vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Aspire Atlantis

Αποσυνδεδεμένος epyloxias

• **
  • 274
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Atlantis
« Απάντηση #75 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 18:01 »
Το a-mod ZNA30 (μιλαω παντα για κλωνο) ειναι ικανο να αντεξει τον Αtlantis? Η καλυτερα με αυτη τη μπαταρια;
Χαζη ερωτηση αλλα την εκανα. :)

Στάλθηκε απο το Lg D320N

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #76 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 18:09 »

Η aspire εφτιαξε τον ατμοποιητή. Ξέρει τις απαιτήσεις του σε ρεύμα και προφανώς υποστηρίζει τη μπαταρία με όλες τις απαραίτητες ασφάλειες.
Και μάλιστα για ρεύματα μέχρι 40Α
Η πλακέτα του dna30 από την άλλη, έχει ampere limit τα 12Α και βατ, τα 30, όπου η ατλαντίδα δεν παίζει καν στο φουλ.

Εσύ τώρα ρωτάς αν αντίγραφο της πλακέτας dna30 μπορεί να παίζει στο φουλ της ισχύος της με έναν ατμοποιητή συνέχεια.

Νομίζω ότι την απάντηση θα την δώσεις μόνος σου.

• **
  • 274
« Απάντηση #77 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 18:12 »
Καλα ντε, μια ερωτηση εκανα, δεν ειμαι και τοσο expert σε τεχνικα χαρακτηριστικα μοντακιων... :(

Στάλθηκε απο το Lg D320N

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #78 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 18:16 »
Η Aspire για ισχυ λειτουργιας του Atlantis συνιστα 20-30W. Αρα στη θεωρια, τοσο το DNA30 οσο και ο κλωνος του (αν εχει τα ιδια χαρακτηριστικα) μπορουν να δουλεψουν μια χαρα με τον Atlantis.

Εγω αλλο ηθελα να ρωτησω τους κατοχους. Στα χαμηλοτερα watt, δηλαδη κατω απο 20W, πχ 15W, εχετε δοκιμασει να τον δουλεψετε?
Πως τα παει? Εκτος του οτι δε θα βγαζει ικανοποιητικο ατμο, εμφανιζει θεματα υπερτροφοδοσιας ή τιποτα παρομοιο?

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #79 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 20:32 »
epyloxias, ο λόγος που σου είπα οτι την απάντηση θα την δώσεις μόνος σου είναι πως ούτε μπορεί κάποιος να σου εγγυηθεί κάτι για δυο προιόντα που δεν έχει παντρέψει μεταξύ τους, ούτε όμως να αρχίσουμε τρομολαγνείες.

Σύντομα, θα υπάρξει σχετική βάση δεδομένων από ιδιοκτήτες του προιόντος εδώ και στο εξωτερικό.

ο zarko που έκανε εδώ τις δοκιμές είπε ότι και πάνω από τα 30 δουλεύει καλά.

Κάποιοι θέλουν να έχουν 10 ασφάλειες προστασίας με τον ατμιστικό τους εξοπλιμό. Κάποιοι άλλοι αρκούνται σε 1. Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκεις για να σου απαντήσω ανάλογα.
Ο νέμεσις θέτει ένα θέμα. Αν έχει τα ίδια χαρακτηριστικά ο κλώνος. Αυτό μπορεί να το απαντήσει μόνο κάποιος που όχι μόνο τον πήρε, αλλά και τον δούλεψε επανειλημμένα στα όρια, για να ξέρει αν τα ίδια χαρακτηριστικά τα έχει και στην πράξη κάτω από ζόρικες συνθήκες. Κι αν θέλω να το πάω παραπέρα... και το αυθεντικό dna30, πόσοι το έχουν λιώσει στα 30 βατ για να μας πουν τη συμπεριφορά του;

• **
  • 274
« Απάντηση #80 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 20:45 »
Ναι βρε, χιουμορ εκανα. Απλα θελει οπως ειπες χρονο για να δουμε τι και πως. :)

Στάλθηκε απο το Lg D320N

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #81 στις: Νοεμβρίου 27, 2014, 10:15 »
Η Aspire για ισχυ λειτουργιας του Atlantis συνιστα 20-30W. Αρα στη θεωρια, τοσο το DNA30 οσο και ο κλωνος του (αν εχει τα ιδια χαρακτηριστικα) μπορουν να δουλεψουν μια χαρα με τον Atlantis.

