vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

376 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, treloneritis, camber

Kanger Subtank

Αποσυνδεδεμένος vapec

• *
  • 29
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kanger Subtank
« Απάντηση #1965 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2015, 23:36 »
καλώς ήρθα, καλώς σας βρήκα, εύχομαι υγεία ευτυχία κ τα πάντα όλα σε όλους !!!!
είμαι ψιλοάσχετος γενικά, ξεκίνησα 1,5 μήνα πριν με ego, πριν 5 μέρες πήρα istick 50 & subtank nano (σε κάποια φάση γύρω στις 2 βδομάδες με το ego, άρχισα τις πνευμονικές χωρίς βέβαια να ξέρω τότε τι είναι κτλ., απλά κατάλαβα ότι το ego δε με καλύπτει πλέον....). επειδή πίνει τα κέρατα το subtank, ξεκίνησα diy υγρά, όλα μια χαρά κανένα θέμα....αλλά με αυτές τις καταναλώσεις θέλει κεφαλές κάθε 2-3 μέρες....επομένως έκανα σήμερα rebuild στην εργοστασιακή κ με δεδομένο ότι θέλω κάτι κοντά στην 0,6 εργοστασιακή, έχω τις εξής ερωτήσεις:

1)με 0,4 μμ (26 ga ?) kanthal κ 6 στροφές μου έδωσε 1,2 ωμ. (στην 3η προσπάθεια...οι πρώτες 2 κάηκαν....)
τι να κάνω για να πέσω σε ωμ? Σημείωση:λάτρεψα την εργοστ. 0.6, ψιλοαπογοητεύτηκα από την 1,3....
2)η σχέση "πιο πολύ-χοντρό σύρμα = μικρότερη αντίσταση" ισχύει? ή είμαι αλλού για αλλού?
3)πλάκα-πλάκα εδώ και μια ώρα δουλεύει το rebuild...φτου φτου..

παιδιά με ηλεκτρολογικά κ ρεύματα είμαι τελείως γκάου (ναι, έχει καεί η λάμπα κ δεν την αλλάζω....) οπότε ότι κ να μου πείτε κέρδος είναι ... :))

happy vaping

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #1966 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2015, 00:33 »
Καλώς ήρθες και καλώς μας βρήκες λοιπόν, αλλά:
αν δεν μπέρδεψες το awg με το mm, με 0,4mm και 6 σπείρες (σε 2,5mm αξονάκι) παίρνεις γύρω στο 0,8Ω αντίσταση, άρα ή θα έκανες 10 σπείρες ή θα έστριψες σε καλαμάκι του φραπέ :laugh1:
Δες εδώ καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος vapec

• *
  • 29
« Απάντηση #1967 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2015, 00:51 »
βλεπω το link και καταλαβαίνω τι εννοείς, (όχι δεν μπέρδεψα awg με mm...)

θέλω μικρότερη διάμετρο coil και/ή λιγότερες σπείρες, σωστά?
ευχαριστώ !
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2015, 01:02 από vapec »

Συνδεδεμένος Tem

• 9652
« Απάντηση #1968 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2015, 01:18 »
Όσο μεγαλύτερη η διάμετρος τόσο λιγότερες σπείρες και αντίστροφα.

Αποσυνδεδεμένος vapec

• *
  • 29
« Απάντηση #1969 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2015, 07:48 »
ευχαριστώ !

Αποσυνδεδεμένος davarisx

• **
  • 293
« Απάντηση #1970 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 12:03 »
Σημερα παρελαβα απο Κινα τα vertical coil του Subtank.

Το ξεκινησα στα 50w.
Στην δευτερη τζουρα εβγαλε παντοφλα η γυναικα μου γιατι σκοτινιασε το δωματιο :)) :)) :))
Σκετη απολαυση.

Αποσυνδεδεμένος GK1980

• 523
« Απάντηση #1971 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 12:23 »
Στα πόσα ohms είναι τα vertical coil που πήρες από  Κίνα?

Αποσυνδεδεμένος davarisx

• **
  • 293
« Απάντηση #1972 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 12:40 »
Εχεις δικιο δεν εγραψα.
Ειναι γνησια kangertech στα 0,5 ohm και πανε μεχρι 60 watt.εγω και 70 τα πηγα και πανε αψογα.
Πολυ τρελο και πυκνο ντουμανι αλλα εχω θεμα με την νικοτινη.
Με 6αρα μεχρι τωρα ολα καλα αλλα με τα vertical coil και τον Smok TFV 4 την ακουω πολυ ασχημα.
Μαλλον θα την κανω 3αρα η και 0 ακομα.

