vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

165 επισκέπτες, 6 χρήστες
vougiouklakis, camber, paulxan, thanos1071, sv8swi, tony1976

Aspire Atlantis

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Atlantis
« Απάντηση #120 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 18:20 »
Άρα τζάμπα η ανησυχία... Η μήπως όχι; Γιατί ναι μεν η Aspire επιβεβαιωνει πως η καμπάνα είναι ss αλλα στην πρώτη φωτό φαινεται να μην ειναι ss... Ποιόν να εμπιστευτείς; Καποιος που θα έχει ένα πενηντάευρο για πεταμα, ισως μας διαφωτίσει...

Εγώ το δήλωσα ήδη, αν κάποια μέλη με γνώσεις μεταλλουργίας μας διαβεβαιώσουν για το ποιο ακριβώς τεστ πρέπει να κάνουμε, δεν έχω πρόβλημα να υποβάλλω την καμπάνα της μαμίσιας Ατλαντίδας που μου ήρθε στη δοκιμασία. Αφού έτσι κι αλλιώς δεν τη χρησιμοποιώ. Χρησιμοποιώ ήδη το υβριδικό τανκ, ενώ η δεύτερη Ατλαντίδα που θα μου έρθει από το fasttech θα είναι κομπλέ.

Αν π.χ., μας διαβεβαιώσει κάποιος ότι το τεστ με τον τροχό είναι 100% αξιόπιστο, δηλαδή αν βγάλει σπίθες είναι ss, ενώ αν δεν βγάλει είναι επιχρωμιωμένος ορείχαλκος, ευχαρίστως να ψάξω να βρω ένα συνεργείο με τροχό, και να είσαι σίγουρος ότι θα της αλλάξω τα φώτα της καμπάνας της Ατλαντίδας, θα σας ανεβάσω και φωτό...  :))

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #121 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 18:32 »
Παρε εναν μαγνητη και δοκιμασε το, αν κολλαει ειναι ανοξειδωτο αν οχι ειναι μπρουτζος.

ή

Παρε ενα μαχαιρακι και ξυστο, αν βγει απο κατω "χρυσο" ειναι μπρουτζος αν οχι ειναι ανοξειδωτο.

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #122 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 18:40 »
Με μαγνητικό κατασαβίδι δοκίμασα ήδη, η καμπάνα της Ατλαντίδας δεν μαγνητίζει, όπως όμως και όλο το υπόλοιπο σώμα της, κανένα τμήμα της δεν μαγνητίζει.

Το τεστ με το ξύσιμο θεωρείται αξιόπιστο;

« Απάντηση #123 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 19:05 »
Ισως το πιο αναμενομενο κομματι και ηδη εχουμε θεματα να ασχοληθουμε περα απο τις εξαιρετικες δυνατοτητες της που τοσο καιρο μας βομβαρδιζαν...κριμα..

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #124 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 19:12 »
1) Αν ειναι ανοξειδωτο θα πρεπει να μαγνητιζει

2) Ναι, αν βγει απο κατω "χρυσο" χρωμα, παπαλα!!

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #125 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 21:10 »
Αφού έσπασαν κυριολεκτικά τα νεύρα μου, κόντεψε να σφαχτώ αρκετές φορές, χρειάστηκε να βγάλω τη γάτα μου από το δωμάτιο, και πάλι αμφιβάλλω αν θα έχουμε οριστικά αποτελέσματα.  :))

Για να δούμε λοιπόν. Καταρχήν, κατά την ταπεινή μου άποψη παιδιά, μπορεί και να έχουμε ένα σοβαρό λάθος στη σχεδίαση της Ατλαντίδας. Ενώ είχα βγάλει μέχρι στιγμής μία φορά το γυάλινο τανκ από το επάνω σώμα της Ατλαντίδας, σήμερα που προσπάθησα να το ξαναβγάλω, ήταν απλά αδύνατον. Μπορεί και να το πίεσα εγώ πολύ όταν το είχα ξαναβάλει στη θέση του, τι να σας πω.  :dontknow:

Προσπάθησα με γυμνά χέρια, τίποτα. Προσπάθησα με όλο το πάνω μέρος της Ατλαντίδας τυλιγμένο σε πετσέτα, για να μπορώ να εξασκώ περισσότερη δύναμη, τίποτα. Επειδή δεν φημίζομαι και για την υπομονή μου, έφερα κατευθείαν ένα μυτοτσίμπιδο, και με το που πήγα να τραβήξω το γυάλινο τανκ, άκουσα κατευθείαν και το κρακ!  ;D

Το θέμα δεν είναι εκεί, πείτε απλά ότι εγώ έκανα π@π@ριά και τελείωσε. Το θέμα είναι ότι αφού σπάσει πλέον το γυάλινο τανκ, είναι σχεδόν αδύνατον να το βγάλεις από τη θέση του για να το αντικαταστήσεις, χωρίς να καταστρέψεις τα ποδαράκια στο επάνω τμήμα της Ατλαντίδας που το ασφαλίζουν στη θέση του. Το γυάλινο τανκ απλά διαλύεται σε μικρότερα κομματάκια, με ένα μεγάλο του κομμάτι όμως να παραμένει σφηνωμένο στην Ατλαντίδα. Δείτε αυτή τη φωτό.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι είχα νευριάσει ήδη και έκανα σπασμωδικές κινήσεις, αλλά ειλικρινά αμφιβάλλω εάν θα καταφέρει κάποιος να αντικαταστήσει το γυάλινο τανκ στην Ατλαντίδα του, χωρίς να στραβώσει (δηλαδή να χώσει προς τα μέσα) τα συγκεκριμένα αυτά ποδαράκια.  :hmmm:

Τέλος πάντων, αφού κατάφερα να βγάλω όλα τα υπολείμματα του γυάλινου τανκ, ορίστε μία φωτογραφία της καμινάδας πριν τη τρίψω...

...με 130άρι γυαλόχαρτο και της αλλάξω κυριολεκτικά τα φώτα!  :))

Όπως βλέπετε, το ένα "ποδαράκι" της καμινάδας σχεδόν έλιωσε από το τρίψιμο. Ότι άκρη βγάζετε εσείς από τις φωτό, βγάζω κι εγώ που την κοιτάζω από κοντά. Ενώ στην αρχή, μόλις δηλαδή την έτριψα, ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου χρώμα, μετά, όσο την κοιτούσα, τόσο έβλεπα να "χρυσίζει" ελαφρά στο τριμμένο σημείο. Όχι πολύ, αλλά έστω λίγο χρυσίζει.

Την έδειξα στη γυναίκα μου για να πάρω μια δεύτερη άποψη, και αυτή μου είπε ότι της φαίνεται ότι χρυσίζει στο τριμμένο σημείο. Λυπάμαι παιδιά, μεταλλουργός δεν είμαι, άκρη σίγουρα δεν έχω βγάλει. Εάν δεν έπρεπε να αλλάξει καθόλου το χρώμα στο τριμμένο σημείο, ούτε στο παραμικρό, τότε δεν το συζητάμε, το χρώμα έστω και λίγο άλλαξε προς το χρυσό, οπότε και δεν πρέπει να είναι ανοξείδωτο ατσάλι.  :hmmm:

Και τώρα που έχει περάσει κάποια ώρα και κοιτάω τη καμινάδα, είμαι σχεδόν σίγουρος πια ότι χρυσίζει στο τριμμένο σημείο, οπότε...  :(

Πάντως ότι και να μου λέτε παιδιά, περί υποτιθέμενων θεμάτων υγείας, κτλ., τα σέβομαι μεν, αλλά δεν τα ασπάζομαι δε.

Με το ένα χέρι κατέστρεφα τη μία Ατλαντίδα, και με το άλλο άρπαζα το X-Man 35 και απολάμβανα τη δεύτερη Ατλαντίδα μου στα 35W.

Σιγά τώρα μη σταματήσω να ατμίζω με την Ατλαντίδα μου, επειδή η καμινάδα της είναι από επιχρωμιωμένο ορείχαλκο και όχι από ανοξείδωτο ατσάλι...

Αποσυνδεδεμένος epyloxias

• **
  • 274
« Απάντηση #126 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 21:17 »
ΦΟΝΙΑ!!! ΚΑΝΝΙΒΑΛΕ!!!

Στάλθηκε απο το Υπερπέραν!

« Απάντηση #127 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 21:19 »
Ζαρκο ευχαριστουμε...αφηνοντας στην ακρη τα θεματα υγειας που προκυπτουν αν οντως συμβαινει κατι τετοιο το κυριο θεμα εξακολουθει να ειναι η κοροιδια της aspire..αυτο πως θα δικαιολιγηθει?

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #128 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 21:23 »
Οταν προσπαθησες να το βγαλεις το τανκ,το εστριβες καθολου η απλα το τραβουσες?Και εμενα με εχει μπερδεψει λιγο το θεμα αντικαταστασης του τανκ και για το πως αυτο βγαινει...Καποιοι το ξεβιδωνουν?Αλλοι το τραβανε? :hmmm: Οπως το ιδιο και οταν θελουν να το βαλουν το τανκ..Καποιοι το πιεζουν?Αλλοι το κουμπωνουν? :hmmm: Παντως ΝΑΙ φαινεται ξεκαθαρα η αλλαγη χρωματος της καμιναδας μετα το τριψιμο Zarko...Οποτε νομιζω η Aspire μας δουλευει ψιλο γαζι >:( Παντως αξιζεις Zarko ενα  :thumpup: για την προσπαθεια αυτη που εκανες ωστε να αποδειξεις στον εαυτο σου αλλα και σε εμας τι ισχυει τελικα..Ευχαριστουμε :)

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #129 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 21:30 »
Χωρις να την εχω πιασει στα χερια μου,το λυσιμο των παρτς δεν ειναι ακριβος ιδιο με τον ναυτιλους?Αν ναι σιγουρα πρωτα θελει να βγαλεις το κατω κομματι που γεμιζει το τανκ κ μετα το πανω ωστε να παρει αερα.

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #130 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 21:33 »
Ζαρκο κοψε ενα πλαστικο τανκακι απο κεϊφαουν αν εχεις στα ιδια μετρα γυαλοχαρταρισε το λιγακι
και διορθωθηκε η ζημια στο αψε σβησε  :))

Αποσυνδεδεμένος velix

• *
  • 43
« Απάντηση #131 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 21:41 »
Εκανα την αγορα μου ρε παιδια λογω της ατλαντιδας δεν με αφηνε με paypal γιατι ? Πηρα και την εκπτωση με xmas14  .

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #132 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 21:45 »
Τι να πω ρε Ζαρκο... Εισαι υποδειγμα. Η αφοσιωση και το πείσμα σου για να υποστηριξεις το θέμα που ανοιξες είναι αξιοθαύμαστη... Μέχρι και τον ατμοποιητή σου διέλυσες. Προτεινω να μαζευτούμε και να σου πάρουμε άλλον δώρο...

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #133 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 21:49 »
Οταν προσπαθησες να το βγαλεις το τανκ,το εστριβες καθολου η απλα το τραβουσες?Και εμενα με εχει μπερδεψει λιγο το θεμα αντικαταστασης του τανκ και για το πως αυτο βγαινει...Καποιοι το ξεβιδωνουν?Αλλοι το τραβανε? :hmmm: Οπως το ιδιο και οταν θελουν να το βαλουν το τανκ..Καποιοι το πιεζουν?Αλλοι το κουμπωνουν? :hmmm:

Θυμάμαι ότι το είχα βγάλει τραβηχτό τη πρώτη φορά, και όταν μετά πήγα να το ξαναβάλω στη θέση του, με δυσκόλευε. Έτσι, για να προλάβω κάποια ζημιά, με μια πετσέτα είχα κρατήσει το επάνω μέρος και με το άλλο χέρι, και πάλι με την πετσέτα, είχα σπρώξει το γυάλινο τανκ. Θυμάμαι μάλιστα ότι κάνει ένα χρακτηριστικό "κλακ" όταν κουμπώνει στη θέση του.

Πάντως να σου πω την αλήθεια, και μετά από αυτά που είδα σήμερα με το μαμίσιο γυάλινο τανκ, θεωρώ ότι έκανα πολύ σωστή κίνηση που της το αντικατέστησα επιτόπου με το υβριδικό...  ;)

Χωρις να την εχω πιασει στα χερια μου,το λυσιμο των παρτς δεν ειναι ακριβος ιδιο με τον ναυτιλους?Αν ναι σιγουρα πρωτα θελει να βγαλεις το κατω κομματι που γεμιζει το τανκ κ μετα το πανω ωστε να παρει αερα.

Φίλε Athan, η "μαμίσια" Ατλαντίδα μοιάζει, αλλά δεν είναι ακριβώς ίδια στον σχεδιασμό με τον "μαμίσιο" Ναυτίλο. Αντίθετα, τα υβριδικά τους τανκ είναι σχεδόν πανομοιότυπα, δηλαδή ένας Ναυτίλος με υβριδικό τανκ, έχει τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό με μία Ατλαντίδα με το υβριδικό τανκ...  :)

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Τι να πω ρε Ζαρκο... Εισαι υποδειγμα. Η αφοσιωση και το πείσμα σου για να υποστηριξεις το θέμα που ανοιξες είναι αξιοθαύμαστη... Μέχρι και τον ατμοποιητή σου διέλυσες. Προτεινω να μαζευτούμε και να σου πάρουμε άλλον δώρο...

Χαχαχά, σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια φίλε Stepeha, δεν υπάρχει θέμα με την Ατλαντίδα που διέλυσα, αφού καθόταν άχρηστη έτσι κι αλλιώς χωρίς τη κάτω βάση. Χάρηκα όμως πολύ που βγάλαμε άκρη...  :)

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #134 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 21:53 »
Ναι δεν την εχω δει ακομα στην πραξη απλα ηθελα να δω πως γινετε το λυσιμο της κ αν ειναι ιδιο με τον ναυτιλους  :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351792 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104702 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96552 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321812 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602533 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11770 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3212 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610097 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155134 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162225 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4505 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17894 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias