vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

543 επισκέπτες, 5 χρήστες
guss, camber, manoslykos, Milarepa, stauros53

Kayfun 4 by SvoёMesto (Προεπισκοπηση)

Αποσυνδεδεμένος TheGodfather

• *
  • 86
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kayfun 4 by SvoёMesto (Προεπισκοπηση)
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 01:14 »
3,7mm πιο μεγάλο από το lite είναι το v4 με clear tank. 55,5mm το 4 και 51,8mm το lite+.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 03:55 »
Θεωρητικά όμως ο kayfun 4 είναι διάδοχος του 3.1 και όχι του Lite. O 3.1 ήταν 60mm. Πιθανόν κάποια στιγμή να βγει v4 lite.

« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 07:13 »
Προσωπικα δεν μου αρεσει αν καταλαβαινω καλα το στησιμο του ο τροπος που εχει υπολογισει για dual coil.
Περιμενα να δω κατι ποιο πολυ στο στυλ του Aqua και Aqua V2 στον τροπο τοποθετησης των coils που νομιζω ειναι ποιο ωραιος.

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Heavy vape industry
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 07:21 »
Είμαι θύμα του μάρκετινγκ και μου αρέσει. Νιώθω σαν παιδάκι που επέλεξε το δώρο που θέλει να του φέρει ο Αϊ-Βασιλης. Πανέξυπνος ο Ρώσος στο πρώτο κομμάτι της προώθησης πέτυχε επιθυμία θαυμασμό συζήτησή ζήλια φθόνο.

Αποσυνδεδεμένος Clark_G

• **
  • 176
« Απάντηση #64 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 08:53 »
Ωραίο design. Πολύ καλό υλικό. 99% θα ατμίζει εκπληκτικά. Τώρα για το κόστος:
Η σχέση μου με το ηλ. τσιγάρο και το πόσα χρήματα θα διαθέτω για αγορές ακολουθεί τον παρακάτω κανόνα. Μπορώ να διαθέτω κάθε μήνα για αγορές ειδών ατμιστού το ποσό που ξόδευα για κανονικά τσιγάρα.

Έδινα για τσιγάρα 150 ευρώ το μήνα. Δηλαδή το δίμηνο 300.
Τώρα δίνω για υγρά γύρω στα 70. Δηλαδή το δίμηνο 140.
Υπόλοιπο: 160. Τσουπ, σε 2 μήνες...Βγήκε ο νέος Kayfun.

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 09:00 »
με αυτη τη λογικη οποιος κανει diy υγρα και εχει ενα κοστος το μηνα 20-25 ευρω στα υγρα του θα επρεπε να ξοδευει 130 ευρω το μηνα σε ατμιστικα... το ατμισμα πολυ κοσμος το αρχισε και για να κανει οικονομια, η συγκριση με τα εξοδα του κανονικου τσιγαρου ειναι εντελως ακυρη και ανουσια

καλος ο ατμοποιητης και οτι καινουργιο βγαινει αλλα οι τιμες εχουν ξεφυγη πολυ , για ενα καυφουν και ενα dna30 ας πουμε χρειαζεται να δωσει καποιος 350 ευρω   ενας μισθος υπαλληλου με τα σημερινα δεδομενα ... αντε ειναι 400 ο μισθος , τους μενει και ενα 50αρικο να το ξοδεψουν σε συρματα και μπαταριες

δεν ειναι για ολους ολα τα ατμιστικα ,γιαυτο μη μπαινετε σε διαδικασιες συγκρισης εξοδον με Κ.Τ για να αποκτισετε κατι που δεν ειναι για το πορτοφολι σας
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2014, 09:06 από APOSTOLOS KAL »

Αποσυνδεδεμένος Fiestaris

• **
  • 452
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 09:22 »
Παντως αν αυτός ο κάποιος που γύρισε στο ΗΤ και για οικονομικούς λόγους ακόμα κάπνιζε, ακόμα θα τα βρισκε για ΚΤ. Και αν κάποιος δεν το κάνει κάθε μήνα αλλά έναν μήνα για να πάρει ένα καλό ατμοποιητη (και δεδομένου του ότι το αντέχει οικονομικά), δεν είναι και τραγικό.

Στάλθηκε από το HTC One X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2014, 09:58 από Aris-ProVape »

• 1467
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 09:32 »
χθες ημουν παρκαρισμενος και περιμενα να ερθει η κορη μου απο το φροντιστηριο , καποια στιγμη περασε ενας τυπος με το ποδηλατο και του επεσε κατω ο καπνος.. πεταγετε ενας κυριος απο το πεζοδρομιο και παιρνει το καπνο τον δινει και του ζηταει αποτι καταλαβα να στριψει ενα τσιγαρο... προφανως πεταχτηκε να πιασει το καπνο για να ζητηση τσιγαρο , αν εκανε ηλεκτρονικο τη θα ζηταγε ? κανα προβαρι τρακα ?

πιστευω να καταλαβαινεις τη εννοο ..

τελος οφφ απο μενα
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2014, 13:12 από APOSTOLOS KAL »

Αποσυνδεδεμένος vladimirus

• **
  • 413
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 09:41 »

Αποσυνδεδεμένος dred

• **
  • 212
« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 13:25 »
ο Kayfun 4 είναι αντικαταστάτης του 3.1 κ όχι του light plusόπως είπαν κ κάποιοι φίλοι παραπάνω κ  αν αναλογιστούμε ότι ο 3.1 είναι από 304 ατσάλι κ 4 είναι από 316L η τιμή,συγκριτικά με τον προκατοχό του(προσωπική άποψη)είναι σε λογικά πλαίσια.όχι βέβαια πως το ποσό είναι μικρό αλλά αυτό πιστεύω είναι προσωπική επιλογή του καθ'ενός.κ να αναλογιστούμε ότι το 316L είναι περίπου διπλάσιο σε τιμή από το 304

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• 674
« Απάντηση #70 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 13:43 »
Με βλέπω να μπαίνω σε έξοδα..!! {..θα μου το κάνω, δώρο Χριστουγέννων}!!
..εντωμεταξύ και με το provari p3, δένει τέλεια!

« Απάντηση #71 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 00:11 »
με αυτη τη λογικη οποιος κανει diy υγρα και εχει ενα κοστος το μηνα 20-25 ευρω στα υγρα του θα επρεπε να ξοδευει 130 ευρω το μηνα σε ατμιστικα... το ατμισμα πολυ κοσμος το αρχισε και για να κανει οικονομια, η συγκριση με τα εξοδα του κανονικου τσιγαρου ειναι εντελως ακυρη και ανουσια

καλος ο ατμοποιητης και οτι καινουργιο βγαινει αλλα οι τιμες εχουν ξεφυγη πολυ , για ενα καυφουν και ενα dna30 ας πουμε χρειαζεται να δωσει καποιος 350 ευρω   ενας μισθος υπαλληλου με τα σημερινα δεδομενα ... αντε ειναι 400 ο μισθος , τους μενει και ενα 50αρικο να το ξοδεψουν σε συρματα και μπαταριες

δεν ειναι για ολους ολα τα ατμιστικα ,γιαυτο μη μπαινετε σε διαδικασιες συγκρισης εξοδον με Κ.Τ για να αποκτισετε κατι που δεν ειναι για το πορτοφολι σας

Προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο σου αλλα δεν τα καταφερνω. Πως γινετε να λες οτι το ατμισμα το ξεκινησαμε για οικονομια και στο καπακι λες να μην το συγκρινουμε με το κ.τ γιατι ειναι ακυρο και ανουσιο  :confused1: Την οικονομια δλδ απο που θα την κανουμε; Απο τους αναπτηρες; Αν τα diy υγρα σου σου βγαλαν τον μηνα 2-25 ευρω λογικο ειναι το υπολοιπο να το επενδυσεις σε εναν καλο ατμο..τον επομενο μηνα σε ενα καλο μοντ κλπ.