Εγω αλλο ηθελα να ρωτησω τους κατοχους. Στα χαμηλοτερα watt, δηλαδη κατω απο 20W, πχ 15W, εχετε δοκιμασει να τον δουλεψετε?
Πως τα παει? Εκτος του οτι δε θα βγαζει ικανοποιητικο ατμο, εμφανιζει θεματα υπερτροφοδοσιας ή τιποτα παρομοιο?

Ακριβώς. Συμφωνώ απολύτως. Κατά την ταπεινή μου άποψη, η Ατλαντίδα μπορεί να παίξει μια χαρά με οποιοδήποτε μοντάκι μπορεί να δώσει 20W και να διαβάσει 0,5Ω αντίσταση, στις δύο μικρότερες τρύπες αέρα, καλύτερα πιστεύω ότι θα παίξει στη πιο μικρή τρύπα αέρα. Π.χ., όλες αυτές τις ημέρες ατμίζω την Ατλαντίδα στο Seven-22 στα 22W στη δεύτερη μεγαλύτερη τρύπα αέρα, θεωρώ το "πάντρεμά" τους πολύ καλό σε αυτές τις ρυθμίσεις. Υπάρχει όμως αρκετά εμφανής διαφορά ανάμεσα στα 20W με το E-Holly και στα 22W με το Seven-22, κάνει μπαμ θα έλεγα ότι η Ατλαντίδα ατμίζει καλύτερα στο Seven-22, και με τη λογική των δύο μόλις βατ διαφορά, αυτή η διαφορετική απόδοση δεν έχει λογική.  :hmmm: Ίσως να παίζει κάποιον ρόλο που το E-Holly την διαβάζει στα 0,6Ω ενώ το Seven-22 στα 0,5Ω.

Όπως ξέρετε, εμένα τα μοντάκια μου τελειώνουν δυστυχώς στα 35W που μπορεί να δώσει το X-Man 35. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για κάποια πράγματα παιδιά, σκεφτείτε ότι πριν την Ατλαντίδα δεν είχα βάλει ποτέ κανένα μου μοντ πάνω από τα 12W!  ;D Το ένστικτό μου πάντως μου λέει ότι ειδικά για την μεγαλύτερη τρύπα αέρα της Ατλαντίδας, την τέταρτη που θυμίζει γαλαρία, δεν αρκούν ούτε τα 30-35W για να αποδώσει η Ατλαντίδα το 100%, πιστεύω ότι κάπου ανάμεσα στα 40-50W πρέπει να βρίσκεται το sweet spot, και θα πρέπει να εξαρτάται και από το εκάστοτε υγρό.

Δεν έχω δοκιμάσει κάτω από τα 20W μέχρι στιγμής για να σου πω την αλήθεια, αλλά νομίζω ότι η Ατλαντίδα μπορεί να εμφανίσει υπερτροφοδοσία ακόμα και στη μικρότερη τρύπα αέρα. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και θα σου πω.

Φοβερή εντύπωση μου έχει κάνει παιδιά, το πόσο αποκαλυπτική γίνεται η Ατλαντίδα, σχεδόν "χειρουργική" θα έλεγα, στο χτύπημά της με τη χρήση διαφορετικών υγρών. Και αναφέρομαι στα Frosty Peach και Frosty Melontic, που ειλικρινά νόμιζα ότι τα ήξερα σαν τις τσέπες μου μετά από το άτμισμα τόσων μηνών. Σε όλους τους υπόλοιπους ατμοποιητές μου, ακόμα και στους Καϊφούν, το χτύπημα ήταν σχεδόν ίδιο σε αυτά τα δύο υγρά. Στην Ατλαντίδα, το χτύπημα στο Frosty Peach είναι αρκετά πιο "γλυκό" σαν αίσθηση, και σου επιτρέπει να ατμίσεις με αρκετή άνεση παραπάνω ποσότητα υγρού. Στο Frosty Melontic το χτύπημα της Ατλαντίδας είναι σχεδόν βάναυσο, σε εκτελεί απλά με συνοπτικές διαδικασίες. Υποχρεώθηκα, θέλοντας και μη, να μειώσω την κατανάλωση υγρού...

Κι αν θέλω να το πάω παραπέρα... και το αυθεντικό dna30, πόσοι το έχουν λιώσει στα 30 βατ για να μας πουν τη συμπεριφορά του;

Επίσης πολύ σωστή παρατήρηση. Να υπολογίζετε όλοι σας, ότι εκτός κι αν έχετε το Sigelei 100W, το μοντ σας όποιο κι αν είναι αυτό, θα παίζει συνεχώς με "τερματισμένα" τα γκάζια του, με την Ατλαντίδα, με όποια ζητήματα αξιοπιστίας μπορεί να εγείρει αυτό.