Αποσυνδεδεμένος Atairiastos7

• **
  • 268
« Απάντηση #1973 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 16:18 »
Με την κεφαλι του ελέγχου θερμοκρασίας είναι ιδέα μου η έχει μεγαλύτερη κατανάλωση υγρού αναπλήρωσης ;

Αποσυνδεδεμένος dkoure

• **
  • 169
« Απάντηση #1974 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 20:34 »
εχω στα χερια μου τον subtank mini v1εδω και καποιες μερες και εχω να πω τα εξης: σε σχεση με τον ναυτιλο υστερει σε γευση με τις 1.2, και με τις 1.5 τις καθετες και με το rba (μεχρι στιγμης). Το airflow είναι καλο (εχω αυτό με τις 4 επιλογες από την μια πλευρα, εντελως ανοιχτο, δυο τρυπες μεγαλες, μια μεγαλη, και μια μικροτερη) οι πνευμονικες στο εντελως ανοιχτο (που δεν ειχα κανει ποτε και τελικα δεν μου πολυαρεσουν<) βγαινουν φυσικα, αλλα ακομα και με αυτό μου βγαινει να κανω 1-2 τζουφιες, μια στομα πνευμονι και μετα μια κατευθείαν πνευμονι, πραγμα που μπορω να κανω -και με μεγαλυτερη απολαυση - στην μικρη του τρυπα. Το rba είναι το παλιο, το θεωρω πολύ ευκολο μιας και για πρωτη φορα στην ζωη μου εστριψα αντισταση, και αντιμετωπισα δυσκολια μονο στο να περασω το βαμβακι, πραγμα που δεν εχει να κανει με το deck. 1η αποπειρα με αφηνει αδιαφορο ( αντισταση στα 1.4 διαβαζε το κλουπορ), 2η και ενώ εχω αφησει για αρκετη ωρα με γεματο τανκ  πρεπει να εκαψε το βαμβακι γιατι επερνα γευση παρακαμμενης ζαχαρης για τα πρωτα ml-μετα αν και εφυγε εστριψα καινουρια-, 3η αποπειρα (1ωμ) οκ αποδοση, φτανει μεχρι τα 20κατι βατ, το spitback υπαρχει αλλα λογικα φταιω εγω που είμαι νέο! Overall η φαση με την επισκευή δεν μου εκανε μεγαλη εντυπωση, μπορει με τον καιρο και την εμπειρια να γινεται καλυτερη αλλα μαλλον δεν... Τεινω να τον εχω στην μικρη τρυπα αν και μαλλον δεν θα τον χρησιμοποιησω πολύ και θα γυρισω στον ασχημο, σε σχεση με το subtank mini ναυτιλο μου!
Κατι τελευταιο, το ντουμανι του για οσους αναρωτιουνται με το επισκευασιμο (στα στησίματα που εκανα) και την 1.2 "δεν περναει" σε κλειστο, σχετικα μικρο χωρο, ημουν για καφε και ενοιωθα ασχημα γιατι ειχα γεμισει το μαγαζι ατμο!

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
στα συν του βαζω την ευκολια σε σχεση με τον ναυτιλο του ανοιγματος για αναπληρωση υγρου, κραταω την βαση πανω στο μοντ αναποδα και ξεβιδωνω με σχετικη ευκολια, ετσι δεν χρειαζεται να κουραζω το σπειρωμα του κλουπορ, και την απουσια διαρροών , αλλα βεβαια εχω αυξημενη καταναλωση υγρου οπως είναι λογικο! Είναι ωραιος ο ατιμος, τον εχω με μαυρα ορινγκ... αν ειχα ξεκινησει με αυτόν ισως να ελεγα καλυτερα λογια, αλλα για εμενα σε σχεση με τον ναυτιλο τουλάχιστον προς το παρων χανει!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 20:40 από dkoure »

Αποσυνδεδεμένος dkoure

• **
  • 169
« Απάντηση #1975 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2015, 23:23 »
καλησπερα και παλι! θελω βοήθεια από κάποιον που γνωριζει το παλιο rba . Εστησα άλλη μια στα 1.6 περίπου και πάλι έχω αυτή την σιχαμενη γεύση στην αρχή και το παράτησα. Ή γεύση είναι σαν να μου καίει το βαμβάκι, σαν αυτή την μυρωδιά όταν καιγονται ίνες από ύφασμα ή τριχα από μαλλια. Αφού έστησα, εβαλα το βαμβακι, εριξα λίγες σταγόνες, άνοιξα λίγο τα μέρη που είναι τα λουκια , γεμισα το τανκ και το άφησα για κανένα τςταρτακι. μετά πρώτη τζουρα και αυτό το χαλι, δεύτερη τρίτη τέταρτη τα ίδια , σε χαμηλά βατ παντα,και μετά τον παρατησα!

