vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

705 επισκέπτες, 6 χρήστες
anetost, Milarepa, aalex, Methodios, maprix, manoslykos

Ατμοποιητές eGo-T τύπου Β

Απ: Ατμοποιητές eGo-T τύπου Β
« Απάντηση #75 στις: Ιουνίου 01, 2011, 07:33 »
Καλησπέρα σε όλους....

Είμαι αρκετά νέος στο η.τ και έχω μια απορία.

Πριν από 2 βδομάδες αγόρασα το παρακάτω πακέτο από το stopit.gr

" ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ JOYETECH EGO-T ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΕΣ OVALE EGO-T"
"# 2x Τσιγάρα JOYETECH eGo-T (2x650mah μπαταρία)
# 2x ORIGINAL ATOMIZER OVALE EGO-T
# 5x κενά φίλτρα αμπούλες της OVALE)
# 1x φορτιστή 220V
# 1x φορτιστή USB
# 1x θήκη μεταφοράς
# οδηγίες (Αγγλικά και Ελληνικά)"

Επειδή είχα κάποιες μικροδιαρροές και με ενόχλησαν (κυρίως στο κομμάτι που ενώνεται το φιλτράκι με τον ατμοποιητή) σκεφτόμουν να αγοράσω αυτό τον νέο ατμοποιητή από το funstore.
"JOYETECH eGO-T ΤΥΠΟΥ Β Ατμοποιητής νέας γενιάς!"

Θά έχω κάποιο πρόβλημα με την σύνδεση το στην μπαταρία που έχω;

Είναι όντως καλύτερος; Θα ξαναέχω πρόβλημα με τις διαρροές;

Πρέπει να πάρω και τα φιλτράκια "ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΚΕΝΕΣ ΓΙΑ JOYTECH eGO-T ΤΥΠΟΥ Β (ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΤΕΜΑΧΙΩΝ) "

Σόρρυ για την ασχετοσύνη.... :dontknow: :dontknow:

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια

Καλημέρα Φίλε!. Και γω πριν ένα διάστημα αγόρασα από το ίδιο site το πακέτο που αναφέρεις. Σε 2 μέρες είχα παραγγείλει ήδη τους ατμοποιητές νέας γενιάς και ταιριάζουν απόλυτα, γιαυτό μην ανησυχείς. Τώρα όσον αφορά τις διαροές όπως λένε και οι φουγαροκαραβάνες του φόρουμ οι ατμοποιητές είναι λαχεία μπορεί να σου κάτσει κάτι καλό μπορεί και κάτι το οποίο είναι ελατωματικό εξ αρχής. Σε γενικές γραμμές προσωπικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από τους ατμο β γενιάς καθώς  το κυλινδρικό τους σχήμα έχει ιδανική εφαρμογή στην μπαταρία και έχουν και πολύ μεγαλύτερη αυτονομία από αυτούς με τους οποίους είχε έρθει το αρχικό πακέτο. Επίσης καλό θα ήταν να πάρεις και τις ανάλογες αμπούλες των 2ml γιατί αυτές που έχεις από τον απλό ατμοποιητή δεν ταιριάζουν.

Αποσυνδεδεμένος parpen

• 1006
  • Φύλο: Άντρας
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
« Απάντηση #76 στις: Ιουνίου 01, 2011, 08:14 »
Αμπουλες κενες καλο θα ειναι να εχεις γιατι  καθε  εβδομάδα περιπου πρεπει να το αλλαζεις 8)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΔΟΣ

Βασίλη, τι λες? Πως κάθε βδομάδα θα αλλάζει την αμπούλα?
Προσωπικά είμαι με την ίδια αμπούλα, εδώ και 3 μήνες. Αν δεν ανοίγεις από κάτω το καπακάκι κατά το γέμισμα και χαλαρώσει κάποια στιγμή, γιατί να αλλάξεις αμπούλα και μάλιστα τόσο σύντομα?

Αποσυνδεδεμένος gnikolaos

• *
  • 28
« Απάντηση #77 στις: Ιουνίου 01, 2011, 12:08 »
Κυριοι Καλημερα.......
Σημερα αποφάσισα να αγορασω ατμοποιητη και ψαχνοντας  στο διαδίκτυο βρηκα  αυτο το φορουμ.....
Αλλα εχω ζαλιστει..........δεν ξερω τι να αγορασω......
μια προταση σας παρακαλω για αγορα ατμοποιητη???  ποιος θεωρείτε εσεις οτι ειναι ο καλυτερος???
Ευχαριστω............

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #78 στις: Ιουνίου 01, 2011, 14:55 »
Εαν ζητας μονο ατμο οπως λες ριξε μια ματια :
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2354.0.html
Μηπως ομως θες ΗΤ ;
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,993.0.html

Αποσυνδεδεμένος billishere

• *
  • 12
« Απάντηση #79 στις: Ιουνίου 01, 2011, 17:02 »
ατμοποιητής Joyetech eGO-T τύπου Β.
Οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι τωρα...αλλ δε μανευ που λενε. Αν μου κρατησει και καμμια βδομαδα τοτε εχω "κλεισει" απο πλευρας ατμοποιητη  Τ (προς το παρον βεβαιως βεβαιως...)

