vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

189 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

Kanger Subtank

Αποσυνδεδεμένος cantona

• **
  • 169
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kanger Subtank
« Απάντηση #945 στις: Απριλίου 17, 2015, 15:14 »
Γνήσιος είναι σίγουρα,είναι το πρώτο πράγμα που τσέκαρα όταν τον  πρώτο άνοιξα. ;) 

Αποσυνδεδεμένος marnik

• **
  • 160
« Απάντηση #946 στις: Απριλίου 17, 2015, 15:20 »
το ιδιο ειχα παθει και εγω με την 1.2
εβαλα την rba και απο τοτε δεν την εχω ξανααλαξει

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #947 στις: Απριλίου 17, 2015, 15:35 »
Πάντως εγώ δεν είχα κανένα θέμα με occ κεφαλή στον subtank, μου φαίνεται περίεργο μάλιστα που αναφέρεται τόσο συχνά η λέξη "διαρροή". Στον mini έχω πλέον κι εγώ μόνο το RBA αλλά στον nano έχω αλλάξει πάνω από 12 κεφαλές των 1.2 αλλά και των 0.5ohm, διαρροή δεν μου παρουσίασε καμία από αυτές.. οκ, αν καθαρίσω τη βάση μετά από καιρό και αρκετό άτμισμα σίγουρα θα διακρίνω κάποιους υδρατμούς μέσα της (κάτω απ'την κεφαλή δηλαδή) αλλά ως εκεί, διαρροή από την εισαγωγή του αέρα επουδενί. Και εννοείται ότι ποτέ δεν πρόσθεσα βαμβάκι σε κάποια από αυτές, τις βίδωνα, τις χρησιμοποιούσα μέχρι τέλους, αντικατάσταση και πάει λέγοντας. Μόνο σε κάποια που επισκεύασα κάποτε εξ'ολοκλήρου (σύρμα και βαμβάκι απ'τα χεράκια μου δηλαδή) αλλά διαρροή είδα επειδή το παράκανα στο ρούφηγμα λόγω σφιχτής τζούρας, δικό μου το λάθος βέβαια οπότε και δεν το υπολογίζω.. ;)

Τι να πω, τόσο τυχερός πια.. :))

Εdit: Να αναφέρω επίσης ότι έχω ρίξει αρκετά υγρά μέσα στις occ, συνήθως γύρω στα 50vg/50pg "παίζω" αλλά ακόμα και σε υψηλότερα vg που δοκιμάζω (και φτιάχνω επίσης με τα χεράκια μου)  συμπεριφέρονται άψογα. Δεν ξέρω βέβαια τι θα κάνουν με τα πιο λεπτόρευστα..

Αποσυνδεδεμένος Vasilis Hond

• *
  • 65
  • Stay hungry Stay foolish
    • Olympic Idea
« Απάντηση #948 στις: Απριλίου 17, 2015, 16:27 »
Για σου ρε Μάκη με τα χρυσά σου χεράκια!!! χαχαχαχα πλάκα κάνω.

Κοίτα και εγώ δεν είχα θέμα με τον Subtank για διαρροές μέχρι που τα έφτυσε το oring λόγο του ότι όπωτε άλλαζα υγρό έπεφτε και το ανάλογο πλύσιμο  σε όλα τα κομμάτια. Βάλε βγάλε μέρα παρά μέρα το γυαλί τα έπαιξε το καημένο. Μόλις το άλλαξα όλα καλά πάλι.

Έχω επισκευάσει τις OCC κεφαλές αλλάζοντας μόνο το βαμβάκι αλλά και αντίσταση και πάλι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Cantona τσέκαρες το QR code; Οι φίλοι μας οι Κινέζοι στους κλώνους βάζουν όλα τα χαρακτηριστικά χαρτάκια που έχουν και οι γνήσιοι. Η διαφορά είναι ότι όταν σκανάρεις το QR code σου βγάζει μια φορά ότι είναι αυθεντικός και μετά αν το ξανα σκανάρεις δεν στο ξαναβγάζει. Αν είναι κλώνος στο βγάζει συνέχεια σε κάθε σκανάρισμα ή καθόλου. Υπάρχουν κρούσματα από καταστήματα ή ιδιώτες που φέρνουν κλώνους και τα δίνουν για γνήσια.

Αποσυνδεδεμένος cantona

• **
  • 169
« Απάντηση #949 στις: Απριλίου 17, 2015, 16:46 »
Βασίλη σόρρυ αλλά από τα γραφόμενα σου δεν έβγαλα άκρη για το πότε είναι κλώνος και πότε όχι...
Τώρα το ξανά τσέκαρα βάζοντας το id code στο site που αναγράφεται πάνω στην συσκευασία και μου τον βγάζει αυθεντικό,τι να πω

• *
  • 65
    • Olympic Idea
« Απάντηση #950 στις: Απριλίου 17, 2015, 16:57 »
Ναι έχεις ένα δίκιο το έγραψα λίγο περίεργα. Μερικοί κλώνοι αν ξανά τσεκάρει το QR code σου βγάζει ξανά ότι είναι αυθεντικός ένω αν είναι γνήσιος δεν σου το ξαναεπιβεβαιώνει.

Αποσυνδεδεμένος cantona

• **
  • 169
« Απάντηση #951 στις: Απριλίου 17, 2015, 17:12 »
Εύχομαι να μην είναι στάνταρ αυτό γιατί όπως έγραψα ποιο πάνω,μου το ξανά επιβεβαιώνει.
Άλλαξα το  κάτω oring όπως μου είπατε και σε πρώτη φάση δείχνει εντάξει!Μόνο που είναι μαύρο κι όχι το ωραίο κοτσινάτσι που ήταν πριν  :))

Κάτι άλλο,στην επισκευάσιμη κεφαλή η έτοιμη αντίσταση που φοράει ήδη επάνω πόσα ωμ είναι;Να βάλω σε αυτή βαμβάκι ή να φτιάξω κατευθείαν νέα με το kanthal A1 που έχω πάρει;

• *
  • 65
    • Olympic Idea
« Απάντηση #952 στις: Απριλίου 17, 2015, 17:46 »
Η έτοιμη αντίσταση που έχει μέσα είναι 0,5ohm. Πέρνα το βαμβάκι που δίνει μαζί και είσαι έτοιμος αγόρι. Όταν με το καλό το ετοιμάσεις βρέξ' το με υγρό και μετά γέμισε το tank. Άστο να ποτίσει λίγο για 2 λεπτά και μετά ξεκίνα το άτμισμα.

Αποσυνδεδεμένος cantona

• **
  • 169
« Απάντηση #953 στις: Απριλίου 17, 2015, 17:53 »
0.5 no thanks...έλεγα κάτι σε 1.7-1.8 οπότε μάλλον από την αρχή θα το στήσω.
Την εργοστασιακή από την στιγμή που θα βάλω την επισκευάσιμη επάνω,την ξεχνάω,πάει για πέταμα;
Επειδή είναι καινούργια ρωτάω μήπως υπάρχει κανένα tip να την κρατήσω back up χωρίς να ξεραθεί το βαμβάκι...

Αποσυνδεδεμένος geomos

• **
  • 114
« Απάντηση #954 στις: Απριλίου 17, 2015, 19:22 »
Καλησπερα σε ολους! Δανειστηκα απο εναν φιλο το subtank mini για να αποφασισω αν θα τον παρω η οχι.Το επισκευασιμο μερος ηταν εντελως αχρησιμοποιητο και επειδη δεν αντεχω χαμηλες αντιστασεις εφτιαξα μια στα 1.6.Περασα ωραια και καλα το βαμβακι του (αυτο που ειχε στη συσκευασια) το ποτισα και το εβαλα πανω στο istick.
Εχω πολυ καλη ροη υγρου,δεν μου βγαζει καμμενο αλλα ουτε και μπουρπουληθρες αλλα το προβλημα μου ειναι στη γευση.Ειμαι σχεδον στο δευτερο τανκ και δεν μπορω να πιασω τη γευση που ξερω (bebeca mist 12) απο αρκετους ατμοποιητες που εχω χρησιμοποιησει.Μου ερχεται μια ουδετεροτητα μια ανοστιλα σαν να ατμιζω βαση.
Τι φταιει? Το βαμβακι? Η αντισταση? Τα watt? Αυτη ειναι η γευση που βγαζει ο συγκεκριμενος ατμο?

Αποσυνδεδεμένος antoNiO_an2one

• **
  • 320
« Απάντηση #955 στις: Απριλίου 17, 2015, 19:34 »

0.5 no thanks...έλεγα κάτι σε 1.7-1.8 οπότε μάλλον από την αρχή θα το στήσω.
Την εργοστασιακή από την στιγμή που θα βάλω την επισκευάσιμη επάνω,την ξεχνάω,πάει για πέταμα;
Επειδή είναι καινούργια ρωτάω μήπως υπάρχει κανένα tip να την κρατήσω back up χωρίς να ξεραθεί το βαμβάκι...
Οχι φυσικα δε τη πετάς... Τη κρατάς για ωρα ανάγκης, δε θα παθει τιποτα. Μεσα στη συσκευασία εχει μια  0.5 και μια 1.2 εργοστασιακές καθώς επισης και το RBA κομμάτι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #956 στις: Απριλίου 17, 2015, 19:47 »
Τι φταιει? Το βαμβακι? Η αντισταση? Τα watt? Αυτη ειναι η γευση που βγαζει ο συγκεκριμενος ατμο?
Βασικά δεν αναφέρεις τις λεπτομέρειες για το βαμβάκι, τα watts, με ποιον τον συγκρίνεις.. αυτό που έχω ξαναπεί για τους subtanks πάντως ισχύει ακόμα και σήμερα για μένα, σε γεύση υστερούν αρκετά από ατμοποιητές όπως kayfun lite plus, nautilus mini και πιθανότατα πολλούς άλλους που κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά και που δεν είχα όμως την τύχη να δοκιμάσω.. κύριος λόγος η εισαγωγή αέρα κατ'εμέ. Ναι μεν ντουμάνι τρελό, η γεύση όμως πάει περίπατο ειδικά στις χαμηλότερες σε ohm αντιστάσεις.. στην αρχή δεν το είχα αισθανθεί τόσο μέχρι που δοκίμασα κι άλλους, εκεί κατάλαβα ότι ποτέ δεν θα καταφέρουν οι subtanks μου να φτάσουν αυτά τα επίπεδα γεύσης.. και δεν τους συγκρίνω με "τέρατα" στον τομέα της σωστής γεύσης όπως έναν dripper για παράδειγμα. ;)

Μάλλον δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα -στον βαθμό που τα θέλουμε μάλιστα- σε ένα μόνο πακέτο..
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 17, 2015, 19:53 από makis206 »

Αποσυνδεδεμένος geomos

• **
  • 114
« Απάντηση #957 στις: Απριλίου 17, 2015, 20:19 »
Στα 12 watt τον δουλευω,βαμβακι εβαλα αυτο της συσκευασιας και το μετρο συγκρισης ειναι ενας ναυτιλος μινι.

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #958 στις: Απριλίου 17, 2015, 20:42 »
Κάθε φορά που παίρνω αυτήν την μουντή βαμβακέ γεύση με λίγο γεύση από το υγρό μου το πρόβλημα είναι πολύ βαμβάκι. Κάθε φορά είτε αφαιρώ ή στήνω από την αρχή με λιγότερο και είμαι κομπλέ με την πρώτη τζούρα. Δηλαδή μην θεωρείς ότι θέλει στρώσιμο και θα σου δώσει κάποια στιγμή σωστή γεύση, απλά θέλει λιγότερο.

Αποσυνδεδεμένος geomos

• **
  • 114
« Απάντηση #959 στις: Απριλίου 17, 2015, 21:02 »
Thanks mindtrapper! ! Με τη πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω . Δεν το σκέφτηκα γιατί δεν είχα πρόβλημα τροφοδοσίας ώστε να αλλάξω ποσότητα ,πήγε το μυαλό μου στη ποιότητα του βαμβακιού.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351412 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104255 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96311 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321492 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602313 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11615 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3111 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609851 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154998 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162008 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4372 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17738 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias