vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Aspire Atlantis

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Atlantis
« Απάντηση #435 στις: Φεβρουαρίου 25, 2015, 16:30 »
 :thumpup: Ετσι ακριβως..Οι αναφορες εχουν να κανουν με τις εργοστασιακες κεφαλες ;) Παρεπιπτοντως στο America οι κεφαλες με οργανικο βαμβακι της αλταντιδας κοστιζουν ακριβως οσο οι υπαρχον :)

Αποσυνδεδεμένος johnnypatras

• **
  • 215
« Απάντηση #436 στις: Φεβρουαρίου 25, 2015, 16:39 »
Α, μάλιστα, μάλλον έτσι εξηγείται λοιπόν! :)

Με αφορμή αυτό να πω πως πολύ θα μου άρεσε το concept να βγαίνουν ξεχωριστά και σαν ανταλλακτικά τα
επισκευάσιμα κομμάτια....σε λογική τιμή. Κάθεσαι μία φορα, επισκευάζεις με σύρμα-βαμβάκι 5-6 κεφαλές και
είσαι έτοιμος, ούτε χρήματα σε ανταλλακτικές ούτε τίποτα....έχω κάνει μεγάλη απόσβεση χρημάτων και έχω την ίδια,
αν όχι και ανώτερη απόδοση με τις εργοστασιακές.

Περιμένω τέτοια κίνηση είτε από τις ίδιες τις εταιρείες (π.χ. Delta 2 -αλλά λίγο πιο ισορροπημένη τιμή) είτε και από κλωνο-ft π.χ. .

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #437 στις: Φεβρουαρίου 26, 2015, 14:28 »
Οσον αφορα την ατλαντιδα,την εχω την δουλευω καθημερινα και ειναι πραγματικα απροβληματιστη χωρις ιχνος υγρου στο drip tip και καθολου διαρροες,

Χμμμμ, αυτή την άποψη είχα κι εγώ φίλε imjp1982, μέχρι πριν μερικές μέρες όπου παρατήρησα για πρώτη φορά διαρροή υγρού σε μία από τις τρεις Ατλαντίδες μου από την τρύπα του αέρα. Αυτή την Ατλαντίδα την έχω μόνιμα στο Zero SX και ατμίζω τα τελευταία μου αποθέματα  ;D από το Frosty Peach της Umami. Η συγκεκριμένη κεφαλή είχε καταναλώσει πολλά ml υγρού, κάπου στα 35-40, και φυσικά έπαιζε μόνιμα στα 35W. Άφησα ένα βράδυ λοιπόν το Zero SX με την Ατλαντίδα στο συρτάρι σε ξαπλωτή θέση με την τρύπα του αέρα από την κάτω μεριά και το πρωί είδα ότι είχε αρκετή διαρροή υγρού, είχε λερωθεί και το πανί που ήταν από κάτω, αλλά και ο πόλος του μοντ και το κάτω μέρος της Ατλαντίδας είχαν αρκετό υγρό.

Στην αρχή πίστεψα ότι αυτό συνέβη επειδή άφησα το μοντ ξαπλωτό με την τρύπα του αέρα της Ατλαντίδας από την κάτω μεριά, και συνέχισα το άτμισμα με την ίδια κεφαλή που είχε βέβαια αρκετά πεσμένη απόδοση λόγω μεγάλης κατανάλωσης υγρού. Έβαλα το μοντ να φορτίζει σε όρθια θέση από την usb και μετά από κανένα δίωρο, παρατήρησα ότι και πάλι είχα αρκετή διαρροή υγρού από την τρύπα του αέρα, ο πόλος του μοντ ήταν και πάλι μούσκεμα από το υγρό!  :eyesplash:

Εκεί κουφάθηκα πραγματικά γιατί πρώτη φορά έβλεπα διαρροή υγρού από Ατλαντίδα μέσα σε τρεις ολόκληρους μήνες. Βάζω καινούρια κεφαλή στην Ατλαντίδα και αμέσως οι διαρροές υγρού εξαφανίστηκαν, πράγμα που σημαίνει ότι: όταν μια κεφαλή παλιώσει πολύ και συνεχίζει να παίζει σε πολλά βατ, όπως είναι τα 35W, αδυνατεί να εξατμίσει ένα μέρος του υγρού που με κάποιον περίεργο τρόπο κατεβαίνει προς τα κάτω και βγαίνει από την τρύπα του αέρα. Δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη λογική εξήγηση, αν κάποιος άλλος παρατηρήσει διαρροή υγρού σε πολύ παλιά κεφαλή, ας ενημερώσει.

Με αφορμή αυτό να πω πως πολύ θα μου άρεσε το concept να βγαίνουν ξεχωριστά και σαν ανταλλακτικά τα
επισκευάσιμα κομμάτια....σε λογική τιμή. Κάθεσαι μία φορα, επισκευάζεις με σύρμα-βαμβάκι 5-6 κεφαλές και
είσαι έτοιμος, ούτε χρήματα σε ανταλλακτικές ούτε τίποτα....έχω κάνει μεγάλη απόσβεση χρημάτων και έχω την ίδια,
αν όχι και ανώτερη απόδοση με τις εργοστασιακές.

Για όσους δεν βαριούνται να στήνουν, συμφωνώ απόλυτα. Εγώ πάντως και μόνο που σκέφτομαι τη διαδικασία του στησίματος, βγάζω πλέον σπυριά.  :)) Έχω αδειάσει τους δύο μου Καϊφούν και τους έχω βάλει στα κουτιά τους. Ατμίζω αποκλειστικά με τις τρεις Ατλαντίδες και τον Subtank τέσσερα διαφορετικά υγρά καθημερινά. Ο εγκέφαλός μου έχει συνηθίσει να βλέπει τα τεράστια ντουμάνια και δεν μπορεί να ζήσει πια χωρίς αυτά...  :)

Αποσυνδεδεμένος drgt

• **
  • 419
« Απάντηση #438 στις: Φεβρουαρίου 26, 2015, 14:42 »
Πνευμονικες κανεις ετσι?

Τωρα για τις διαρροες.
Οταν ενας ατμοποιητης ειναι ορθιος συνεχεια και ρουφας συνεχεια, οσο μειωνεται το υγρο τοσο αυξανεται η αρνητικη πιεση στο τανκ. Καποια στιγμη θα σου δωσει καμμενο.
Τωρα αν τον εχεις στο πλαι, υπαρχει επικοινωνια αερα εξω με μεσα στο τανκ και λογικο ειναι να κανει διαρροη.
Αυτο για ολους τους ατμοποιητες.
Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #439 στις: Φεβρουαρίου 26, 2015, 15:55 »
Συγκεκριμένα το Zero SX με την Ατλαντίδα, το άφηνα πολλά συνεχόμενα βράδια στο συρτάρι σε οριζόντια θέση για να το προστατέψω από την γάτα μου,  ;D που έχει την τάση να ανεβαίνει στο γραφείο και να παίζει με τα μοντάκια μου. Δεν είχα δει ποτέ διαρροή υγρού, αλλά φρόντιζα πάντα η τρύπα του αέρα να είναι από την πάνω πλευρά.

Την ημέρα που μου παρουσίασε τις διαρροές του υγρού η Ατλαντίδα, τις συνέχισε και σε όρθια θέση ενώ φόρτιζε το μοντ από το pc μου, κι αφού την είχα ανοίξει, είχα ελέγξει το σφίξιμο της κεφαλής, και την είχα ξαναγεμίσει με υγρό. Εκεί κουφάθηκα. Μόλις άλλαξα την κεφαλή, επιτόπου σταμάτησε και η διαρροή, για αυτό και πιστεύω ότι η διαρροή οφειλόταν στην παλαιότητα της κεφαλής. Ίσως και να έπεσα σε περίεργη κεφαλή, ψιλοελαττωματική κεφαλή...  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #440 στις: Φεβρουαρίου 26, 2015, 19:28 »
Εμενα Zarko ξερεις τι μου κανει εντυπωση?Οτι η προηγουμενη κεφαλη επαιζε μεχρι και τα 40 watt ανετα αλλα μπορουσες να την πας μεχρι και 45-50 χωρις να δινει καμμενο..Ε καλα στα 50 ηταν στο οριο..Η καινουργια κεφαλη που εχω βαλει και χρησιμοποιω τωρα,αδυνατει να περασει τα 30 watt...ΚΑΙ στα 30 watt η υποψια καμμενου ειναι εντονη με αυτη την κεφαλη..Παντα φυσικα με το ιδιο υγρο μεσα στο τανκ που ειχα και πριν με την προηγουμενη κεφαλη

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #441 στις: Φεβρουαρίου 27, 2015, 01:59 »
Παιδιά, ερωτήσεις εκτός θέματος κάντε τες με ΠΜ.
Κάποια μηνύματα διαγράφηκαν και πιθανώς θα διαγραφούν και άλλα παρόμοια.

Αποσυνδεδεμένος alexS3

• **
  • 397
« Απάντηση #442 στις: Φεβρουαρίου 27, 2015, 10:43 »
Εδω Ελλαδα ξερετε καποιο καταστημα που να πουλαει ξεχωρισται το airflow control valve για τον Antlantis?

Αποσυνδεδεμένος drgt

• **
  • 419
Aspire Atlantis
« Απάντηση #443 στις: Φεβρουαρίου 27, 2015, 12:19 »
Ολο τον κατω μηχανισμο δηλαδη

Αποσυνδεδεμένος alexS3

• **
  • 397
« Απάντηση #444 στις: Φεβρουαρίου 27, 2015, 12:29 »
Ναι σε συνδιασμος και με το τανκ των 5ml να εχω και μια 3η Αντλαντιδα  ;D

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #445 στις: Μαρτίου 06, 2015, 00:30 »
Απαντηση μεσα απο την Aspire σε ερωτηση για το ποτε θα ειναι διαθεσιμες οι νεες κεφαλες της ατλαντιδας με οργανικο βαμβακι:

Dear Customer,Thank you very much for supporting aspire and thank you very much for your concern.There were some talks about the ceramic firber material we used in our Atlantis atomizer before.We at aspire have paid high attention to this discussion and gave the responsible responses here.We are sure that it is safe as long as it’s properly used and kept saturated during use.Doubts and fears are due to the lack of cognition. Due to the unfamiliar and unknown on the ceramic fiber used in Atlantis atomizer,customers prefer to accept the things they known like organic cotton.We at aspire listen to customers' voice, Aspire R&D team has been researching to use the organic cotton which is widely accepted by people instead of our present material,after testing,we found that the flavor is more better just like customers suggested.We done running change soon.Now all the Nautilus BVC coils ,Atlantis coils and BVC series coils are shipped out to be full organic cotton.You can buy them from our online store.Have a nice day!

Οποτε εκτος απο τις κεφαλες της ατλαντιδας με οργανικο βαμβακι,θα εχουμε συντομα και τις κεφαλες των ναυτιλων με οργανικο βαμβακι :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος drgt

• **
  • 419
« Απάντηση #446 στις: Μαρτίου 06, 2015, 08:10 »
Θα εχουν αραγε καποια σημανση στο κουτι που θα τα κανει να διαφερουν απο τα υπαρχοντα?

Μεχρι να πουληθουν τα αποθεματα, εχουμε δρομο.

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9652
« Απάντηση #447 στις: Μαρτίου 06, 2015, 08:36 »
Εναλλακτικά υπάρχουν κεφαλές για τον Eleaf Melo που είναι με οργανικό βαμβάκι και είναι συμβατές με τον Atlantis.

Αποσυνδεδεμένος drgt

• **
  • 419
« Απάντηση #448 στις: Μαρτίου 06, 2015, 08:40 »
Με τον Ναφτιλους?

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9652
« Απάντηση #449 στις: Μαρτίου 06, 2015, 08:55 »
Ο Nautilus παίρνει διαφορετικές κεφαλές.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351620 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104597 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96498 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321718 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602493 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11727 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3184 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610019 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155091 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162155 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4463 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17856 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias