vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

143 επισκέπτες, 7 χρήστες
haris231, poseidon, maprix, guss, Buliwyf, thanos1071, sv8swi

Aspire Atlantis

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Atlantis
« Απάντηση #420 στις: Φεβρουαρίου 24, 2015, 21:26 »
Μερικές φορές (ελάχιστες) έχω βάλει σε δύο από τις τρεις Ατλαντίδες μου και 40-45W, αλλά για πολύ λίγο και μόνο για δοκιμές. Στα 45W ξεκάθαρα η Ατλαντίδα αγγίζει τα όριά της, κι αν επιμείνεις θα πάρεις καμμένο. Αλλά και τα 40W είναι πολύ οριακά για να την ατμίζεις όλη τη μέρα, την ζορίζεις πολύ και φαντάζομαι ότι θα μικραίνεις και τη διάρκεια ζωής της κεφαλής κατά πολύ. Τα 35W θεωρώ ότι της ταιριάζουν γάντι για τους περισσότερους από εμάς. Και εννοείται φυσικά ότι η Ατλαντίδα παίζει μια χαρά στα 20W-30W για όσους δεν γουστάρουν τις πνευμονικές.

Τα πάντα στην απόδοση της Ατλαντίδας εξαρτώνται από την μπαταρία. Η Ατλαντίδα απαιτεί μπαταρίες που να "σκοτώνουν" από ρεύμα για να σου δώσει τα μέγιστα. Αν μπορέσω να βρω χρόνο, θα προσπαθήσω να ανεβάσω ένα βιντεάκι, για να δεις τις τεράστιες διαφορές στην απόδοση του Seven 22 με την Ατλαντίδα, πρώτα όταν φοράει την MNKE των 3500 mAh και μετά όταν φοράει τη κίτρινη MXJO και πάλι των 3500 mAh. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη υπέρ της κίτρινης MXJO.

Βέβαια, για να τα λέμε και όλα, έχω μια μικρή υποψία ότι η 26650 MNKE που έχω, μπορεί να είναι... μαϊμουδίτσα!  :))

Και οι δυο μπαταριες αυτες , η ΜΝΚΕ 3500 ειναι και διστυχως δεν ειναι ικανη να δωσει τετοια φορτια.  Μπορει στα χαρτια να ειναι δυνατη , αλλα δεν εχει την απαιτουμενη ενταση ρευματως.
Ειναι 15 Αmps αυτη η μπαταρια , απλα ειναι καλη σαν ποιοτητα .

Σημερα μπορεσα επιτελους να παω απο καταστημα και να τη δοκιμασω.

ΟΝΤΩΣ, για οσους δεν κανουν πνευμονικες, απλα προσπεραστε το.

ΟΥΤΕ ατμος, ΟΥΤΕ γευση, ισως λιγο hit.  Σαν να ρουφας απο χωνι, οντως. Και αυτο απο τη μικρη οπη!

Αυτο γινεται γιατι το συρμα του Atlantis ειναι χοντρο και τα λιγα Watts δεν ειναι ικανα να ζεστανουν αρκετα την αντ/ση του .
Oτι θα δουλεψει , θα δουλεψει.  Θα εχει ομως ατονο αποτελεσμα , οπως ακριβως μια αντ/ση δικια μας σε επι/μο με τετοιο συρμα .

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #421 στις: Φεβρουαρίου 24, 2015, 22:01 »
Ετσι ακριβως Βασιλη για την ατλαντιδα...Θελει τουλαχιστο 25 watt...Απο τα 25 και πανω,δινει παρα πολυ καλη γευση καλυτερη απο πολλους εργοστασιακους αλλα και επισκευασιμους

Αποσυνδεδεμένος Harris

• 682
  • Chef of e-Liquids.
    • Vape Greece
« Απάντηση #422 στις: Φεβρουαρίου 24, 2015, 22:44 »
Τον έχω σε μηχανικό όταν βάζω 12 νικοτίνη παίζει και να πεθάνει το κορμί μου και σήμερα έγινα το κέντρο όλης της καφετέριας

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #423 στις: Φεβρουαρίου 24, 2015, 22:53 »
Χαρη ριξε την νικοτινη λιγο...12αρα με ατλαντιδα ε ειναι πολυ  :fight_shot_bandana:

Αποσυνδεδεμένος Harris

• 682
  • Chef of e-Liquids.
    • Vape Greece
« Απάντηση #424 στις: Φεβρουαρίου 24, 2015, 22:57 »
Φίλε μου το άρραιωσα στα 6 και βραζω κάτι πνευμόνια με λίγο άρωμα... Έχω λαλήσει

Αποσυνδεδεμένος drgt

• **
  • 419
Aspire Atlantis
« Απάντηση #425 στις: Φεβρουαρίου 24, 2015, 23:07 »

αν τσιμπάει λέει...με μισή καρδιά  ;)
H ...αλλη μιση ελπιζω θα συμφωνησει οταν αρχισεις να το χρησιμοποιεις!

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Παιδια με το δικο της μηχανικο μοντ τη δοκιμασα. Οπως ειπα πιο πανω. Δεν καταλαβα τιποτα, δεν ειδα τιποτα. Ο πωλητης εκανε πνευμονικη απο το ιδιο και ...κρυφτηκε ο ηλιος.
Απλα οχι για μενα. Προτιμω ναφτιλο bvc.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 24, 2015, 23:23 από drgt »

Αποσυνδεδεμένος panosnm

• **
  • 476
Aspire Atlantis
« Απάντηση #426 στις: Φεβρουαρίου 25, 2015, 09:55 »
Καλημερα σε ολη τη παρέα! Πηρα χθες την Ατλαντίδα και τη κοτσαρα πανω στο 50αρι iStick! Η Ατλαντίδα τα δίνει ολα πανω σ αυτο το μοντακι και την εχω σκίσει απο χθες! Πραγματικα αξίζει! Τη διαβάζει ομως 0,6! Ισως να φτάσει και η κεφαλή.
Edit
Ξέχασα να πω οτι σε γεύση ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμάσει σε εργοστασιακό ατμόποιητη! Ατμιζω το frosty tart 9mg νικοτίνη στα 25 w συνήθως και το χτύπημα το αντέχω οριακά!

