vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

677 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, lounik, camber, antre, manoslykos, Mimhsdr

Φοβίες για το η.τ.

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
Φοβίες για το η.τ.
« στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 16:31 »
Ενα θεματακι το οποιο λογικα θα πρεπει να εχει ενδιαφερον αφου ευελπιστει να ανδειξει τις διαφορες φοβιες που μπορει να εχουμε για το ηλεκτρονικο τσιγαρο και τη συμβιωση μαζι του .
Ειναι πραγματικές ορισμενες φοβιες μας η πρόκειται περι μυθων η/ και φαντασιωσεων ;
Ας προσπαθησουμε να βρουμε τη λυση σε ορισμενες φοβιες μας ...

Ξεκινωντας το χορό  του νηματος νομιζω η μεγαλυτερη φοβια μου ειναι μια μεγαλη και παρατεταμενη διακοπη ρευματος που θα με βρει χωρις φορτισμενες μπαταριες  :))
μαλλον για αυτο φροντισα να παρω ενα καλο φορτιστη και αρκετα τεμαχια μπαταριες ...

Το αντιθετο που δε φοβηθηκα ποτε ηταν τα μηχανικα μοντς και οι επισκευασιμοι και οι συζητησεις η οι εκδοχες που ακουγα ως αρχαριος
οτι μπορει δλδ να σκασει ενα μοντ στη μουρη μου και να χρειαστω πλαστικη, οδοντιατρο και τα τοιαυτα .

Νομιζω οτι για να καταληξει καποιος στο η.τ πρεπει να ειναι σχετικα ωριμος διοτι δεν ειναι απλη αποφαση και απαιτει μια καποια σκεψη
Φυσικα  χρειαζεται προσοχη και η δεουσα σοβαροτητα αλλα νομιζω οτι πολλες φορες και εμεις οι ιδιοι κανουμε τη τριχα τριχια με τετοια θεματα

εσεις εχετε καποια φοβια ;

Από το συντονισμό: Το θέμα μεταφέρθηκε σε κατάλληλο πίνακα και έγινε αλλαγή τίτλου προς αποφυγή σύγχυσης με το Μύθοι, παραπληροφόρηση και εικασίες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 20, 2014, 18:13 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1452
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Φοβίες για το η.τ.
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 16:34 »
να αποδειχτει με πραγματικη επιστημονικη μελετη ,οτι ειναι πιο βλαβερο απο το τσιγαρο  :'( .

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 16:40 »
οι φοβιες οι δικες μου επικεντρωνωνται πιο πολυ στο να ατμιζω σωστα χωρις να παιρνω περιεργες γευσεις , καμμενο κτλ . αν το Η.Τ ειναι εστω και λιγο απο τη φυση του βλαβερο ,γινετε ακομη περισσοτερο αν ατμιζουμε διαφορα πραγματακια που ισως να θεωρουνται λεπτοπερειες αλλα η διαφορα εκει βρισκεται
οποτε οι φοβιες πρεπει πρωτα να ξεκινανε απο εμας και το τροπο χρησης Η.Τ

Αποσυνδεδεμένος mariocuzco

• **
  • 285
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 16:53 »
να αποδειχτει με πραγματικη επιστημονικη μελετη ,οτι ειναι πιο βλαβερο απο το τσιγαρο  :'( .

Αυτό πιστεύω ότι θα είχε γίνει ήδη μετά από τόσα χρόνια.
Αν αναλογιστείς ποσα χρήματα έχουν ξοδέψει οι καπνοβιομηχανίες με σκοπό να βγάλουν "σκάρτο" το ΗΤ,πιστεύω ότι κάτι θα είχε δείξει μια μελέτη μέχρι τώρα.
Στο ότι δεν είναι υγιές πιστευω να συμφωνούμε όλοι,αλλά τουλάχιστον δεν είναι τόσο βλαβερό όσο το ΚΤ.
Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω...

Αποσυνδεδεμένος bujinkan

• **
  • 324
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 18:25 »

Αυτό πιστεύω ότι θα είχε γίνει ήδη μετά από τόσα χρόνια.