Α, να μην ξεχάσω, οι MXJO 26650 μπαταρίες των 35Α που πήρα από το fabvape είναι φοβερές και τρομερές.  ;) Με άνεση δίνουν πάνω από μία μέρα αυτονομία στο Seven-22 στα 22W με την Ατλαντίδα. Κάποια στιγμή πρέπει να τις τεστάρω και στα 35W με το X-Man και 100% φορτισμένες...

Zarko 27 για σενα το βιντεο αυτο:

[youtube]Y3RK9_hEEPw[/youtube]

Φίλε imjp1982, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ο τύπος, άσχετα με αυτά που ισχυρίζεται για το γέμισμα του τανκ, λέει απλά μπούρδες σε αυτό το βίντεο.  :))

Τι ισχυρίζεται λοιπόν ο ποιητής; Ισχυρίζεται ότι έπαιρνε καμμένο από την Ατλαντίδα του, και για ποιον λόγο; Επειδή, λέει, δεν ήταν ευθυγραμμισμένες οι τρύπες εισαγωγής του υγρού στην κεφαλή, με τα ανοίγματα του στυλ "πολεμικός πύργος" στην καμινάδα της Ατλαντίδας. Να σου πω καταρχήν ότι όσο χρησιμοποιούσα το μαμίσιο γυάλινο τανκ, κι εγώ είχα "ψαρώσει" στο αντίστοιχο σημείο, και φρόντιζα κάθε φορά που ξαναγέμιζα με υγρό και βίδωνα το κάτω μέρος με την αντίσταση στην καμινάδα της Ατλαντίδας, να ευθυγραμμίζω τις τρύπες εισαγωγής υγρού με αυτά τα "σαν ανοίγματα" στην καμινάδα. Παίζει όμως όντως κάποιο ρόλο αυτό στην απόδοση της Ατλαντίδας; Φυσικά και όχι.

Πάμε να δούμε το γιατί. Δες αυτή τη φωτό. Εδώ είναι ευθυγραμμισμένες οι τρύπες εισαγωγής του υγρού με αυτά τα ανοίγματα, στο σημείο που σου έχω κυκλώσει.

Ενώ αν στρέψεις (ξεβιδώσεις) ελάχιστα την κεφαλή της αντίστασης, όπως βλέπεις σε αυτή τη φωτό, οι τρύπες εισαγωγής υγρού φαίνεται σαν να "σκεπάζονται" από την καμινάδα της Ατλαντίδας.

Σκεπάζονται όντως όμως; Και ολοκληρωτικά ή κατά τέτοιον τρόπο που να εμποδίζουν τη ροή του υγρού στη κεφαλή; Φυσικά και όχι. Καταρχήν όπως βλέπεις, δεν "σκεπάζεται" από την καμινάδα ολόκληρη η τρύπα εισαγωγής του υγρού, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της, ας πούμε τα 2/3. Το υπόλοιπο 1/3 της τρύπας μένει ελεύθερο να απορροφά υγρό μια και βιδώνει πάνω στην κάτω βάση και έχει άπλετο χώρο γύρω του (κενό).

Αλλά για να δούμε όμως, αυτά τα 2/3 από τις τρύπες εισαγωγής υγρού στην κεφαλή, σκεπάζονται όντως από την καμινάδα; Για δες αυτή τη φωτό.

Χαχαχά, νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα στα δύο σημεία που σου έχω κυκλώσει, το πόσο κενό αφήνει η καμινάδα της Ατλαντίδας από το σώμα της κεφαλής, και άρα αντίστοιχα πόσο χώρο ελεύθερο έχει το υγρό για να διεισδύσει στο οργανικό βαμβάκι από τις τρύπες εισαγωγής.  ;)

Αλλά ακόμα κι αν δεν ισχύουν όλα αυτά που σου δείχνω στις φωτό και σου λέω απλά μπούρδες, για δες τη φωτό από κοντά του υβριδικού τανκ. Μπορείς να μου πεις πώς στο καλό θα καταφέρει ένας χρήστης να ευθυγραμμίσει τις τρύπες εισαγωγής υγρού στην κεφαλή με αυτά τα ανοίγματα στην καμινάδα;! Με το Frosty Melontic σαν υγρό, που είναι αρκετά ανοιχτόχρωμο, χρειαζόμουν τα γυαλιά μου και μεγεθυντικό φακό και πάλι δεν ήμουν σίγουρος ότι τα κατάφερνα στην ευθυγράμμιση.  :))

