Θα συμφωνήσω και εγω σε αρκετά με τον JoeBar και να πω κ εγώ την ταπεινή ου γνώμη στο μικρό χρονικό διάστημα που ατμίζω για δεύτερη φορά.
Είμαι στο 18 με 3μλ την ημέρα και τρομάζω να κατέβω στα 12 γιατί πριν πέντε χρόνια την πάτησα άσχημα. Αλήθεια γιατί δεν υπάρχουν 15-16mg νικοτίνης σαν σκαλοπάτι προς το 12άρι
Σαφέστατα στο ΚΤ δεν ευθύνεται μόνο η νικοτινή,που και εκεί ότι απόπειρα έκανα για light κλπ πηγε στον βρόντο. Δυσκολα να έπεφτα κάτω από 10 πίσσα 10 μονοξείδιο 9 νικοτίνη.
Οι πρώτες μου εντυπώσεις με το ητ μου λένε ότι για το σωστό χτύπημα και ένταση παρόμοια με του κανονικού τσιγάρου ευθύνεται λιγάκι και η pg. Πχ η 24άρα καθαρή vg μου φαίνεται ότι μπορεί να είναι πιο απαλή αισθησή γενικότερα από την 18άρα 50%-50% καπνικά πάντα υγρα μιλώντας!!!
Είναι νωρίς ακόμα να βγάλω κάποια συμπεράσματα,γιατί είμαι πολύ νέος στο ητ και πρέπει να δοκιμάσω γεύσεις, ατμοποιητές, επίπεδα και περιεκτικότητες μέχρι να κατασταλάξω. Αν και το επίπεδο νικοτίνης θα αργήσω να το δοκιμάσω-αλλάξω αν πρώτα δεν καλύψω τις άλλες εναλακτικές μέχρι να δω που θα ειμαι πιο κοντά στο κτ γιατί αυτό είναι το ζητούμενο για μένα για να μην πέσω ξανά.
Βεβαία καθημερινά λόγω περίεργων καταστάσεων, δίνω αγωνα να φύγουν οι περίεργες σκέψεις να ανάψω κτ , που αυτό με κάνει να πιστευω ότι έχει μέσα πολύ χειρότερες ψυχότροπες ουσίες από την νικοτίνη.
Επίσης με έχει βοηθήσει πολύ,όπως έγραψε και ένας φίλος πιο κάτω, ότι 6 μέρες τώρα που ξεκίνησα, έχω φάει το φόρουμ, το youtube και ότι άλλο έχει σχέση με το ητ, σε σημείο που η γυναίκα μου νομίζει ότι έχω μπλέξει άσχημα χαχα.
ΔΕΝ θα κατέβω σε νικοτινή προς το παρόν γιατί ακόμα καραδοκεί ο κίνδυνος επιστροφής στο κτ. Εκτός και αν ρουφίξω μονοκοπανιά το 24άρι blood Tobaco της Ιnovation που έχω !!