vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

655 επισκέπτες, 3 χρήστες
Methodios, camber, manoslykos

Παραγωγή υγρών άτμισης απο το Πανεπιστήμιο Πατρών (Liquidom eliquids)

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
  • Φύλο: Άντρας

Συγνώμη παιδιά αλλά η όλη ιστορία μου φαίνεται για τρελή αρπαχτή.

1)Χάρτινο κουτάκι χωρίς κανένα λόγο( βάλε μαύρο μπουκαλάκι ή φιμέ)
2)Συσκευασία μικρή των 10 ml που φτάνει με το ζόρι 2 μέρες
3)Ετικέτα taste of royalty και ονόματα λες και τα έφτιαξε ο γκανταλφ μαζί με το Σάρουμαν ,μία νύχτα που κάπνιζαν τη περίφημη πίπα απο σάιρ.
4)Υπό την καθοδήγηση του πανεπιστημίου Πατρών χωρίς άλλα διαπιστευτήρια.(οκ καλύτερα από το υπόγειο του καθένα).

5) Και η μαγική τιμή που δικαιολογείται από όλα τα παραπάνω στα 65 λεπτά το μλ! :angry_orange:

Βγάλτε πρώτα αναλύσεις των υγρών όπως και των αεροζολ που παράγονται από τη θέρμανση τους.Τι το έχουμε το εργαστήριο στο πανεπιστήμιο μόνο για διαφημιστικούς λόγους.Ανακοινώστε που και πως παράγονται και εάν μέρος των χρημάτων πηγαίνει στην έρευνα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο .

Πιστεύω ότι μετά θα γίνουν ανάρπαστα και σε μεγαλύτερες τιμές.Επιπρόσθετα θα εξωθήσουν άλλους να ασχοληθούν πιο σοβαρά με την υγεία μας και θα είναι ένα πραγματικά βήμα προς τα εμπρός.

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud

ενημερωσε μας και εμας ρε φιλε,μονοφαγας εισαι  :))
Ο γιατρος ειναι μελος στο φορουμ
οποτε καποια στιγμη θα τα πει μονος του  :bye:

για να καταλάβω τα υγρά παρασκευαζονται με την υπογραφή Φαρσαλινου

Για τη συνεργασια με το πανεπιστημιο εννοω , στο πεδιο της ερευνας για το η.τ.
Οχι για τα υγρα

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
Οταν παρασκευάζονται εδώ και δεν μεσολαβούν , δασμοι ,τελωνεία , μεταφορικά , κ.λ.π, θα έπρεπε να ειναι φθηνότερα.

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
Το αντιθετο ισχυει. Αν πραγματι θα φτιαχνονται στο χερι από ανθρωπους με 2-3 πτυχια (αυτό φαινεται στο βιντεο), η τιμη τους ειναι εξευτελιστικη.

Αποσυνδεδεμένος Dr Farsalinos

• 892
Στο πανεπιστήμιο Πάτρας θα ξεκινήσουμε σύντομα διάφορες μελέτες πάνω στο ηλεκτρονικό τσιγάρο. 'Ηδη ετοιμάζεται το εργαστήριο.

Για το project παραγωγής υγρών δεν έχω καμία συμμετοχή. Γνωρίζω ότι παράγονται σε χώρους του πανεπιστημίου, αλλά δεν ξέρω αν και τί ελέγχους έχουν κάνει στις πρώτες ύλες.

Αποσυνδεδεμένος skopos

• **
  • 485
    • Αερολεσχη Κομοτηνης
Συγνώμη δόκτορ αλλα αυτη η απάντηση ειναι πολύ αόριστη . :hmmm:

• 892
Δεν κατάλαβα τί εννοείς.
Δεν έχω καμία σχέση με το Aquarius Project. Το project ξεκίνησε και συνεχίζεται χωρίς να συμμετέχω και χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες. Πριν από 15 μέρες έμαθα ότι υπάρχει αυτό το πρόγραμμα.
Αυτά μέχρι στιγμής, αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω.

Που είναι λοιπόν το αόριστο;

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
Aξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το Aquarius Project δεν είναι ένα σχέδιο παραγωγής υγρών αλλά μια εταιρεία με την ονομασία αυτή. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής :

Η εταιρεία AQUARIUS PROJECT είναι το πρώτο σχήμα στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην παραγωγή υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου, σύμφωνα με τα πλέον απαιτητικά επιστημονικά δεδομένα.
Κινητήριος δύναμη της εταιρείας είναι η επένδυση στην ελληνική έρευνα και καινοτομία και η στρατηγική συνεργασία με το τμήμα φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Αποστολή της εταιρείας είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, για εκατομμύρια ατμιστές σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.
Η ιδέα για την ίδρυση της εταιρείας AQUARIUS PROJECT ανταποκρίνεται στη συνεχή δέσμευση της NOBACCO, της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας ηλεκτρονικού τσιγάρου, να εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της και να εγγυάται εμπράκτως την ποιότητα και την ασφάλεια τους.

http://aquarius-project.com/

Ουσιαστικά πρόκειται για επιχειρηματική δραστηριότητα της Nobacco στον τομέα παραγωγής υγρών αναπλήρωσης σύμφωνα με αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές. Η συμβολή του τμήματος Φαρμακευτικης του Πανεπιστημίου Πατρών στην όλη προσπάθεια δίνει σίγουρα μια άλλη διάσταση.

