Λοιπόν, έχουμε & λέμε, αλλά πάντα με την επιφύλαξη ότι έχουμε παρόμοια στάνταρς, αντίληψη & προτιμήσεις.
1) Τον Kree δεν τον έχω, άρα δεν έχω άποψη.
2) Τους Gsl & FeV τους αγαπάω αλλά τους έχω σε ξεχωριστή κατηγορία, όχι καθημερινούς, λόγω μεγέθους. Καλύπτουν όμως αυτά που ζητάς.
3) Ο Integra είναι ο βασικός μου. Θα τον έλεγες αντεστραμμένο RDTA. Μικρός (35mm), μεγάλη χωρητικότητα (4ml με γέμισμα από πάνω, 4.2ml από κάτω), ικανοποιητικό mtl (αλλά αποδοτικότερος από κει & πέρα), δεν χρειάζεται να μπλέκεις με πινάκια για τον αέρα, αθόρυβος. Χρειάζεται να συνηθίσεις το στήσιμό του (όχι πως είναι δύσκολο όμως), αρνητικό το ότι βιδώνεις πλαστικό με μέταλλο (δεν έχω κανένα λειτουργικό πρόβλημα πάντως).
3) Ο Millennium, μεγάλη mtl αγάπη της γνωστής mtl μανίας των ιταλών. Αθόρυβος (με σύστημα επιτάχυνσης του αέρα & ελάττωσης του θορύβου, κλασσικό ντεκ & εύκολο, 3 διαφορετικές καμπάνες, ενώ στην Ulton δίνουν ένα ακόμη εξτρά πινάκι, δικό τους, στα 1x1mm. Με το μπαγιονέτ σύστημα που δένει την καμπάνα του με το ντεκ, έχω βρει πολύ-πολύ βολικότερο, με μία κίνηση μόνο, να τον γεμίζω από κάτω & να κερδίζω & 1mm υγρό ακόμα, κάπου 5 ml.
3) Ο Tripod, ο αγαπημένος μου allrounder. Με εύρος από σφιχτό mtl έως τόσο ανοιχτό όσο εγώ προσωπικά δεν θα το φτάσω ποτέ. Αθόρυβος & smooth. Σχεδόν τίποτα επάνω του δεν είναι βιδωτό & θέλει μία εξοικείωση ως προς αυτό (ΠΑΝΤΑ η φορά χειρισμού των κινούμενων τμημάτων του προς τα αριστερά). Εχουν αναφερθεί κάποια προβλήματα από συνατμιστές & μάλιστα έμπειρους, όσον αφορά τις ανοχές του. Δεν ξέρω αν οφείλονται σε πρώιμα batches (εγώ έχω την τάση να περιμένω παρακολουθώντας ταυτόχρονα τα σχόλια που ανεβάζουν αγοραστές στα κινεζομάγαζα), αλλά ο δικός μου ήταν ίσως πιό απροβλημάτιστος από προβλήματα που διάβασα στην σελίδα του γνήσιου. Θετικό, η πληθώρα πινακίων & αξεσουάρ από τους Atmizoo, σε λογικές τιμές. Αρνητικό το μέγεθός του (λέμε τώρα). Με το extension φτάνει σε ύψος τον Skyline χωρητικότητα τα 3.4ml έναντι των 3ml του Skyline.

Αυτά & ελπίζω να σε μπέρδεψα τόσο ώστε να ξηλωθείς κανονικά.