vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Kanger Subtank

Αποσυνδεδεμένος g10rg0s

• **
  • 112
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kanger Subtank
« Απάντηση #240 στις: Ιαν 26, 2015, 22:29 »
Το υλικο των εργοστασιακων (συρμα) ηταν κατα πολυ σκληροτερο απο το συρμα που εκανα τις δικες μου αντιστασεις ... ισως φταιει αυτο ... ισως να φταινε τα 12mg νικοτινης σε σχεση μετα 6mg ... δεν μπορω ακομα να γνωριζω αφου οπως προειπα τον εχω απο το Σαββατο ... ενδιαμεσα ατμισα με το kayfun lite plus ... χθες τον ξαναατμισα με τις αντιστασεις που εφτιαξα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ...

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • 4139
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #241 στις: Ιαν 26, 2015, 22:36 »
Προς τι η απορία ρε παιδιά? Είπαμε ξεκάθαρα την εμπειρία μας. Την Πέμπτη που τον πήρα, τον άτμισα με την εργοστασιακή 1,2 από 8 ως 20-22w και η γεύση ήταν χάλια και το ντουμάνι ψώφιο. Έβαλα την Παρασκευή το επισκευάσιμο κομμάτι με την ήδη στημένη 0,5Ω και το εργαλείο πετάει κι από γέυση κι από ατμό κι από χτύπημα, μέχρι τώρα.
Ίσως εγώ να έπεσα σ' ελαττωματική αντίσταση, δεν έχω άλλη εξήγηση. Όταν δοκιμάσω την εργοστασιακή κεφαλή του 0,5Ω θα γράψω εντυπώσεις κι απ' αυτήν, όπως επίσης κι όταν στήσω εξαρχής τη δική μου αντίσταση, γιατί μου έκανε εντύπωση που λέει ένας φίλος παραπάνω ότι το στήσιμό του τελικά, δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται.

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #242 στις: Ιαν 26, 2015, 22:41 »
Δηλαδη οσοι τον εχουν χρησιμοποιησει με τις εργοστασιακες και εχουν εκπλαγει με το ποσο καλη γευση δινουν,κανουν λαθος?Ισως εδω παιζουν 2 περιπτωσεις που δεν σας αρεσαν εσας..

1) Ελλατωματικες κεφαλες

2) Γουστα ειναι αυτα και απλα δεν γουσταρετε εσεις τις εργοστασιακες

Δεν κρινω ουτε κακοπροαιρετος ειμαι :angel: Απλα μου κανει εντυπωση

Αποσυνδεδεμένος g10rg0s

• **
  • 112
« Απάντηση #243 στις: Ιαν 26, 2015, 22:42 »
Ο ατμοποιητης αξιζει τα λεφτα του μεχρι σεντ ... απλα θελει ψαξιμο  ;) ... και εγω στο ψαξιμο ειμαι !!! ... παντως για τον φιλο που τον εχει παραγγειλει θα του πω να μην ανησυχει ... ειναι ποιοτικο κομματι και αξιζει τα λεφτα του ... τον αγορασα απο Ελλαδα γιατι ειμαι της αποψης οτι θα πρεπει να βοηθησουμε πρωτα εμεις την αγορα μας για μπορει και αυτη με την σειρα της να μας προσφερει ποικιλια και προπαντος ποιοτητα ...

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • 4139
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #244 στις: Ιαν 26, 2015, 22:49 »
Εγώ δεν είπα φίλε μου ότι κάνει κάποιος λάθος ντε και καλά, μίλησα για εμπειρία από τη χρήση που έκανα. Στην περίπτωσή μου η αλλοίωση της γεύσης του υγρού μου, με την εργοστασιακή 1,2 ήταν τ ε ρ ά σ τ ι α και ο ατμός ήταν της πλάκας.
Δεν είναι υποκειμενικό αυτό που σου λέω, την ίδια γνώμη εξέφρασαν και στο VaporHouse που δοκίμασαν άλλα δύο άτομα.
Τόσο απίθανο σας φαίνεται να κυκλοφορεί και με ελαττωματικές κεφαλές?
Ότι αξίζει τα λεφτά του, ούτε λόγος.

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• Τεχνικός Η/Υ - Δίκτυα
  • 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
« Απάντηση #245 στις: Ιαν 26, 2015, 23:50 »
Δηλαδη οσοι τον εχουν χρησιμοποιησει με τις εργοστασιακες και εχουν εκπλαγει με το ποσο καλη γευση δινουν,κανουν λαθος?Ισως εδω παιζουν 2 περιπτωσεις που δεν σας αρεσαν εσας..

1) Ελλατωματικες κεφαλες

2) Γουστα ειναι αυτα και απλα δεν γουσταρετε εσεις τις εργοστασιακες

Δεν κρινω ουτε κακοπροαιρετος ειμαι :angel: Απλα μου κανει εντυπωση

Εντύπωση θα σου κάνει ξανά,αν πας και τον αγοράσεις και δοκιμάσεις την κεφαλή των 1,2Ω.Μηδενικό ντουμάνι,τρομερό χτύπημα
σε σημείο να μην μπορώ να ατμίσω 6mg υγρό (τόσο κάνω) και η γευση περίεργη έως αλλοιωμένη.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Όλα τα παραπάνω σε νορμάλ άτμισμα με αρκετά κλειστή την εισαγωγή αέρα.Στα αμερικανάκια που εντυπωσιάζονται διαφορετικά,
τις πνευμονικές τζούρες τις κάνουν άραγε και το πρωί με τον ελληνικό καφέ;  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος ferongr

• Lung hit best hit
  • 818
  • Ζήτω τα boxmods
« Απάντηση #246 στις: Ιαν 26, 2015, 23:52 »
Προσωπικά με το που ανοίξω μάτι πιάνω το Magma από το κομοδίνο και τραβάω μια καλή πνευμονική στα 20W. Με ξυπνάει για τα καλά.

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• Ατμιστής. Τπτ άλλο!
  • 977
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #247 στις: Ιαν 27, 2015, 00:34 »
@johnnypatras
Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση.

@ChRiS82
Η μόνη διάφορα του ενός deck με το άλλο είναι τα βιδακια. Δεν διαφωνούμε κάπου, λέμε τα ίδια.
Αλλά μπορείς να σφίξεις σύρμα 0,28 και στα δυο. Θέλει μια μικρή τεχνική και φυσικά να έχεις στηρίξει το deck πάνω σε μια βάση.  ;)

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• Τεχνικός Η/Υ - Δίκτυα
  • 817
    • Personal Website
« Απάντηση #248 στις: Ιαν 27, 2015, 00:56 »
Έστεισα με 0,28.Βάζω την αντίσταση και την σφίγγω νορμάλ.Βάζω κατσαβιδάκι να την ισιώσω,τσακ,την πετάει.
Την ξαναπιάνω,προσπαθώ να την βιδώσω παραπάνω,τσακ,ξανά έξω ένα ποδαράκι απο το σύρμα.Πέρασαν 5-6
λεπτά με αυτό το πρόβλημα και στο τέλος τσατίστηκα ξανά και έβαλα την δική του.Γι'αυτό και όλα τα παραπάνω
συμπεράσματα.

« Απάντηση #249 στις: Ιαν 27, 2015, 01:02 »
Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα::
Έκανα αυτήν την αντίσταση που την είχε μέσα στ κουτί την έβρεξα κ μετά την έβαλα στ subtank
Όμως το υγρό μου liqua Virginia δεν το Νοιώθω!!νοιωθω το ατμιζω το βαμβάκι που είχε μέσα στ κουτί όταν τ αγόρασα!!κανω κάτι λάθος ?

Sent from my iPad using Tapatalk

« Απάντηση #250 στις: Ιαν 27, 2015, 01:05 »

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• Ατμιστής. Τπτ άλλο!
  • 977
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #251 στις: Ιαν 27, 2015, 01:24 »
Θέλει στρώσιμο η αντίσταση.
Εγώ βέβαια χρησιμοποιώ βαμβάκι οργανικό, άλλο και όχι το δικό του, παρόλα αυτά,  θέλει στρώσιμο. Σιγά σιγά θα σου φύγει η βαμβακιλα.

« Απάντηση #252 στις: Ιαν 27, 2015, 01:25 »
Φοβάμαι μην πάθω Τπτ εδώ και 20λεπτα βαμβάκι ατμιζω κ όχι γρυση

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• Τεχνικός Η/Υ - Δίκτυα
  • 817
    • Personal Website
« Απάντηση #253 στις: Ιαν 27, 2015, 03:40 »
Εγώ σαν να το βλέπω υπερβολικό το βαμβάκι που έχει.Το πέρασες πολύ σφηνωτά μήπως; Αν ναι,δεν θέλει
ούτε σφηνωτά (στριφτά δηλαδή) αλλά ούτε και πολύ χαλαρό.Παίξε με την ποσότητα απο το βαμβάκι.

Επίσης να φανταστώ έχεις βάλει το δικό του βαμβάκι έτσι; Αν ναι καλώς.Επίσης έχεις την δυνατότητα να
παίξεις με το στήσιμο σου καθώς δεν χρειάζεται να βγάζεις το υγρό κάθε φορά.

« Απάντηση #254 στις: Ιαν 27, 2015, 03:57 »
Σας ευχαριστώ παιδιά :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 175 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 309 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20366 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1141 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878567 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363017 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467973 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1912555 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521455 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1648 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376597 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702986 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