...με τραβάει ο Tripod 2...με φρενάρει κάπως, αυτή του η πολυπλοκότητα ...
Μην τον φοβάσαι. Πραγματικά πρόκειται για έναν πολύ καλό, φθηνό & πλήρη ατμοποιητή που το χρειάζεται το learning curve του (που λέμε εδώ στο κωριό). Ενα-δύο βιντεάκια να δεις στο youtube, τον "έχεις" άνετα.
...να ρωτήσω, παρατήρησες το μονωτικό στον πόλο του να είναι λίγο παραπάνω παχουλό με αποτέλεσμα να αφήνει λίγο κενό στο μοντάκι (όχι σε όλα τα μοντάκια).
Οχι, αλλά ΟΜΩΣ στο homework που έκανα από το βίντεο του ΙΜΕΟ, τονίζει ότι τα 2 μονωτικά (του 510 & θετικού πόλου) είναι πρεσαριστά & ΔΕΝ θα πρέπει να επιχειρηθεί η εξαγωγή τους. Ε, στον δικό μου, με το που λύνω το αεροπινάκι, το μεν μονωτικό του βγήκε μαζί του, το δε μπλοκ θετικού πόλου/μονωτικού προσγειώθηκε στο τραπέζι. Λειτουργικά, αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα, ίσως σε κάποιους να αρέσει μάλιστα αφού αποσυναρμολογείται πλήρως στα κομμάτια του. Από την άλλη, δημιουργεί μία επιπλέον, αχρείαστη προσπάθεια. Με το ένα χέρι να κρατάς στη θέση του & ευθυγραμμισμένο το μπλοκ μονωτικού/θετικού πόλου & με το άλλο να προσπαθείς να "πιάσουν" οι πρώτες βόλτες του αεροπινανίου. Είπαμε, το συνηθίζει πολύ συχνά η SXK να τα κάνει ρόϊδο & τουλάχιστον εδώ δεν τα κατάφερε να κάνει τον ατμοποιητή μη λειτουργικό.

.
- Τον τρίποδα δεν είπες θα περιμένεις πρώτα να δεις ρεβιους..?
Είμαι ανήρ αδυνάτου χαρακτήρος. Δεν άντεξα μάναμο & από την άλλη έχω & μία εμπιστοσύνη στην Ulton... Πάντως & για τον Caspardina είχα πει πως αφού υπάρχει μόνο σε μαύρο δεν τον αγοράζω επειδή δεν εμπιστεύομαι τις κινέζικες βαφές, ΑΛΛΑ... τον αγόρασα,

Νομίζω ότι έχω όλα τα προαπαιτούμενα αναξιοπιστίας για να γίνω ατμογιουτιουμπΡηβΓιούτερ-ινφλουένσερ.