« Απάντηση #80 στις: Ιουνίου 01, 2011, 18:07 »
Μέχρι τώρα είμα στις 5 μέρες με EGO-T Β γενιάς και όλα βαίνουν καλώς!!  :thumpup:  ;D

• *
  • 28
« Απάντηση #81 στις: Ιουνίου 01, 2011, 21:02 »
Ευχαριστω για τη αμεση ανταποκριση.......
Λεω να παραγγείλω αυτον    Joyetech eGO-T τύπου Β..............βρηκα ενα ηλεκτρονικο καταστημα για τον παραγγειλω.......τι αλλο πρεπει αν παρω μαζι?????   υγρο για για να γεμίσω το δοχειο?? χρειαζεται κατι αλλο??

« Απάντηση #82 στις: Ιουνίου 01, 2011, 21:04 »
Μπαταρίες τύπου ego, φορτιστή για αυτές, αμπούλες για τον ατμοποιητή, τα υγρά της επιθυμίας σου και αρκετή όρεξη  :)

Επίσης καλό θα ήταν και έναν ή ακόμη και δύο extra ατμοποιητές διότι ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει!!!

• *
  • 28
« Απάντηση #83 στις: Ιουνίου 01, 2011, 21:35 »
Σε παρακαλω ριξε μια ματια στο παρακατω link.........νομιζω τα εχει ολα ......μονο   τα υγρα λοιπουν..............

http://www.ivape.eu/ego-t/ego-t-1000-joyetech.html

« Απάντηση #84 στις: Ιουνίου 01, 2011, 21:51 »
Απλά να σε ενημερώσω οτι αυτοί είναι οι ατμοποιητές πρώτης γενιάς. Ωστόσο το πακέτο αυτό το πήρα και εγώ και σε πρώτη φάση είχα μείνει ευχαριστημένος. Πιστεύω για αρχή είναι μια χαρά και μετά παίρνεις αν θέλεις και αυτούς τους ατμοποιητές
β' γενιάς που είναι και LR.
http://www.ivape.eu/ego-t/egot-atomizers/egot-lr-atomizer-b.html

Όσον αφορά τα υγρά το εν λόγω site έχει πολύ καλά υγρά. Προσωπικά έχω πάρει από εκεί Halo Freedom και Torgue.
http://www.ivape.eu/halo-eliquid/halo-eliquid-30ml.html

« Απάντηση #85 στις: Ιουνίου 01, 2011, 22:06 »
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... Θα τους αγοράσω και θα πω την γνώμη μου όταν τους παραλάβω...

Να είστε καλά :)

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #86 στις: Ιουνίου 01, 2011, 22:44 »
Κανε και μια εγγραφη στο σαιτ για να εχεις και εκπτωση.

• *
  • 28
« Απάντηση #87 στις: Ιουνίου 01, 2011, 22:49 »
το link που παραθέτεις  εχει ενα κομμάτι μονο που κανει  10 ευρω..........
συγγνωμη αλλα εχω μπερδευτει.......LR  τι ειναι???

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
« Απάντηση #88 στις: Ιουνίου 01, 2011, 23:05 »
το link που παραθέτεις  εχει ενα κομμάτι μονο που κανει  10 ευρω..........
συγγνωμη αλλα εχω μπερδευτει.......LR  τι ειναι???

χαμηλής  αντίστασης είναι  καλύτερος σε σχεση με εναν απλό   . Εσύ από  όσα κατάλαβα  ψάχνεις  ολοκληρωμένο  τσιγάρο  κάτα  την γνώμη μου  καλό  θα  ήταν  να πάρεις  τα κοματια  ξεχωριστά , για να έχεις  τους  ατμοποιητές  τύπου β   που  για  μένα  είναι  ότι καλύτερο  έχω  δοκιμάσει  σε ego t   .   

λοιπόν  θα  χρειαστείς 

http://www.ivape.eu/ego-t/egot-atomizers/egot-lr-atomizer-b.html   Χ2

http://www.ivape.eu/ego-t/egot-cartridges/egot-tank-typeb.html Χ3

http://www.ivape.eu/ego-t/egot-batteries/joye-egot-battery-1000.html Χ2 τουλάχιστον

http://www.ivape.eu/ego-t/egot-chargers/egot-usb-charger.html χ1

αυτά  αν πάρεις  την έκπτωση  θα  στοιχίσουν περίπου 70 ευρώ.  Τα  έβαλα  απο το συγκεκριμένο  μαγαζί τυχαία  μπορείς  να  τα πάρεις  από  όπου θες  το ίδιο  είναι.   

• *
  • 28
« Απάντηση #89 στις: Ιουνίου 01, 2011, 23:17 »
και με ολα αυτα θα ειμαι ετοιμος φανταζομαι???..........συν τα υγρα......
οκ ωραια
...ευχαριστω πολυ για τον  χρονο σου......
μαλλον αυτα θα παραγγείλω .......

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114108 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359684 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449946 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99835 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F