Κλωναράκι λοιπόν Integra από YFTK.
Προτιμήθηκε έναντι αυτού της SXK γιατί μας την έχει κάνει
με τα orings ουκ ολίγες φορές και επίσης απλά δεν πρόλαβα
της coppervaper που κυκλοφόρησε την επομένη της παραγγελίας μου.
Δε ξέρω τι θέματα υπήρχαν με την κλωνοποίηση των μεσάτων της
vwm, εδώ τα πράγματα είναι ok. Ποιότητα κατασκευής, σπειρώματα, κλπ
με μια μικρή εξαίρεση που δε ξέρω κατά πόσο υπάρχει στον γνήσιο.
Λόγω του σχεδιασμού, αν δεν προσέξεις την ώρα που ανοίγεις το καπάκι αναπλήρωσης,
θα ανοίξεις και τα υγρά και τότε καληνύχτα. Πρέπει να κρατάς το drip tip που ανοιγοκλείνει
τα υγρά με την καμινάδα με το ένα χέρι και να ξεβιδώσεις το καπάκι με το άλλο.
Φαντάζομαι στον γνήσιο θα είναι καλύτερες στη λεπτομέρεια οι ανοχές των orings,
αλλά και στον κλώνο της YFTK με λίγη λίπανση με vg και τη χρήση που μαλακώνει τις ανοχές,
τα πράγματα βελτιώνονται. Το συγκρεκριμένο είναι βέβαια κλασικό θεματάκι που θέλει προσοχή
σε όσους ατμοποιητές έχουν τέτοια σχεδίαση.
Κατά τα άλλα μιλάμε για ένα όμορφο ( ρετρό και μίνιμαλ ) για τα γούστα μου ατμοποητή,
με καλή γεύση ( κατί είπα τώρα ), και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ smooth τζουρα, το οποίο νομίζω ότι
είναι και το βασικό χαρακτηριστικό του. Πρόσβαση στο ντεκ με γεμάτα υγρά μεν, θα λερώσετε
όμως λίγο τα δακτυλάκια σας προκειμένου να αφαιρέσετε τη βάση, αφού βγάλετε τον ατμοποιητή
από το mod και τον γυρίσετε ανάποδα ( δείτε σχετικά βιντεάκια )
Η ρύθμιση του αέρα είναι λίγο tricky αφού τόσο οι τρύπες όσο και το άνοιγμα του afc ring
δεν είναι το ίδιο από κάθε πλευρά.Και ενώ προσφέρει πολλές επιλογές από θεόσφιχτη mtl μέχρι
ήπια πνευμονική, νομίζω ότι κάτι του λείπει για τα γούστα μου. Σαν να λείπει μια μεσαία/πιο ήπια
μετάβαση από τις υπέρσφιχτες στις πιο άνετες mtl. Το κακό είναι οτί εκεί συνήθως μου αρέσει
το δικό μου mtl και είναι και ο λόγος που ίσως τελικά δεν τον κρατήσω.
Ένα ακόμα "αρνητικό" είναι το μεταλλικό καπάκι αναπλήρωσης που βιδώνει σε πλαστικά σπειρώματα
του τανκ. Ε λίγο να μην προσέξεις και να στραβωβιδώσεις, άντε γεια. Ευτυχώς υπάρχουν ήδη ανταλλακτικά τανκ
από την coppervape.
Από εκεί και πέρα μιλάμε για εύκολο στήσιμο, πανεύκολο βαμβάκωμα με αυτό το σχετικά πρωτότυπο ντεκ,
καμία διαρροή.
Αυτά και ελπίζω να μην κούρασα με το σεντόνι.