Άμα σε πει η γυναίκας τίποτα για την κινέζα, κάνε τον... κινέζο.Τις προάλλες μου 'ρχεται δεματάρα με μπαμπάκια απο Κίνα. Το ανοίγω, είχε και ολόκληρο γράμμα μέσα!
Dear Panagiotis-San, με ωραία γραμματάκια, φατσούλες, χαμογελάκια, υποννοούμενα (!?), το διαβάζω,
το ξαναδιαβάζω, το μυρίζω (είχε και δυο φακελάκια "ψαγμένο" τσάι μαζί, δεν ξέρω αν ευθυνόταν αυτό
η όχι αλλά μου μύριζε σαν αριστοκρατική παλλακίδα), τρίβω το κορμί μου με αυτό, το αγκαλιάζω ε κάποια
στιγμή λέω ας googlάρω/facebookάρω/stalkάρω το όνομα να δω μήπως το πετύχω το "μωράκι"... έ, άντρας
ήταν. Γύρω στα 45. Και όχι όμορφος.... (τα τσάι πάντως ήταν εξαιρετικό, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος όμως
αν εξ'αρχής ήταν εξαιρετικό ή επειδή το είχα τρίψει στο κορμί μου).

Κατά τ' άλλα, ας γράψω κάτι να είμαι και on-topic. Βάση momentus unfollow v2 (από 3fv) ταιριάζει μια χαρά
σε Phenomenon (παλιό με λογότυπα από FT). Όπως και στους αυθεντικούς δηλαδή. Πιθανώς να συνδιάζονται
και οι 2 από FT, αλλά μιας που -πλέον- δεν τον έχω τον v2 από FT, δεν μπορώ να το γράψω με σιγουριά. Για
κάποιον σαν και μένα που δεν είχε ιδιαίτερα καλή σχέση με τη βάση του Phenomenon (όχι πως δεν μπορούσα
να το στήσω, αλλά με τσάντιζε) είναι ΤΑΜΑΜ! Τρελή η διαφορά στην ευκολία στησίματος + διαχείρησης. Μόνο
θεματάκι πως η βάση είναι shined ενώ ο υπόλοιπος Phenomenon δεν είναι, αλλά από ολότελα καλή και η Παν...