vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

311 επισκέπτες, 6 χρήστες
lagoudakis, Milarepa, kourlis, PsykieG, maprix, Methodios

Kanger Subtank

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kanger Subtank
« Απάντηση #855 στις: Απριλίου 06, 2015, 13:48 »

Μακη αδικη η συγκριση με magma. Δε μπορεις να συγκρινεις dripper (και μαλιστα εναν απο τους καλυτερους) με τανκατο, να βαζουμε καποια πραγματα στη θεση τους. Οσο για KLP επιφυλλασομαι για το κατα ποσο χαωδης ειναι η διαφορα τους σε γευση...

Συμφωνούμε απόλυτα γι'αυτό έφερα τον magma σαν σημείο αναφοράς (του εντελώς αντίθετου άκρου έστω ) κι όχι σε μορφή "VS".
Κάθε πράγμα στο είδος του και οι συγκεκριμένοι σχεδόν στα άκρα, δεν το συζητώ.
Και σε καμία περίπτωση δεν είπα κάτι με σκοπό να μειώσω τον mini, ο ίδιος μίλησα άλλωστε για αντικείμενο λατρείας από μεριάς μου που μάλιστα δεν θα μπορούσα να αποχωριστώ. Ήρθε και θα μείνει, γράφει εποχή, πως να το πω.!
Αλλά έχοντας αυτές τις τρεις επιλογές στην κατοχή μου (συν τον subtank nano αλλά οκ ), αυτό που θα επέλεγα σήμερα αν μου λέγανε αύριο ότι θα πρέπει να επιλέξω σαν "μοναδικό" μου, χάνοντας δηλαδή οποιαδήποτε επαφή με τους άλλους δυο (τρεις οκ.. ), αυτός θα ήταν ο klp για έναν και μόνο λόγο. Ότι βρίσκεται κάπου στη μέση και -πάντα σε προσωπικό επίπεδο μιλώντας- κρίνεται πιο ικανός να παραμένει απολαυστικός κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης μέρας. "Για όλες τις ώρες" βρε αδερφέ..

Μην πάρετε το ποστ σαν "VS" ξαναλέω, μιλάω για τη σημερινή, καθαρά προσωπική μου άποψη. Πριν ένα μήνα εγγυώμαι ότι θα έλεγα τον mini, όμως όσο έρχονται στα χέρια μας νέες επιλογές, τότε κι οι προτιμήσεις μπορούν εύκολα να αλλάξουν. Για τον καθένα από εμάς. ;)

Αποσυνδεδεμένος kostasvapor

• **
  • 169
  • Στο ΗΤ απο το 2011, άκαπνος απο τις 1/1/2013 !!!
« Απάντηση #856 στις: Απριλίου 06, 2015, 15:06 »
Ξέχασα να αναφέρω και ένα δύο παραδείγματα.

Έδωσα στον πατέρα μου να κάνει subtank. Χρόνιος καπνιστής αυτός, το ΗΤ δεν το θέλει, γιατί απλά έτσι. Του αρέσει βέβαια, αλλά το παίζει τζοβενο. Είναι της παλιάς σχολής κουφιοκεφαλος. Που και που όταν τον συναντώ τραβά και καμιά τζούρα, στη ζούλα μην τον δει και κανένας. Τέλος πάντως, πάμε στο ζουμί. Κάνει που λέτε subtank και πήγε να πνιγεί ο άνθρωπος χαχαχα. Ξανά άλλη μια σε μισή τρύπα, τίποτα! Τι είν τούτο μου λέει, πάρτω από εδώ χαχαχα. Τραβά από τον kayfun μετά, χαλάρωσε. Τραβά τέλος από τον aspire bdc, οκ λέει, αυτό είναι. Φερτω λέει μέχρι να φύγεις.

Άλλο παράδειγμα, φίλος χρόνιος στο ατμισμα και αυτός,   συμφοριτης, όπως τον πήρε τον subtank, έτσι τον έχει και τον κοιτά. Που και που τραβά καμιά τζούρα, αλλά μέχρι εκεί.

Όπως βλέπετε δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου. Μαζί και με μένα αυτό λέει πολλά για το αν θα πρέπει να τον συστήσω σε κάποιον νέο ατμιστη  ή όχι. Εννοείται ότι δεν είναι νόμος αυτό που λέω, αλλά αφού υπάρχουν περιστατικά έστω και μεμονωμένα, γιατί να πάρω κάποιον στο λαιμό μου ενώ εκεί έξω υπάρχουν πιο σίγουρες λύσεις όπως ο K1 ή ο nautilous?

Ναι, δέχομαι ότι τον νέο ατμιστη θα τον βολέψει η φάση κεφαλές, RTA για το μέλλον κλπ κλπ. Παιδιά, δεν είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα. Το rebuildable θέλει μεράκι, κόπο και χρόνο. Επιστήμη ολόκληρη, όχι αστεία. Επίσης οι πνευμονικές του subtank δεν είναι για μεγάλες νικοτινες και PGs. Δεν μοιάζουν επ'ουδενή και με τις τσιγαρισιες. Πως λοιπόν εγώ έχοντας αυτά στο μυαλό να πω σε έναν νέο ατμιστη να πάρει τον sub? Ίσα ίσα που θα τον αποθαρρύνω να το συνεχίσει.

Τέλος πάντων. Γούστα και απόψεις είναι αυτά παιδιά. Όπως προείπα,  τεχνολογικό θαύμα ο σαμπτανκ, αλλά όχι για όλους. Τουλάχιστον σε αυτό συμφωνούμε.

« Απάντηση #857 στις: Απριλίου 06, 2015, 16:00 »
Παιδιά ο μεγάλος subtank που έχω πλέον κ δεν πωλείται είναι (χειρότερος) από τον mini ??γτ μόνο για τον mini μιλάει όλος ο κόσμος!!να πάρω τον mini"??

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος kostasvapor

• **
  • 169
  • Στο ΗΤ απο το 2011, άκαπνος απο τις 1/1/2013 !!!
« Απάντηση #858 στις: Απριλίου 06, 2015, 16:06 »
Μια χαρά συνεχίζει να πωλείται και ο μεγάλος. Απλά οι περισσότεροι έχουν μικρότερα μοντακια στα 22mm, για αυτό και τον προτιμούν (τον μίνι).

Edit: Γράψτε λάθος.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 06, 2015, 16:19 από kostasvapor »

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #859 στις: Απριλίου 06, 2015, 16:10 »
Κανε λιγο υπομονη θα ερθει ο μεγαλος subtank plus . Για αυτο σταματησε να πουλιεται ο απλος 25αρης  ;) . Ο μινι εχει το πλεονεκτημα της ακομη πιο αερατης τζουρας απο τον μεγαλο και την ευκολια στην αλλαγη της εργοστασιακης σε RBA αφου δε χρειαζεται η αλλαγη του πανω μερους οπως ο κλασικος. Ο plus υιοθετει αυτες τις αλλαγες και με χωρητικοτητα μαλιστα 7 ml !

« Απάντηση #860 στις: Απριλίου 06, 2015, 16:10 »
Όποτε από γεύση ο μεγάλος από τον mini δεν υστερεί??

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος teo46

• **
  • 105
  • No Half Measures
« Απάντηση #861 στις: Απριλίου 06, 2015, 16:48 »
όχι δεν υστερεί καθόλου..απλά σε rba έχει αρκετά πιο σφιχτή τζούρα σε σχέση με τον μινι.

για μένα το κακό είναι οτι το rba του μεγάλου δεν είναι ούτε για πνευμονικές ούτε για τσιγαρισιες τζούρες..
ούτε πολύ αεράτο, ούτε αρκετά σφιχτό για τσιγαρισια..

εγώ τον μινι τον έχω μόνιμα με rba και τον μεγάλο με κεφαλές.

Αποσυνδεδεμένος skopos

• **
  • 485
    • Αερολεσχη Κομοτηνης
« Απάντηση #862 στις: Απριλίου 06, 2015, 17:12 »
το επισκευασιμο μερος RBA για τον mini μπορουμε να το βρουμε σαν ανταλλακτικο σε καλη τιμη ? ?

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #863 στις: Απριλίου 06, 2015, 17:19 »
Ούτε σε κακή τιμή δεν το έχω βρει μέχρι στιγμής..

Κάτι είχε ακουστεί όμως πως η kanger θα το δώσει σαν ανταλλακτικό..

Αποσυνδεδεμένος Bocler

• **
  • 254
« Απάντηση #864 στις: Απριλίου 06, 2015, 17:20 »
...οχι ακομα...

Αποσυνδεδεμένος skopos

• **
  • 485
    • Αερολεσχη Κομοτηνης
« Απάντηση #865 στις: Απριλίου 06, 2015, 17:26 »
στη μαμα υπαρχει αλλα με τα μεταφορικα ειναι λιγο πιο ακριβο απο ολοκληρο τον ατμο χαχαχαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος xenyxths

• *
  • 67
« Απάντηση #866 στις: Απριλίου 06, 2015, 18:41 »
το εχει και εδω αλλα δεν το εχω ψαξει αν στελνει ελλαδα και ποσο
http://myepack.co.uk/accessories/subtank-mini-rba-deck.html

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #867 στις: Απριλίου 06, 2015, 19:34 »
στελνει και τα μεταφορικα ειναι 6 -7 ευρω ...

Αποσυνδεδεμένος skopos

• **
  • 485
    • Αερολεσχη Κομοτηνης
« Απάντηση #868 στις: Απριλίου 06, 2015, 20:18 »
δε λεει ! 16 ευρω μεταφορικα θελει ο Αγγλος !

Αποσυνδεδεμένος centopar

• *
  • 19
« Απάντηση #869 στις: Απριλίου 08, 2015, 14:08 »
έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο πιο στενό drip tip για πιο σφιχτή τζούρα? αλήθεια υπάρχουν με στενότερη οπή?
έβαλα δοκιμαστικά ένα δεύτερο επιστόμιο πάνω από το δικό του και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό...   

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361032 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1195 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114747 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451495 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111372 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376165 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329027 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1234 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6660 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15515 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29672 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100276 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F