Αποσυνδεδεμένος e-tron

• *
  • 81
« Απάντηση #1976 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2015, 23:39 »
Τι εννοείς "Χαμηλά βατ"? Πόσα?

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #1977 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2015, 23:42 »
Φίλε μου για να παίρνεις γεύση καμμένου:

1. ή έχεις υποτροφοδοσία,
2. ή έχεις σφιχτά περασμένο το βαμβάκι στο πηνίο και δεν ρουφάει υγρό,
3. ή κλείνεις τα κανάλια με βαμβάκι,
4. ή δουλεύεις σε ποσοστό πολύ VG κοντά στο 100%, που είναι πιο παχύρευστη και δεν περνάει εύκολα από τα κανάλια μέσα στο ντεκ,
5. ή δεν διαβρέχεις το βαμβάκι καλά, αρχικά όταν στήνεις,
6. ή φταίει το υγρό που χρησιμοποιείς (χάλια γεύση)
7. ή το δουλεύεις με την 1,6 Ohm πάνω από 11 Watts,

ή πολλά άλλα μπορεί να συμβαίνουν, τα οποία δεν μπορώ να μαντέψω αν δεν δω πώς στήνεις.

Δουλεύω το παλιό RBA εδώ και μήνες και δεν έχω πάρει υποψία καμμένου ακόμα. ;)

Μου φαίνεται παράξενο, αλλά όχι απίθανο αν κάτι κάνεις λάθος. :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
« Απάντηση #1978 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2015, 00:00 »
καλησπερα και παλι! θελω βοήθεια από κάποιον που γνωριζει το παλιο rba . Εστησα άλλη μια στα 1.6 περίπου και πάλι έχω αυτή την σιχαμενη γεύση στην αρχή και το παράτησα. Ή γεύση είναι σαν να μου καίει το βαμβάκι, σαν αυτή την μυρωδιά όταν καιγονται ίνες από ύφασμα ή τριχα από μαλλια. Αφού έστησα, εβαλα το βαμβακι, εριξα λίγες σταγόνες, άνοιξα λίγο τα μέρη που είναι τα λουκια , γεμισα το τανκ και το άφησα για κανένα τςταρτακι. μετά πρώτη τζουρα και αυτό το χαλι, δεύτερη τρίτη τέταρτη τα ίδια , σε χαμηλά βατ παντα,και μετά τον παρατησα!

Θα ρίξεις πολλές σταγόνες και θα κάνεις δοκιμή πως ατμίζει με ανοιχτό τον ατμοποιητή σου.
Κάνε ένα coil σαν αυτό, βάλε τόσο βαμβάκι και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #1979 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2015, 00:03 »
Να ρωτήσω κι εγώ μήπως βρεθεί μια λύση αφού όσες δοκιμές κι αν έκανα δεν απέδωσαν καρπούς. Έχω το παλιό rba και ο μόνος τρόπος που βρήκα να μην μου έρχονται ζεστές φυσαλίδες υγρού στο στόμα στις πνευμονικές είναι το να φτιάχνω coils με κολλητές σπείρες και να τις κατεβάζω όσο το δυνατόν πιο κοντά στην τρύπα που φέρνει τον αέρα. Μπόλικο και λίγο πιο σφιχτό το βαμβάκι απ'τα συνηθισμένα και φυσαλίδες γιοκ.
Έλα όμως που μου έχει καρφωθεί να τον στήσω με ανοιχτές τις σπείρες.. ας απέχουν και ελάχιστα μεταξύ τους δεν με πειράζει. Όποτε και όπως και να τις κάνω ανοιχτές όμως να'σου πάλι τις σπαστικές φυσαλίδες στη γλώσσα.. ξανά κολλητές λοιπόν και τελειώνω.

Τελικά υπάρχει τρόπος με σπείρες χωρίς να είναι κολλητά η μία στην άλλη;

Kanthal A1 0.30 και 0.40mm έχω και χρησιμοποιώ αν βοηθάει, άντε και 0.25άρι αλλά αυτό για τον kayfun και δεν θεωρώ ότι ταιριάζει με οποιονδήποτε τρόπο στον subtank mini.
Κάνα καλό στήσιμο με ανοιχτές σπείρες να παίζει όμορφα στα 15wattάκια χωρίς να πίνω το υγρό και μάλιστα ζεστό ζεστό;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351384 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104207 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96274 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321463 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602297 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11601 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3104 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609832 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154978 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161971 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4361 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17725 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias