα ''ζουμια'' ας το παρει καποιος απο δω κ βλεπουμε.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360170 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450499 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110812 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375107 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328404 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1082 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F