Αν αναλογιστείς ποσα χρήματα έχουν ξοδέψει οι καπνοβιομηχανίες με σκοπό να βγάλουν "σκάρτο" το ΗΤ,πιστεύω ότι κάτι θα είχε δείξει μια μελέτη μέχρι τώρα.
Στο ότι δεν είναι υγιές πιστευω να συμφωνούμε όλοι,αλλά τουλάχιστον δεν είναι τόσο βλαβερό όσο το ΚΤ.
Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω...

Μπα μην ορκιζεσαι κιολας
Εδω ενα φαρμακο βγαινει και ξαφνικα μετα απο 20 και βαλε χρονια κυκλοφοριας του βγαινει ξαφνικα στην επιφανεια οτι ειναι βλαβερο

Αποσυνδεδεμένος oaksmoke

• **
  • 276
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 18:44 »
Μ’ έχει καλύψει απόλυτα ο Lux. Με τα μηχανικά mod είχα μια φοβία στην αρχή και χρησιμοποιούσα kick αλλά όπως σωστά αναφέρθηκε με την απαραίτητη προσοχή όλα είναι υπό έλεγχο.  Τα υγρά που ατμίζω είναι κυρίως  DIY, και  φροντίζω  να παίρνω μια επώνυμη βάση και άρωμα, η διαφορά μιας καλής βάσης είναι πολύ μικρή 1-2 € στα 100ml.  Σίγουρα  δεν είναι “αέρας του βουνού” (alexmach) αλλά το πώς αισθάνομαι μετά από 22 μήνες ατμιστής σε σχέση με το κτ.  με κάνει να βλέπω το ατμιστικό μου μέλλον αισιόδοξα :)

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 20:32 »
Να τα δούμε ένα ένα, με προσοχή και σοβαρότητα.

Για διακοπή ρεύματος μας έχει καλύψει ο Vincent Athea.

Τα μηχανικά μοντ και οι εκρήξεις μπαταριών είναι ένα μεγάλο θέμα.
Μπορεί η πιθανότητα να τον πιεις, από πλαγιομετωπική με θαλάσσια αρκούδα παρασυρμένη από σύγκρουση με ιπτάμενο πιάνο,
να είναι μεγαλύτερη, αλλά οι αριθμοί των αμείλικτων στατιστικών είναι ανελέητοι.
Στα επόμενα όχι πάρα πολλά εκατομμύρια χρόνια, αν συνεχίσεις να ατμίζεις με μηχανικό μοντ, θα έρθει η σειρά σου…

Ως προς τα υγρά, ατμίζω σκέτη βάση και αρωματίζομαι από τις ανυπέρβλητες, ποιητικές, δεν υπάρχουν, περιγραφές του Cruiser79.

Αλλά και ως καπνιστής είχα τις φοβίες μου.
Πεταγόμουν απ' το κρεβάτι ιδρωμένος, μήπως η περιεκτικότητα της ατμόσφαιρας σε οξυγόνο πέσει κάτω από 13%.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 21:15 »
Φοβίες για το ητ....

Πολλές.

Για ξεκίνημα, ποτέ δεν μπορείς να είσαι αρκετά οργανωμένος. Καθώς τα ατμιστικά σου είδη δεν μπορείς να τα βρεις παντού και ανά πάσα στιγμή ("ρε ψηλέ, όπως έρχεσαι από σπίτι για κράσους, πέρνα από το περίπτερο και πάρε λίγο Kanthal D 0.32 που ξέμεινα, τα βρίσκουμε μετά"), πρέπει να έχεις αρκετά πράγματα, και σε στοκ και μαζί σου. Θα με βγάλουν άραγε οι 2*18650 που έχω μαζί? Αν παραδώσει πνεύμα το SVD? Πάλι καλά που έχω και το VV No. 1 μαζί με 4*16340. Μήπως μου κάνει βραχυκύκλωμα ο 3.1 μου? Πάλι καλά που έχω και τον Erl. Αλλά και αυτός? Αν έκανα καμιά πατάτα με την αλλαγή βαμβακιού? Βάλε και ένα καρτοτανκ στο τσαντάκι καλού κακού. Και για έξτρα σιγουριά, ρίξε και ένα ανταλλακτικό κάρτο. Μήπως να πάρω και έναν BVC μαζί? Βάλε και δυο κατσαβίδια. Και διάσπαρτα μπουκαλάκια με υγρό.

Αυτός είναι ο καθημερινός μου διάλογος με τον εαυτό μου πριν φύγω από το σπίτι. Μιας και δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσω, αν γυρίσω. Και καλού κακού, να ξέρω και που βρίσκονται δυο τρεις ακόμα ατμόσαυροι να με καβατζώσουν μπας και ξεμείνω σε κανένα τελειωμένο μπαρ χωρίς υγρά...

Κακά τα ψέμματα κύριοι και κυρίες. Μέχρι να ανοίξει το πρώτο 24ωρο κιόσκι ητ, κάπως έτσι πρέπει να κυκλοφορούμε. Τουλάχιστον έτσι εγώ νιώθω ασφάλεια...

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 21:22 »
Όλες μου τις φοβίες που είχα και έχω
τις έχω αποτυπώσει στο στυλ ατμίσματος μου.

Μηχανικό με ασφάλεια
μπαταρίες imr
υγρα χωρίς άρωμα
και οργανικο βαμβάκι

Τίποτα καλύτερο πιστευω για την ώρα δεν μπορώ να κάνω

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 21:29 »
Φοβίες για το ητ....

Πολλές.

Για ξεκίνημα, ποτέ δεν μπορείς να είσαι αρκετά οργανωμένος. Καθώς τα ατμιστικά σου είδη δεν μπορείς να τα βρεις παντού και ανά πάσα στιγμή ("ρε ψηλέ, όπως έρχεσαι από σπίτι για κράσους, πέρνα από το περίπτερο και πάρε λίγο Kanthal D 0.32 που ξέμεινα, τα βρίσκουμε μετά"), πρέπει να έχεις αρκετά πράγματα, και σε στοκ και μαζί σου. Θα με βγάλουν άραγε οι 2*18650 που έχω μαζί? Αν παραδώσει πνεύμα το SVD? Πάλι καλά που έχω και το VV No. 1 μαζί με 4*16340. Μήπως μου κάνει βραχυκύκλωμα ο 3.1 μου? Πάλι καλά που έχω και τον Erl. Αλλά και αυτός? Αν έκανα καμιά πατάτα με την αλλαγή βαμβακιού? Βάλε και ένα καρτοτανκ στο τσαντάκι καλού κακού. Και για έξτρα σιγουριά, ρίξε και ένα ανταλλακτικό κάρτο. Μήπως να πάρω και έναν BVC μαζί? Βάλε και δυο κατσαβίδια. Και διάσπαρτα μπουκαλάκια με υγρό.

Αυτός είναι ο καθημερινός μου διάλογος με τον εαυτό μου πριν φύγω από το σπίτι. Μιας και δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσω, αν γυρίσω. Και καλού κακού, να ξέρω και που βρίσκονται δυο τρεις ακόμα ατμόσαυροι να με καβατζώσουν μπας και ξεμείνω σε κανένα τελειωμένο μπαρ χωρίς υγρά...

Κακά τα ψέμματα κύριοι και κυρίες. Μέχρι να ανοίξει το πρώτο 24ωρο κιόσκι ητ, κάπως έτσι πρέπει να κυκλοφορούμε. Τουλάχιστον έτσι εγώ νιώθω ασφάλεια...

δλδ για να φυγεις απο το σπιτι θελεις 4-5 μπαταριες , 3 μοντακια , 5 ατμοποιητες , 2 κατσαβιδια , συρματα , βαμβακια , φυτιλια , αρκετα μπουκαλια με υγρα . δλδ βαλιτσα εργασιας?
ενταξει ο καθενας μπορει να κουβαλαει μαζι του οτι γουσταρει για να νιωθει ασφαλεια αλλα να μην φτανουμε και στη υπερβολη :)

βασικα πιστευω το νημα ανοιχτηκε για πιο σοβαρες φοβιες και οχι για το τι μας κανει να νιωθουμε ασφαλεια σε σχεση με το τι εχουμε μαζι μας ... ειναι ενα ωραιο νημα που θα βοηθησει πολλους νεους σε αυτο το χωρο
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 20, 2014, 21:39 από APOSTOLOS KAL »

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 22:05 »
Αποστολε δεν ξερω για σενα αλλα προσωπικα οταν διαβασα το ποστ του Cruiser79 αρχισα να κοιταζω το σπιτι μηπως εχει καμερες και βλεπει τι κανω καθε φορα που παω σε εναν γαμο να παιξω μουσικη.
Και πιστεψε με εισαι πολυ νεος ατμιστης για να ζησεις καταστασεις περιεργες και x-files.
Μετα απο εξη χρονια που θα κλεισω περιπου τον φλεβαρη μου εχουν τυχει οσα αναφερει και αρκετες φορες μαλιστα.

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 22:23 »
Εμένα η φοβία μου είναι να μην πάρει χαμπάρι η γυναίκα μου πόσα έχω ξοδέψει για τις ατμιστικές αγορές μου... :D

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 22:43 »
Σε αυτο εχω βρει τη λυση
αμα κανω καμια φτηνη αγορα απο Φτ τη φωναζω και της δειχνω τη τιμη λεγοντας
κοιτα οι ουστηδες οι Κινεζοι τιμες, εχουν σμπαραλιασει ολη την αγορα  :))
και φυσικα οτι εχω λεω οτι ειναι κινεζικο  :-[

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 23:05 »
Τα μηχανικά μοντ και οι εκρήξεις μπαταριών είναι ένα μεγάλο θέμα.
Μπορεί η πιθανότητα να τον πιεις, από πλαγιομετωπική με θαλάσσια αρκούδα παρασυρμένη από σύγκρουση με ιπτάμενο πιάνο, να είναι μεγαλύτερη, αλλά οι αριθμοί των αμείλικτων στατιστικών είναι ανελέητοι.
Στα επόμενα όχι πάρα πολλά εκατομμύρια χρόνια, αν συνεχίσεις να ατμίζεις με μηχανικό μοντ, θα έρθει η σειρά σου…

Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι σαν χρήστης του ΗΤ η ζωή μου, επιτέλους, θα γέμιζε αδρεναλίνη  ;D

Όχι όπως τότε, που σαν καπνιστής το μόνο που με ένοιαζε ήταν να μην κοιμάμαι μπρούμυτα, ειδικά τις μέρες που περιμέναμε να πέσει ο skylab. (Τις νύχτες που ξυπνούσα ιδρωμένος γιατί ονειρευόμουν ότι μου έκαναν εγχείρηση καρδιάς ή γιατί κάτι είχα στον πνεύμονα τις έχω βάλει στο αρχείο, στο πίσω μέρος του ασυνείδητου).
Ωστόσο, εντροπία είναι αυτή, δεν ξέρεις κάθε πόσα δις χρόνια παραβιάζεται η αρχή της.

Οι αντικειμενικές μου φοβίες είναι δύο:
Μην μου σκάσει η μπαταρία στη μούρη
Η εξής μία: Μήπως έχει γίνει κάποιο χοντρό λάθος (και όχι σκόπιμη νοθεία) στις βάσεις και στα υγρά ή στα αρώματα.
Φαντάζομαι ότι η μυρωδιά ή η όψη θα μας προειδοποιήσει σε μια τέτοια περίπτωση.

Και μιας και μιλάμε γενικά για φοβίες για το ΗΤ και όχι μόνο τις δικές μας, να αναφέρω τις δυο πιο σπουδαίες που επηρεάζουν την κοινή γνώμη:
1) Υγρό στους πνεύμονες
2) Σκάσιμο μπαταρίας στη μούρη

Ναι, ναι, ναι. Εδώ έχει αναλυθεί διεξοδικά, αλλά άντε να πείσεις την κυρα-Μαρίκα γι αυτό, αν δεν το ακούσει από τα χείλη της Μενεγάκη ή έστω  ;D του Χατζηνικολάου.
Για να μην αναφέρω μια όμορφη παρουσία στο φόρουμ, η οποία όμως κράτησε μόνο 48 ώρες, γιατί εκείνος ο αμερικάνος…

Δυστυχώς, η πλειοψηφία είναι ακόμα άσχετη.

Αποσυνδεδεμένος Tsadakias

• **
  • 149
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 21, 2014, 03:11 »
Εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι ότι κάποια στιγμή θα μπούνε στο χορό οι πολυεθνικές απαγορεύοντας τα πολλά-πολλά με αποτέλεσμα να υπάρχουν μόνο εργοστασιακές συσκευές και μόνο συσκευασμένα υγρά και η τιμή τους θα αυξάνεται συνεχώς όποτε θέλουν να τα φορολογήσουν, βλέπε τσιγάρα και ποτά!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359768 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114189 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450009 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110663 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374711 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328076 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1062 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29334 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F