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #427 στις: Φεβρουαρίου 25, 2015, 10:03 »
Μην σε προβληματίζει που στη διαβάζει στα 0,6Ω το istick, είναι απόλυτα νορμάλ αυτό. Ανάλογα το μοντάκι και την ακρίβεια που διαβάζει την αντίσταση, δηλαδή σε επίπεδο πρώτου ή δεύτερου δεκαδικού ψηφίου, οι κεφαλές της Ατλαντίδας διαβάζονται από 0,5 έως 0,6Ω.

Από ότι έχω καταλάβει, τα μοντάκια που διαβάζουν με μεγάλη ακρίβεια τις κεφαλές της Ατλαντίδας σε επίπεδο δεύτερου δεκαδικού ψηφίου, κατά κανόνα τις διαβάζουν στα 0,56Ω που είναι ουσιαστικά και το μέσο της διαδρομής ανάμεσα στα 0,5 και 0,6Ω.

Αποσυνδεδεμένος panosnm

• **
  • 476
« Απάντηση #428 στις: Φεβρουαρίου 25, 2015, 10:27 »
Εχεις απόλυτο δικιο Zarko και δε με προβληματίζει γιατι δεν υστερεί πουθενα η Ατλαντίδα! Παιζει πραγματικα σε αλλο επίπεδο και επιτελους βρηκα αυτο που έψαχνα τοσο καιρο καθώς πριν την αγοράσω σκεφτόμουν να το γυρισω σε dripping

Αποσυνδεδεμένος johnnypatras

• **
  • 215
« Απάντηση #429 στις: Φεβρουαρίου 25, 2015, 14:10 »
Γνωρίζει κανείς / έχετε δει αν κυκλοφορούν οι νέες αντιστάσεις για την Ατλαντίδα με βαμβάκι;;;
Την έχω παροπλισμένη τόσο καιρό, σε σχέση με τον ανταγωνισμό την βρίσκω αρκετά πίσω γευστικά,
αλλά θα ήθελα μία τελευταία δοκιμή με τις νέες αντιστάσεις.

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #430 στις: Φεβρουαρίου 25, 2015, 14:17 »
Ακομη johny εδω στην Ελλαδα οι κεφαλες με οργανικο βαμβακι..Στο America κυκλοφορουν και γιαυτο ελπιζω να τις δουμε συντομα και στην χωρα μας :)

Αποσυνδεδεμένος drgt

• **
  • 419
« Απάντηση #431 στις: Φεβρουαρίου 25, 2015, 15:16 »
Γνωρίζει κανείς / έχετε δει αν κυκλοφορούν οι νέες αντιστάσεις για την Ατλαντίδα με βαμβάκι;;;
Την έχω παροπλισμένη τόσο καιρό, σε σχέση με τον ανταγωνισμό την βρίσκω αρκετά πίσω γευστικά,
αλλά θα ήθελα μία τελευταία δοκιμή με τις νέες αντιστάσεις.

Για πες μας για τον ανταγωνισμο.  Τι θεωρεις καλυτερο?

• **
  • 215
« Απάντηση #432 στις: Φεβρουαρίου 25, 2015, 15:20 »
Ε, έχω μιλήσει αρκετές φορές με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Subtank Mini, στο νήμα του. Η αλήθεια είναι ότι
με έχει βολέψει και η επισκευάσιμη κεφαλή του. Αλλά και η εν γένει απόδοσή του (απόδοση σε χαμηλότερα W, πολύ
καλύτερη γεύση).

Απλά, και για να μην φύγω off topic, μιας και την έχω την Ατλαντίδα, θα ήθελα αν μου δοθεί η ευκαιρία να δω αν
υπάρχει βελτίωση με τις καινούριες αντιστάσεις.

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #433 στις: Φεβρουαρίου 25, 2015, 15:32 »
Δεν εχω χρησιμοποιησει τον Subtank Mini οποτε και δεν γνωριζω τι γευση δινει,αλλα τουλαχιστον αν κρινω απο τα λεγομενα των κατοχων στο ECF,δεν ειναι απροβληματιστος καθως και υγρο συχνα πυκνα πεταει στο στομα και ψιλοδιαρροες στην βαση εχει...Οσον αφορα την ατλαντιδα,την εχω την δουλευω καθημερινα και ειναι πραγματικα απροβληματιστη χωρις ιχνος υγρου στο drip tip και καθολου διαρροες,δινοντας μαλιστα και πολυ καλη γευση...

Edit:Οποιος ακουσει για Arctic Horizon ατμοποιητη στην Ελλαδα,αν μπορεσει να με ενημερωσει :angel: Θα ειναι ο 2ος ατμοποιητης subohm που θα παρω μετα την ατλαντιδα...

• **
  • 215
« Απάντηση #434 στις: Φεβρουαρίου 25, 2015, 16:28 »
Τι να σου πω, τέτοια προβλήματα δεν έχω αντιμετωπίσει εδώ και 3 εβδομάδες περίπου που τους χρησιμοποιώ. Και μάλιστα
έχω 2 Mini....αν έχει σημασία πάντως η χρήση τους από εμένα γίνεται κατά 90-95% με την επισκευάσιμη κεφαλή.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351606 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104585 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96488 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321709 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602490 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11722 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3181 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610017 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155089 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162148 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4461 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17854 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias