Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

413 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Βοήθεια στην επιλογή ηλεκτρονικού mod, συγκρίσεις  (Αναγνώστηκε 219487 φορές)

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας

Αποσυνδεδεμένος Wheelman

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Athens

Ναι είναι του νάνο αυτή η θήκη, απλά ούτε το ήξερα αλλιώς θα είχα πάρει.. Δεν πειράζει αφού πρόλαβα την προσφορά του μόντ θήκη παίρνω και από Ελλάδα

Στάλθηκε από το ALCATEL ONE TOUCH 7041X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν είσαι από Αθηνα, μπορώ να σου δώσω εγώ(οταν την παραλάβω βέβαια) καθώς από την βιασύνη μου την έβαλα στο καλαθι χωρίς να προσέξω ότι ειναι για το nano, ενώ πήρα το μεγάλο

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αιτωλία
  • Reboot: 8/9/15
http://www.joyetech.com/product/evic-basic-60w-with-cubis-pro-mini/

Ωραίο αλλά πολύ μικρή μπαταρία, δε θα του βγάζει μέρα.
Η υποψηφιότητα του cuboid mini αποσύρεται (πολύ ακριβό)...

Αποσυνδεδεμένος apostolisk4

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη/Γρεβενά
http://m.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_413763.html μου φαίνεται τουμπανακι με καλή αυτονομία .δεν ξέρω αν θα τον βολέψει στο μέγεθος .

Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος pablito1000

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: drugmama(menidi)
ενδιαφερον η επιλογη 2η 3 μπαταριες, περισοτερο για το μεγεθος βεβαια...+45γρ δν θα τριπησουν την τσεπη..!
αλλα με προβληματιζει το πλαστικο καπακι με τα αγκιστρα...κ δν βλεπω να υπαρχει κ σαν ανταλακτικο ουτε εξω..ενω για rx200s υπαρχουν αν κ μαγνητικο κ για να παιξεις με χρωματα..

ps.υσχυει οτι δν καθεται ορθιο λογο του μπουτον για την μπαταρια?
το
τελικά  παρήγγειλα rx2/3 μαζί με zephyrus v2.... τωρα από μπαταριες με αυτο τι κάνουμε?
συγνώμη για το πρήξιμο!!

Αποσυνδεδεμένος dartaholics

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
Ωραίο αλλά πολύ μικρή μπαταρία, δε θα του βγάζει μέρα.
Η υποψηφιότητα του cuboid mini αποσύρεται (πολύ ακριβό)...
Τι εννοείς ακριβό; από Κίνα παίζει 37-40 ευρώ το κιτακι ολο κάπου που το πήρε το μάτι μου.. Εγώ το έχω κανα 3 μηνο και το έχω υπερευχαριστηθει και προς το παρών δεν πρόκειται να το αποχωριστώ..

Sent from my MX5 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος gstamatos

• e-regular ατμιστής
  • Όλα είναι ατμός...!
Και επαυξάνω!  

Αποσυνδεδεμένος infernity

• e-medium ατμιστής
  • **
Ψάχνω ηλεκτρονικό για πολλά βατ. Το να έχει απο τις ονομαστά καλές πλακέτες δεν ειναι απαραίτητο αλλά θα ληφθεί υπόψην όπως επίσης θα ληφθεί υπόψην και το ποσό καλά ρεύματα έχει. 

Αποσυνδεδεμένος stasko

• e-lights ατμιστής
  • *
παιδια καλησπερα.σαν νεος και εγω στον ατμο εχω καποιες αποριες με τα mods και θα ηθελα μια συμβουλη. μου αρεσει η τσιγαρισια τζουρα και δεν ατμιζω σε πολλα βατ (αντε να φτασω τα 12).
εχω το vtc mini με τον cubis και χρησιμοποιω την 1.5 ohm.ειμαι στην αναζητηση δευτερου mod και το ψηνω για το pico.To οποιο ομως ειναι στα ιδια βατ (75).εγω οπως ειπα δεν θα φτασω ποτε εκει καθως δεν μου αρεσουν οι πνευμονικες.
το mini volt ασ πουμε ειναι μεχρι τα 40 βατ με καλυπτει με το παραπανω αλλα εχει μικρη μπαταρια.
Τι προτεινεται για την περιπτωση μου (τσιγαρισιες//χαμηλα βατ)?

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
Το pico έχει ουσιαστικά τις ίδιες λειτουργίες με το VTC Mini. H βασική διαφοροποίηση των δύο συσκευών εντοπίζεται στον εξωτερικό σχεδιασμό-σχήμα. Το mini volt έχει ενσωματωμένη μπαταρία. Θεωρώ ότι και τα τρία mods σε καλύπτουν απόλυτα. Για τσιγαρίσια τζούρα θα πρέπει να αναζητήσεις τον κατάλληλο ατμοποιητή.

Αποσυνδεδεμένος thanoraf

• e-non ατμιστής
  • *
Asmoodus ohmsmium 80w.
Μικρο σε μέγεθος, με έλεγχο θερμοκρασίας και ιδιαίτερα στιβαρή κατασκευή. Δείχνει άθραυστο!

Αποσυνδεδεμένος stasko

• e-lights ατμιστής
  • *
βασικα εχω μπερδευτει με τη σχεση βατ που δινει το μοντ - με χωρητικοτητα μπαταριας.
ισχυει οτι οσο πιο λιγα βατ το μοντ τοσο πιο μικρη μπαταρια θα εχει?
Η μπορεις ας πουμε σε ενα μοντ που δινει λιγα βατ να βαλεις μια καλη μπαταρια και να εχεις καλη αυτονομια?

Αποσυνδεδεμένος camber

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
    • camber
Όσα περισσότερα βατ ζητάς από ένα mod τόσο μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας θα έχεις.
Δεν σημαίνει όμως ότι ένα mod που δίνει πολλά βατ θα έχει και μεγάλη κατανάλωση. Μόνο αν χρησιμοποιείς όλα αυτά τα βατ που σου δίνει.
Για παράδειγμα ας υποθέσουμε ότι έχεις 2 mod. Ένα στα 50 βατ και ένα στα 100. Αν ατμίζεις στα 10 βατ θα έχεις περίπου ίδια κατανάλωση μπαταρίας και στα δύο.

Για να έχεις μεγάλη αυτονομία θα πρέπει να επιλέξεις τη μπαταρία που δίνει τα περισσότερα mAh και ταυτόχρονα μπορεί να δώσει την ισχύ που ατμίζεις.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Ψάχνω ηλεκτρονικό για πολλά βατ. Το να έχει απο τις ονομαστά καλές πλακέτες δεν ειναι απαραίτητο αλλά θα ληφθεί υπόψην όπως επίσης θα ληφθεί υπόψην και το ποσό καλά ρεύματα έχει.

Πλακέτες YiHi και DNA200, που είναι οι ονομαστές, σημαίνουν αυτόματα και καλά ρεύματα. Κατά τα άλλα, καλό θα είναι εφόσον έχεις σκοπό να παίζεις σε νούμερα άνω των 120W, να πας σε (τουλάχιστον) τριμπάταρο μοντ. Από RX200 και πάνω δηλαδή...

Αποσυνδεδεμένος ManosS

• e-lights ατμιστής
  • *
Καλησπέρα σας
Δύο εβδομάδες πλέον αποκλειστικα ατμιστής με το Joyetech eGo One V2 Kit. Καλό για αρχή αλλά όταν πάω σε μαγαζί για να δοκιμάσω υγρά με κανένα mod και γυρίζω σπίτι... ξενερώνω!
Οπότε μιας και το κ.τ. είναι πλέον παρελθόν για εμένα, θα προχωρήσω εντός των ημερών σε αγορά κάποιου οικονομικού (50-60€ μαζί με ατμοποιητή) mod (από εξωτερικό).
Οι τζούρες που με καλύπτουν είναι κάτι ανάμεσα σε τσιγαρίσιες και πνευμονικές! :confused1:
Ατμίζω γύρω στα 8-10ml την μέρα

Σκέφτομαι για ενσωματωμένη μπαταρία (για να μην μπαίνω στην διαδικασία εξωτερικού φορτιστή, δεύτερης μπαταρίας, κλπ), αλλά όχι και απαραίτητα.
Κοιτάζω το eVic VTwo 80W kit και το evic vTwo mini kit που έρχονται με τον cubis pro.
Αξίζουν ή μήπως καλλίτερα σκέτο το mod και ξεχωριστά ο ατμο;
Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1331 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258890 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 717889 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374003 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263072 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680458 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 688 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887730 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.