Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

385 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, thanos1071, infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 537549 φορές)

Αποσυνδεδεμένος simeon87

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Άγιος Δημήτριος
  • Φύλο: Άντρας
Εχει δικο του νημα ο "σκυλος"

http://vaping.gr/index.php/topic,43347.0.html

:)

Εξαρταται απο πολλά το πότε θα αλλαζεις βαμβακι-αντισταση. Ποσα ml κανεις, αν το υγρο αφηνει πολλά καταλοιπα κτλ

Οταν αρχισεις κ δεν παιρνεις καλη γευση ειναι ενα σημαδι οτι θες νεο βαμβακωμα. Το ιδιο κ οταν δεις την αντισταση κ εχει μαζεψει "μακα"
Σε υπερ ευχαριστώ φίλε μου.Θα διαβάσω το νήμα που έγραψες.

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΠΙΤΣΟΥΝΙ city
  • Urge to P|U|R|G|E| ...

Αποσυνδεδεμένος dred

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Alexis7 που ρωτάς για κλόνο integra από sxk, ένας που έπεσε στα χέρια μου δεν γύρναγε η ρύθμιση των υγρών με τίποτα,ότι κ αν του κάναμε...παραπέρα δεν ασχολήθηκα 

Αποσυνδεδεμένος Alexis7

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athina
Click-->Έγινε διαγραφή άμεσης παράθεσης<--Click

Σε ευχαριστώ φίλος.Κατι ακόμα,είναι τσιγαρισιοςσαν zest;

Click-->Έγινε συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων<--Click

Ρε τσακαλοι,πως φέρνετε απ' έξω ακόμα κλώνους;Εγώ σταμάτησα από τότε που έκαναν κατασχέσεις.Μπορει να μου στείλει κάποιος σε μύνημα αλλά να ισχύει όμως.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουν 06, 2019, 20:57 από Buliwyf »

Αποσυνδεδεμένος manajoma

• manajoma creations
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: STONE CITY
ο integra ? όχι βεβαια 

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αγια Παρασκευη
Ειναι γιατι να μην ειναι;

Κουμπωσε του φυσιολογικο συρμα. 26ρι Ni80 πχ, γυρνα τον στην 1.2(ή κ στην 1mm, αν και εκει σφιγγει παρα πολυ) και ευχαριστησου γευση κ ντουμανακι

Αποσυνδεδεμένος Athanasios

• e-regular ατμιστής
Επειδή έχω τον γνήσιο,όντως μπορεί να γίνει πολύ σφιχτός,έχοντας τρύπα του 1mm.Oμως δεν είναι το δυνατό του σημείο.Θέλει λίγο επιπλέον αέρα για να αναδείξει τα προσόντα του.Η γεύση του είναι σαφώς ανώτερη από phenomenon.Στον κλώνο δεν ξέρω πόσο καλά τα έχουν καταφέρει οι Κινέζοι.Αν τα έχουν καταφέρει αξίζει πολύ ο ατμοποιητής.

Αποσυνδεδεμένος Alexis7

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athina
Ρωτάω απλά γιατί ψάχνω κάτι σε zest,eviva v1 να είναι φουλ τσιγαρισιος.Ευχαριστω για τις απαντήσεις πάντως.Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.Ο tayfun gtr σε τη επίπεδα αέρα παίζει;

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• e-regular ατμιστής
Δεν ειχα αμφιβολια για το αν θα παιζει καλα στα αερατα στησιματα(γευσαρα πραγματικα)

Δεν το περιμενα ομως να παιζει εξισου καλα στις σφιχτες
Απο χθες που εκανα ενα προχειρο στησιμο με 3ρη πυρηνα/26ρι Ni80(και tribeca εννοειται) τον εχω πιπιλα
Παιρνω(για τα δικα μου γουστα) γευση κ τζουρα επιπεδου dvarw(με το 1.2 pin) που για μενα λεει πολλά

Θα το ξαναπω, καταπληκτικος rta και αν δεν μπορεσω να βρω τον original, αναγκαστικα θα ψωνισω κ 2ο copperv. 
Θελει λιγο μονο προσοχη με το κλεισιμο των υγρων κατα την αναπληρωση 

Αποσυνδεδεμένος vag21

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: πειραιας
φιλε μου το οτι ειναι σε επιπεδο γευσης με τον dvarw .το θεωρεις καλο?για τα δικα μου γουστα βεβαια ,ο dvarw σε θευμα γευσης ειναι μετριοτατος.

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• e-regular ατμιστής
Ο νανος με το κοντο τανκακι κ λεπτο συρμα δεν εχει αντιπαλο(αν τον βαμβακωσεις σωστα). Γουστα ειναι αυτα. Εξαλλου δεν χρησιμοποιουμε ολοι τα ιδια υγρα ουτε ατμιζουμε με τον ιδιο τροπο

Αλλος θεωρει τοπ τον GSL αλλος τον Pheno αλλος τον Eviva κ.ο.κ
Ο καθενας εχει τις προτιμησεις του. Για τα υγρα που κανω εγω λοιπον και για αυτα που ζηταω ο integra ειναι top(χωρις αυτο να μειωνει τους αλλους rta)

Απλα πραγματα  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουν 06, 2019, 21:55 από Lazy Dog »

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αιτωλία
  • Reboot: 8/9/15
Vag, με το παρακάτω σετάκι παίρνω γεύση ίδια ακριβώς με του Hussar. Δεν θέλει σύρμα πάνω από 28ga. Δοκίμασα με 27 και έχασε αρκετά...

Αποσυνδεδεμένος Steamer_Dreamer

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ATHENS
Εχει βρει καποιος απο Ελλαδα κανενα αξιοπρεπη κλωνο του Integra?

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ
Πάρε ένα τηλέφωνο στην Nexxt-on, κάτι έχουν παραγγείλει και μπορεί να είναι εκεί.

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• Αρχ#δια
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Xαλάνδρι
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
Shenray Taifun GTR Mtl. To έχει πάρει κανείς το κλωνάρι να μας πει;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1333 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258895 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 717920 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374019 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389307 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263075 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680488 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 689 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887736 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.