μου ήρθε ο armed απο fasttech. Δεν τον έστησα ακόμα γιατί μουλιάζει σε υγρό για καθάρισμα. Πάντως είναι χωρίς λογότυπο όπως περίμενα και είναι άσχημος. Δεν πειράζει , έχω παραγγείλει τον αντίστοιχο απο alibaba , αυτός θα φύγει αέρα στις αγγελίες.
edit : δοκίμασα τον armed. Πολύ πολύ πολύ γεύση , μου θυμίζει cloud με πιο πολύ αέρα σε αίσθηση. Δεν μπορώ να πω ότι η τόση γεύση μαρέσει αναγκαστικά, με μπουχτίζει κάπως. Αλλά σίγουρα έχει πολύ ενδιαφέρον σαν ατμοποιητής. Έστισα με kanthal 27ga , 6 σπείρες σε 2.5 τρυπάνι και έβαλα την αντίσταση πολύ χαμηλά. Θα ήθελα ενα 15-20% παραπάνω αέρα ,θα δοκιμάσω με τους άλλους πόλους ή ίσως αν βγάλω το spitback να το καταφέρω. Αξίζει η αγορά του κλώνου. Λίγο με χαλάει το γέμισμα.
Μου ήρθε και ο huricane v2 sxk από 3fvape, τρομερή κατασκευή , πολύ βαρύς και πολύ όμορφος. Σε απόδοση μαρέσει πιο πολύ από τον v1.3 που έχω. Λιγότερο υγρή γεύση που μου την έσπαγε με τον v1.3 , γενικά ως κλώνος αξίζει. Αέρας με το μεσαίο ντεκ , είναι σαν τον Taigun GT3 σε φουλ ανοιχτό. Σε αίσθηση μου θυμίζει τον Squape xdream. Μετά απο 15-20 μλ έχασε πολύ σε απόδοση.
Και ο doggy sjmy μου ήρθε, είχα διαβάσει ότι κάνει για ημιπνευμονικές αλλά δεν κάνει , ζεσταίνει πολύ και το μέταλλο κάτω από το driptip , από γεύση μέτριος , για μένα τρώει Χ. Είναι καθαρά για τσιγαρίσιους ατμιστές.
Επίσης Narda SS316 απο 3fvape . πρώτο στήσιμο , πολύ μέτριο αποτέλεσμα και καίει πολύ. Ο Hadaly κλάσεις ανώτερος.
Nextasis SJMY , αρκετά εύκολος για στήσιμο από πρωτάρη , παιδεύτηκα μεν λίγο αλλά πιστεύω το δεύτερο στήσιμο θα το κάνω τσακ μπαμ. Γεύση πάρα πολύ καλή , ποιότητα ατμού βελούδο. Γενικά κατάλαβα γιατί μερικοί ορκίζονται στο mesh , το μόνο ότι θα ήθελα λίγο παραπάνω ντουμάνι.