Αποσυνδεδεμένος interisti

• **
  • 404
  • Inhale the future... exhale the past!
Επομενως το Τμημα Φαρμακευτικης εχει αναμιξη μονο κατα την αρχικη φαση αναπτυξης του προιοντος και στις δοκιμες του προιοντος. Τα υγρα κατασκευαζονται και συσκευαζονται σε ιδιωτικες εγκαταστασεις φανταζομαι, στην εδρα της εταιρειας στην Αθηνα. Αυτο αλλωστε γινεται κατανοητο και απο τα γραφομενα στη συσκευασια στις photos που ανεβασε ο Tem.

• 892
Νομίζω το ξαναείπα: τα υγρά παρασκευάζονται σε χώρο του πανεπιστημίου. Αυτό μου το είπαν. Επίσης είδα τον χώρο όπου τα υγρά τοποθετούνται στα χάρτινα κυλινδρικά κουτιά τους, και ο χώρος αυτός βρίσκεται στο πανεπιστήμιο.
Το βίντεο επίσης το αναφέρει.

Αποσυνδεδεμένος interisti

• **
  • 404
  • Inhale the future... exhale the past!
Γιατρε λαθος δικο μου τοτε.
Επειδη ειμαι στο Πανεπιστημιο συνεχεια (σε αλλο τμημα βεβαια), με την πρωτη ευκαιρια θα παω απο το Τμημα Φαρμακευτικης να δω και του χωρους και αν γινεται να αντλησω απο τους υπευθυνους και αλλες πληροφοριες. 8)

Αποσυνδεδεμένος zilos

• **
  • 156
  • Smoke or vape? That's NOT the dilemma........
Αν όντως η παραγωγή των υγρών γίνεται εντός του πανεπιστημίου (δεν πιστεύω να με γελούν τα μάτια μου και τα αυτιά μου-το video είναι κατατοπιστικότατο) μήπως, λέω εγώ τώρα, αντίκειται στην φύση και την πραγματική ουσία του πανεπιστημίου;;;;; και για να μην παρεξηγηθώ. Η έρευνα που γίνεται ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται αλλά και η παραγωγή;;;;;;
Δηλαδή έχουμε μια εταιρία, την Nobacco, που μπράβο της που ''χρηματοδοτεί'' την έρευνα αλλά και που, θα το πω ξεκάθαρα, γλυτώνει τόσα μα τόσα πολλά από την παραγωγή χωρίς να έχει επενδύσει στην ουσία τίποτα απολύτως σε υλικοτεχνική υποδομή για την παραγωγή των προιόντων της.
Και μάλιστα σε μια περίοδο σαν αυτή που όλοι μας περνάμε τα μύρια για να τα βγάλουμε πέρα, μηδενός εξαιρουμένου.
Ζητάω συγνώμη αν βγάζω λίγο κακία από μέσα μου αλλά δεν μπορώ να βλέπω τα ίδια και ίδια κάθε σχεδόν μέρα σε σχέση με την κατάσταση αυτή..... Οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι ακόμα πιο πλούσιοι...
Ένας τωρινός αλλά ελπίζω όχι μόνιμα άνεργος.......

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
Χωρίς να έχω τη διάθεση να αμφισβητήσω τίποτα είναι εξοργιστικό εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Μια ιδιωτική εταιρία εμπορεύεται προϊόντα που κατασκευάζονται στο χώρο του πανεπιστημίου με υλικοτεχνική υποδομή του δημοσίου.

Γνωρίζω ότι μπορεί μία εταιρία να χρηματοδοτήσει έρευνα και έλεγχο προϊόντων της αλλά παρασκευή?Πρωτάκουστο και σίγουρα επιλήψιμο εκτός και εάν τα κέρδη πηγαίνουν απευθείας σε έρευνα με διαφανή τρόπο.@ :eyesplash:

Ποιοι είναι αυτοί οι μάγκες που με πρόσχημα την έρευνα μεταπωλούν υλικό σε συνεργασία με ιδιωτική εταιρία.Να μάθουμε τίποτα ώστε είναι και εμείς να αρχίσουμε στο δημοκρίτειο να φτιάχνουμε συσκευές και αναλώσιμα. ;D

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
Το ξαναλέω:
Στο βίντεο απο 3:26 μέχρι 3:36o λεπτό ο Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κος Κωνσταντίνος Πουλάς το λέει καθαρά: 
«Όλα του τα στάδια (του προϊόντος),από την έρευνα,μέχρι την ανάπτυξη μέχρι την τελική του παραγωγή γίνεται στο χώρο του Πανεπιστημίου,στον χώρο του Εργαστηρίου μας.»
Τώρα δεν ξερω ποιο νομικό καθεστός επιτρέπει την συνεργασια του πανεπ/μιου με μια ιδιωτικη εταιρεια αλλα θεωρω δεδομένο πως θα είναι κάτι νόμιμο για να βγάζουν και διαφήμιση... :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
Φίλοι μου πριν αρχίζουμε και γράφουμε διάφορα..
καλό είναι να γνωρίζουμε πως λειτουργει το κάθε τμήμα στο κάθε Πανεπιστήμιο.
Απο που αντλεί έσοδα και ποιους σκοπούς εξυπηρετει !

εκτός φυσικά  απο αυτούς που γνωρίζει ο απλός κοσμάκης (όπως Εγώ)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359760 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114182 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F