Συμφωνω με το σκεπτικο του Clark_G γιατι και εγω καπως ετσι λειτουργω..οταν χαλαγα 200 ευρω το μηνα για τσιγαρα και στο τελος μου μεναν σταχτες μου ειναι πολυ νορμαλ να δωσω 150 για τον καιφουν 4 οπως ειχα δωσει και 135 για Ιθακη και τοτε καταλαβα τι σημαινει πραγματικο ατμισμα. Ετσι ειμαι διπλα κερδισμενος...α)γιατι σε ενα μηνα εχω κανει αποσβεση κατα καποιο τροπο και β) οταν τον βαρεθω τον πουλαω και παιρνω εστω τα μισα μου λεφτα πισω κατι το οποιο δεν γινοτανε με το κ.τ
Το ''κακο'' στην ολη υποθεση ειναι οτι τα δινεις ντουκου και οχι λιγα λιγα καθε μερα οπως στο περιπτερο.

Αυτος τωρα που εχει μισθο 400 ευρω ας παρει κατι φτηνοτερο η ας κανει οικονομια για να παρει τον καιφουν 4 η καποιο dna οπως ανεφερες...Αν εσυ ζητας να πεσουν οι τιμες του καιφουν 4 η του dna μετα θα ζητησεις με την σειρα σου να πεσει και η τιμη του eviva που λες οτι εχεις στην κατοχη σου..σωστα;
Οσοι πηραν τον καιφουν 3.1 τον εχουν σαν φυλαχτο εδω και κανα χρονο...τους βολεψε και δεν ασχοληθηκαν με αλλον ατμο..το ιδιο θα γινει και με τον 4 εφοσον αποδειχτει καλυτερος του 3.1. Δεν θυμαμαι να ειδα πολλους να πουλανε τον 3.1..γιατι αραγε; Γιατι με 135 ευρω βγαλαν μια ολοκληρη χρονια και περισσοτερο.
Να φαντασω οτι πας καθε μερα εξω απο την αντιπροσωπεια της Μερσεντες και λες ''μην αγοραζετε λαμαρινες με 4 ροδες..πιο κατω ειναι η Φιατ που εχει τα ιδια αλλα πιο φτηνα''??

Πρεπει να ξεκολλησουμε λιγο με το θεμα των τιμων γιατι οπως εχει αναφερθει χιλιαδες φορες η ελλαδα δεν ειναι το γκρουπ που θελουν να πιασουν οι κατασκευαστες.

Αποσυνδεδεμένος vougiouklakis

• 565
« Απάντηση #72 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 01:02 »
Γκουμουτσα παλι τον εκανε !!
Ειχα μια ελπιδα να τον κοντυνει λιγο........αλλα δεν !!!
 Παμε γι' αλλα !!

• 1467
« Απάντηση #73 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 01:10 »
Προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο σου αλλα δεν τα καταφερνω. Πως γινετε να λες οτι το ατμισμα το ξεκινησαμε για οικονομια και στο καπακι λες να μην το συγκρινουμε με το κ.τ γιατι ειναι ακυρο και ανουσιο  :confused1: Την οικονομια δλδ απο που θα την κανουμε; Απο τους αναπτηρες; Αν τα diy υγρα σου σου βγαλαν τον μηνα 2-25 ευρω λογικο ειναι το υπολοιπο να το επενδυσεις σε εναν καλο ατμο..τον επομενο μηνα σε ενα καλο μοντ κλπ.

Συμφωνω με το σκεπτικο του Clark_G γιατι και εγω καπως ετσι λειτουργω..οταν χαλαγα 200 ευρω το μηνα για τσιγαρα και στο τελος μου μεναν σταχτες μου ειναι πολυ νορμαλ να δωσω 150 για τον καιφουν 4 οπως ειχα δωσει και 135 για Ιθακη και τοτε καταλαβα τι σημαινει πραγματικο ατμισμα. Ετσι ειμαι διπλα κερδισμενος...α)γιατι σε ενα μηνα εχω κανει αποσβεση κατα καποιο τροπο και β) οταν τον βαρεθω τον πουλαω και παιρνω εστω τα μισα μου λεφτα πισω κατι το οποιο δεν γινοτανε με το κ.τ
Το ''κακο'' στην ολη υποθεση ειναι οτι τα δινεις ντουκου και οχι λιγα λιγα καθε μερα οπως στο περιπτερο.

Αυτος τωρα που εχει μισθο 400 ευρω ας παρει κατι φτηνοτερο η ας κανει οικονομια για να παρει τον καιφουν 4 η καποιο dna οπως ανεφερες...Αν εσυ ζητας να πεσουν οι τιμες του καιφουν 4 η του dna μετα θα ζητησεις με την σειρα σου να πεσει και η τιμη του eviva που λες οτι εχεις στην κατοχη σου..σωστα;
Οσοι πηραν τον καιφουν 3.1 τον εχουν σαν φυλαχτο εδω και κανα χρονο...τους βολεψε και δεν ασχοληθηκαν με αλλον ατμο..το ιδιο θα γινει και με τον 4 εφοσον αποδειχτει καλυτερος του 3.1. Δεν θυμαμαι να ειδα πολλους να πουλανε τον 3.1..γιατι αραγε; Γιατι με 135 ευρω βγαλαν μια ολοκληρη χρονια και περισσοτερο.
Να φαντασω οτι πας καθε μερα εξω απο την αντιπροσωπεια της Μερσεντες και λες ''μην αγοραζετε λαμαρινες με 4 ροδες..πιο κατω ειναι η Φιατ που εχει τα ιδια αλλα πιο φτηνα''??

Πρεπει να ξεκολλησουμε λιγο με το θεμα των τιμων γιατι οπως εχει αναφερθει χιλιαδες φορες η ελλαδα δεν ειναι το γκρουπ που θελουν να πιασουν οι κατασκευαστες.

δε περιμενα να καταλαβεις το σκεπτικο μου γιατι το δικο σου ειναι διαφορετικο,  εγω εχω αγορασει αρκετα γνησια και ειμαι καλυμενος... αν κατσεις λιγο και σκεφτεις τη διαφορα κανονικου τσιγαρου στα εξοδα σε σχεση με το ηλεκτρονικο και διαβασεις και αυτο που εγραψα παραπανω, ισως καταλαβεις τι θελω εγω να πω ... και φυσικα δεν εχει να κανει με τισ τιμες που πολουνται τα ατμιστικα.. μπορουν να τα πουλισουν και 1000 ευρω το κοματι ειναι δικαιωμα τους ...

εντελως ακυρος ομως.. εχεις μπερδεψει τη ρεαλ λιφε με τα φορουμς ... αλλο λεμε εδω την αποψη μας και αλλο στινομαστε απεξω και διωχνουμε κοσμο... ακουγετε πολυ ... τη σχεση εχουν αυτα τα 2?

εμεις στην ελλαδα ζουμε και κρινουμε ως ελληνες , ο κατασκευαστης μπορει να θελει να πουληση και σε αλλο γαλαξια..δε μας αφορα

εγω σημερα εδωσα 80 ευρω και αγορασα κλωνο απο την ελλαδα γιατι το γουσταρα και το ηθελα αμεσα ,δεν με ενδιεφερε να περιμενω ενα μηνα για να το παρω 30-40 ευρω.. μη μου λες εμενα λοιπον για αγορες και οτι με ενοχλουν οι τιμες... αν τον γουσταρα δε θα το σκεφτομουν καν να τον παρω

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2014, 01:35 από APOSTOLOS KAL »

« Απάντηση #74 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 01:35 »
Το σκεπτικο το δικο μου ειναι ιδιο οπως του Clark_G που εσυ εβγαλες λαθος..αρα μην ζητας να καταλαβω το δικο σου σκεπτικο οταν εσυ βγαζεις λαθος των αλλων. :thumpup:
Στην αρχη λες οτι οι τιμες εχουν ξεφυγει και τωρα μου λες ας πουλανε οσο θελουν δικαιωμα τους  :confused1:

Αναθεωρησε λιγο για το ποιος ειναι ο ακυρος της κουβεντας μας  ;)

Καταλαβα τι θες να πεις για τα εξοδα και σου απαντησα αναλυτικοτατα!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2014, 02:33 από aoratos »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360185 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1016 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114320 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450515 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110830 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375132 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328424 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6452 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29383 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99971 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F