Με ένα πιο σκουρόχρωμο υγρό, απλά δεν θα βλέπεις απολύτως τίποτα μέσα από το υβριδικό τανκ. Και εννοείται ότι δοκίμασα με τις τρύπες "ελεύθερες" και "σκεπασμένες" στο Seven-22. Καμμία απολύτως διαφορά στην απόδοση της Ατλαντίδας...  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 27, 2014, 21:16 από Zarko27 »

Αποσυνδεδεμένος johnnypatras

• **
  • 215
« Απάντηση #82 στις: Νοεμβρίου 28, 2014, 21:45 »
Ποοολύ δυνατός!!!! Οι πρώτες εντυπώσεις είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές....!

Εδώ μαζί με Vaporshark rDNA40:

Πιστεύω πως ΔΕΝ είναι κατάλληλος για νέο ατμιστή. Το πιθανότερο είναι να "χαθεί" στον αέρα του και να μπερδευτεί από το πώς δουλεύει παρά να ενθουσιαστεί. Απαιτείται μία περίοδος προσαρμογής (της αλλαγής τρόπου εισπνοής του καπνού/ατμού που οι περισσότεροι νομίζω βιώσαμε). Μόλις γίνει αυτό, αν κανείς τον επιλέξει μετέπειτα, δεν νομίζω πως υπάρχει επιστροφή....απλά πυροβολάει!  :fight_shot_thickgun:

« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 29, 2014, 11:52 »
Στα ποσα watt ατμιζεις αν εχεις την ατλαντιδα στο αντιστοιχο cf mod και cf subohm της aspire?
Ευχαριστώ

• 5569
« Απάντηση #84 στις: Νοεμβρίου 29, 2014, 12:45 »
Με αυτα τα mods ατμιζεις με οσα volt σου δινει η μπαταρια σου ανα πασα στιγμη.
Αρα το ευρoς της ισχυος, για ευρος τασης 4V (4.2V ειναι η μεγιστη κανονικα, βαζω και 0.2V απωλειες) - 3.2V, ειναι 32W σε πληρη φορτιση εως 20W οταν κλεινει το mod,
δηλαδη ακριβως στις τιμες λειτουργιας που προτεινει η Aspire.

« Απάντηση #85 στις: Νοεμβρίου 29, 2014, 13:29 »
Ποια ειναι πιο αξιοπιστη αγορα? Το cf mod η το cf sub ohm??

• 5569
« Απάντηση #86 στις: Νοεμβρίου 29, 2014, 13:38 »
Τι να σου πω? Δεν ξερω.
Σαν λειτουργιες και προστασιες εχουν τις ιδιες. Η μεγαλυτερη διαφορα ειναι πως στο cf mod βαζεις δικη σου 18650 μπαταρια, ενω το cf sub ohm εχει ενσωματωμενη (2000mAh).
Το cf sub ohm βεβαια εχει ενα περιορισμο, δουλευει με ατμοποιητης 0.3Ω - 1.0Ω, πραγμα που δεν το γραφει στην περιγραφη του cf mod.

« Απάντηση #87 στις: Νοεμβρίου 29, 2014, 13:56 »
Αυτο σημαινει οτι ισως το cf mod μπορει να διαβασει και αντιστασεις πανω απο 1 ohm?

• 5569
« Απάντηση #88 στις: Νοεμβρίου 29, 2014, 14:17 »
Δεν ξερω, αλλα μαλλον οχι, λογικα εχουν το ιδιο κυκλωμα.
Απλα το πλεονεκτημα με το cf mod ειναι πως μπορεις να βαζεις τη δικη σου μπαταρια που την εμπιστευεσαι
κι οταν ερθει η ωρα να παραδωσει πνευμα, μπορεις απλα να αλλαξεις την μπαταρια κι οχι ολο το mod.
Βεβαια εχει επιπλεον κοστος γιατι θα πρεπει να αγορασεις επιπλεον απο το mod και μια καλη μπαταρια (2 καλυτερα για να εχεις να αλλαζεις)
καθως κι εναν εξωτερικο φορτιστη, αν δεν εχεις ηδη.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 29, 2014, 14:22 από Nemesis_rds »

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #89 στις: Νοεμβρίου 29, 2014, 15:14 »
οποιος προλαβει ΠΡΟΛΑΒΕ
ερχεται αουτ οφ στοκ   :))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351882 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104809 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96602 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321854 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602567 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11812 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3231 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610130 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155164 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162247 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4525 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17933 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias