Αφού έσπασαν κυριολεκτικά τα νεύρα μου, κόντεψε να σφαχτώ αρκετές φορές, χρειάστηκε να βγάλω τη γάτα μου από το δωμάτιο, και πάλι αμφιβάλλω αν θα έχουμε οριστικά αποτελέσματα.
Για να δούμε λοιπόν. Καταρχήν, κατά την ταπεινή μου άποψη παιδιά,
μπορεί και να έχουμε ένα σοβαρό λάθος στη σχεδίαση της Ατλαντίδας. Ενώ είχα βγάλει μέχρι στιγμής μία φορά το γυάλινο τανκ από το επάνω σώμα της Ατλαντίδας, σήμερα που προσπάθησα να το ξαναβγάλω, ήταν απλά αδύνατον. Μπορεί και να το πίεσα εγώ πολύ όταν το είχα ξαναβάλει στη θέση του, τι να σας πω.
Προσπάθησα με γυμνά χέρια, τίποτα. Προσπάθησα με όλο το πάνω μέρος της Ατλαντίδας τυλιγμένο σε πετσέτα, για να μπορώ να εξασκώ περισσότερη δύναμη, τίποτα. Επειδή δεν φημίζομαι και για την υπομονή μου, έφερα κατευθείαν ένα μυτοτσίμπιδο, και με το που πήγα να τραβήξω το γυάλινο τανκ, άκουσα κατευθείαν και το κρακ!
Το θέμα δεν είναι εκεί, πείτε απλά ότι εγώ έκανα π@π@ριά και τελείωσε. Το θέμα είναι ότι
αφού σπάσει πλέον το γυάλινο τανκ, είναι σχεδόν αδύνατον να το βγάλεις από τη θέση του για να το αντικαταστήσεις, χωρίς να καταστρέψεις τα ποδαράκια στο επάνω τμήμα της Ατλαντίδας που το ασφαλίζουν στη θέση του. Το γυάλινο τανκ απλά διαλύεται σε μικρότερα κομματάκια, με ένα μεγάλο του κομμάτι όμως να παραμένει σφηνωμένο στην Ατλαντίδα. Δείτε αυτή τη φωτό.
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι είχα νευριάσει ήδη και έκανα σπασμωδικές κινήσεις, αλλά ειλικρινά αμφιβάλλω εάν θα καταφέρει κάποιος να αντικαταστήσει το γυάλινο τανκ στην Ατλαντίδα του, χωρίς να στραβώσει (δηλαδή να χώσει προς τα μέσα) τα συγκεκριμένα αυτά ποδαράκια.
Τέλος πάντων, αφού κατάφερα να βγάλω όλα τα υπολείμματα του γυάλινου τανκ, ορίστε μία φωτογραφία της καμινάδας πριν τη τρίψω...
...με
130άρι γυαλόχαρτο και της αλλάξω κυριολεκτικά τα φώτα!
Όπως βλέπετε, το ένα "ποδαράκι" της καμινάδας σχεδόν έλιωσε από το τρίψιμο. Ότι άκρη βγάζετε εσείς από τις φωτό, βγάζω κι εγώ που την κοιτάζω από κοντά. Ενώ στην αρχή, μόλις δηλαδή την έτριψα, ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου χρώμα, μετά, όσο την κοιτούσα, τόσο έβλεπα να "χρυσίζει" ελαφρά στο τριμμένο σημείο. Όχι πολύ, αλλά έστω λίγο χρυσίζει.
Την έδειξα στη γυναίκα μου για να πάρω μια δεύτερη άποψη, και αυτή μου είπε ότι της φαίνεται ότι χρυσίζει στο τριμμένο σημείο. Λυπάμαι παιδιά, μεταλλουργός δεν είμαι, άκρη σίγουρα δεν έχω βγάλει. Εάν δεν έπρεπε να αλλάξει
καθόλου το χρώμα στο τριμμένο σημείο, ούτε στο παραμικρό, τότε δεν το συζητάμε, το χρώμα έστω και λίγο άλλαξε προς το χρυσό, οπότε και δεν πρέπει να είναι ανοξείδωτο ατσάλι.
Και τώρα που έχει περάσει κάποια ώρα και κοιτάω τη καμινάδα, είμαι σχεδόν σίγουρος πια ότι χρυσίζει στο τριμμένο σημείο, οπότε...
Πάντως ότι και να μου λέτε παιδιά, περί υποτιθέμενων θεμάτων υγείας, κτλ., τα σέβομαι μεν, αλλά δεν τα ασπάζομαι δε.
Με το ένα χέρι κατέστρεφα τη μία Ατλαντίδα, και με το άλλο άρπαζα το X-Man 35 και απολάμβανα τη δεύτερη Ατλαντίδα μου στα
35W.
Σιγά τώρα μη σταματήσω να ατμίζω με την Ατλαντίδα μου, επειδή η καμινάδα της είναι από επιχρωμιωμένο ορείχαλκο και όχι από ανοξείδωτο ατσάλι...