vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

560 επισκέπτες, 5 χρήστες
guss, stauros53, maprix, gfilip, ZoeM

Kayfun 4 by SvoёMesto (Προεπισκοπηση)

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kayfun 4 by SvoёMesto (Προεπισκοπηση)
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 20:36 »
petra αν ειναι στη τιμη που ακουγεται θεωρο εντελως απαραδεκτο να φτασεις τον ατμοποιητη στα 200 ευρω για να τον σουλουπωσεις ... σε αυτα τα λεφτα εγω προσωπικα αν θα τα εδινα θα ειχα την απαιτηση αυτο που θα παρω να με καλυπτη ακριβως οπως το δινει η μαμα , οχι με εικαστικες παρεμβασεις

για εμενα μιλαω,  που σε ατμοποιητες  εχω μονο γνησιους  εκτος του μαγκμα..( KFL - EVIVA ) για αλλους μπορει να ειναι το απολυτο

Αποσυνδεδεμένος palmas

• 543
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 20:39 »
Με λιγα βατ...κ με μονο 60€ εχουμε πλεον το δοκιμασμενο lite plus που δεν τον αμφισβητη κανεις....ο καιρος κ η πορεια του θα δειξουν...αλλα ως παλιος ατμιστης μπορω να πω οτι οπτικα τουλαχιστον αλλο πραμα περειμενα...κ σε αποδοση???ποση διαφορα θα εχει με κλασσικο mc?...εκτος κ αν εχει καπιο μυστικο στην καμπανουλα τ...

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 20:46 »
Απόστολε, ούτε εγώ είπα ότι θα γραφώ στη λίστα προεγγραφών.
Στην τελική, μια χαρά ατμίζω με τον lite+
κι αν ποτέ αποφασίσω να τον πάρω, πάντα υπάρχουν και οι μεταχειρισμένοι, ίσως και ένας 1000% καλός κλώνος.
Δεν θα κρίνω λοιπον την απόφαση του κατασκευαστή να τον εκτιμήσει 150 ευρώ, όσο δεν μου είναι απαραίτητος για να ατμίσω.
Τον θεωρώ ακριβό; Προσπερνάω.
Τη στιγμή που θα αποφασίσω ότι ΠΡΕΠΕΙ να τον πάρω διότι τον χρειάζομαι, αλλά δεν μπορώ να τον πληρώσω, την ίδια στιγμή θα έχω παραδεχτεί πόσο καλύτερος και μοναδικός είναι, άρα πόσο αξίζει τα χρήματά του για το ιδιαίτερο και μοναδικό που προσφέρει!!!

Οσο για το εξτρά κόστος των αξεσουάρ, δεν το βλέπω έτσι, αλλά ως ατού ενός άτμο να έχει αξεσουάρ, ώστε να αλλάζει εμφάνιση και να προσαρμόζεται σε κάποιο άλλο μοντ ή τη διάθεσή μου

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 21:03 »
εγω που ακομα δεν εχω πλησιασει επισκευασιμο ακομα συμφωνω με οσα λετε αλλα θα ηθελα να δω και αυτο που ειχα και πιο πριν σε αλλο ποστ ...  υβριδικά κομμάτια του 4 να μπορούν να διορθώσουν κάποια τυχόν προβλήματα του lite plus  με λογικές τιμες ...

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 21:47 »
Ότι μου λείπει από τον l+ βλέπω να το έχει.
Θα τον τιμήσω :D

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 22:24 »
Απόστολε, ούτε εγώ είπα ότι θα γραφώ στη λίστα προεγγραφών.
Στην τελική, μια χαρά ατμίζω με τον lite+
κι αν ποτέ αποφασίσω να τον πάρω, πάντα υπάρχουν και οι μεταχειρισμένοι, ίσως και ένας 1000% καλός κλώνος.
Δεν θα κρίνω λοιπον την απόφαση του κατασκευαστή να τον εκτιμήσει 150 ευρώ, όσο δεν μου είναι απαραίτητος για να ατμίσω.
Τον θεωρώ ακριβό; Προσπερνάω.
Τη στιγμή που θα αποφασίσω ότι ΠΡΕΠΕΙ να τον πάρω διότι τον χρειάζομαι, αλλά δεν μπορώ να τον πληρώσω, την ίδια στιγμή θα έχω παραδεχτεί πόσο καλύτερος και μοναδικός είναι, άρα πόσο αξίζει τα χρήματά του για το ιδιαίτερο και μοναδικό που προσφέρει!!!

Οσο για το εξτρά κόστος των αξεσουάρ, δεν το βλέπω έτσι, αλλά ως ατού ενός άτμο να έχει αξεσουάρ, ώστε να αλλάζει εμφάνιση και να προσαρμόζεται σε κάποιο άλλο μοντ ή τη διάθεσή μου

μα γιαυτο ειμαστε εδω για να σχολιασουμε να συγρινουμε και να κρινουμε πλεον με τοσες επιλογες που υπαρχουν σε σχεση αποδοσης τιμης και τη προσφερει το καθε εργαλειο ... δεν ειναι απαραιτητο να θελουμε να αγορασουμε κατι για να εχουμε αποψη γιατι πλεων υπαρχουν απειρα προιοντα που ισως να προσφερουν και κατι παραπανω απο ενα καυφουν νεο στα 150  και σε πολυ καλυτερες τιμες ..

το δικο μου καυφουν λιτε ας πουμε των εστησε ο βασιλης με 2πλες αντιστασεις  και φυσαγε !!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος testament

• **
  • 432
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 22:24 »
Πάντως εγώ βλέπω ότι η καινούργια version του kayfun έχει ένα σοβαρό αντίπαλο, τον ίδιο του τον εαυτό αλλά στην προηγούμενή του έκδοση.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 22:29 »
Aυτό πες το δυο φορές...
Αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλοί ατμιστές θέλουν να έχουν καινούρια μοντέλα. Θέλουν να ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, τις οποίες η νέα βάση του 4 τις καλύπτει.
Ας μην ξεχνάμε ότι η σβοε δεν κατασκευάζει για την ελληνική αγορά, αλλά για την παγκόσμια. Αν κρίνω από τα όσα διαβάζω σε ξένα ατμιστικά σάιτ, οι ξένοι είναι πολύ πιο άνετοι από εμάς σε θέματα αγορών. (εδώ στα ριβιού της ΦΤ για τους κλώνους διαβάζω ότι πολλοί τους αγοράζουν όλους για να μην ψάχνονται ποιος είναι ο καλός  :idiot1: )

Αποσυνδεδεμένος testament

• **
  • 432
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 22:35 »
petra, δεν ξέρω τι οικονομική άνεση έχει ο καθένας, που ζει και εργάζεται εδώ στην Ελλάδα, αλλά αυτούς τους καιρούς το κόβω κομματάκι δύσκολο να βγάλει κάποιος από το πορτοφόλι του 100 και άνω ευρώ για έναν ατμοποιητή ή για ένα μόντ για να ικανοποιήσει τα ατμιστικά του γούστα.
όταν δεν υπάρχει χρήμα δεν πέφτουν μόνο οι απαιτήσεις, προσπαθείς να βγάλεις το μήνα σου.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 22:44 »
Δε διαφώνησα, σίγουρα είναι υψηλή η τιμή του για τον μέσο Ελληνα, γι΄αυτό και οι πωλήσεις του στην Ελλάδα θα είναι μαζεμένες.
τόνισα οτι για τους ξένους το ποσό είναι απόλυτα προσιτό.
Να σημειώσω επίσης ότι οι ξένοι αξιολογούν έναν ατμοποιητή πρώτα πρώτα με την τιμή αγοράς. Κάτι πάνω από 120 ευρώ το θεωρούν αυτόματα premium.
Δεν ξέρω αν αυτό σας λέει κάτι για το μάρκετινγκ του προιοντος.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι αν δεν κυκλοφορήσει, δεν γίνουν οι δοκιμές του, ουδείς μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια την αντιμετώπισή του εδώ.
Μπορεί να είναι κάτι εξαιρετικότατο ατμιστικά και να είναι δυνατή η απόκτησή του έστω και με αυτό το ποσό, αν κάποιος αποφασίσει να ξεστοκάρει σε αγγελίες κάποιους παλιούς άτμο και να συμπληρώσει μια μικρή διαφορά.

Ετσι, για να έχει έναν και καλό και έναν από τους παλιούς για ρεζέρβα.

« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 22:49 »
Ο καιφουν 4 ειναι η εξελιξη του 3.1 και οχι του lite plus αν δεν κανω λαθος...αν ο 3.1 ειχε 135 ευρω και εκανε παταγο μου φαινετε πολυ λογικη η τιμη που λενε γυρω στα 150 ευρω για κατι νεο.
Προσωπικα μου αρεσει ο 3ος στην φωτο που ειναι ολος 22mm και δεν εχει αυτες τις καμπυλες στο σωμα.

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 23:30 »
Αντε να σας τον δειξω και μονταρισμενο

ειναι ψιλογκουμούτσα ε ;  :))

Αποσυνδεδεμένος antonis-tsif

• **
  • 102
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 23:34 »
Από μικρός ήθελα να μάθω να παίζω κλαρίνο... πιστεύω ήρθε η ώρα!!! :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1452
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 00:10 »
τον expromizer κοριδευες ε?καλα να παθεις  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος hobis

• **
  • 102
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 00:54 »
Προσωπικά μου αρέσει ! Είμαι παρα πολύ ικανοποιημένος απο τον lite και με κρατά με το ντουμάνι και την γεύση  του μακριά απο το τσιγάρο ! Αν και αυτός είναι εύκολος στο στήσιμο του και γενικός στα μέτρα μου, θα τα μαζέψω και θα τον πάρω. Απο καιρό έψαχνα έναν ατμοποιητη σαν τον lite + . Να φτιάχνω μια αντίσταση που δεν θα την νταντεύω για να δουλέψη !!! Και ο νέος αν είναι απλός θα είναι για την δευτέρα γεύση της ημέρας !!! ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360183 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1016 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114320 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450514 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110820 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328421 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6452 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29383 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99971 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F