vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

430 επισκέπτες, 5 χρήστες
maprix, Buliwyf, lagoudakis, soulplayer, Mulder

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
  • Φύλο: Άντρας
    • cpbaroqueTheBlog
Μπορείτε να μου πείτε τι φρούτο είναι αυτό; α;

Μπορείς να τον δεις στην σελίδα του gus εδώ: 
http://gus-mod.gr/zencart_gus/index.php?main_page=product_info&cPath=4_25_79&products_id=407

Πληροφοριακά έχει γέμισμα από πάνω και το δακτυλίδι του AFC κλείνει και τα υγρά. Υπάρχει σε γυαλιστερό και ματ, με τον μαίανδρο και στις δύο εκδόσεις δυστυχώς. Οπότε εγώ θα προσπεράσω μέχρι να βγάλει κάποιο μοντέλο λιγότερο πατριωτικό... :yes:

Αποσυνδεδεμένος Superuser

• **
  • 397
Θενκς φίλτατε..

2 τρύπες x 1.2 στο ντεκ λέει..
Μήπως θα είναι πολύ αεράτος για mtl;
Τόσο ήταν και ο παλιός unfollow;
Δεν είχα ποτέ και δεν ξέρω τι τζούρα έχει..

Είμαι σε δίλημμα τώρα..
Αυτόν ή τον Dwarw?

Διαγραφή άμεσης παράθεσης <--Click
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 16, 2018, 13:46 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3883
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Έχει λίγο περισσότερο αέρα από phenomenon lite. Μια χαρά για mtl δηλαδή κατά την γνώμη μου.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
Αν θυμάμαι καλά 2x1.2mm είναι ο αέρας και στον παλιότερο unfollow. Το αν είναι σφιχτός ή όχι είναι νομίζω εντελώς υποκειμενικό πράγμα. Εγώ θεωρώ πως δεν είναι αλλά άλλοι φίλοι που είναι πιο του φαινόμενου βρίσκουν τον unfollow πολύ αεράτο. Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει τον Dvarw για να συγκρίνω, μπορώ όμως να σου πω με βεβαιότητα πως αν αγοράσεις τον κλώνο του unfollow και τελικά δεν σου αρέσει, θα τον πουλήσεις άνετα στο φόρουμ σε μερικά λεπτά. Μη βλέπεις που γκρινιάζουμε για τον μαίανδρο. Βάλτον εσύ αγγελία και θα δεις πως θα σφαζόμαστε στα πόδια σου!  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3883
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Να μην στον κάνω δώρο δηλαδή σιπι; να ακυρώσω παραγγελία;

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

o CloudOne Blasted V4 να εχει καμια διαφορα προς το καλυτερο απο τον Cloudone Boosted V3?
Καποια γνωμη/συγκριση μεταξυ των παραπανω με Unfollow 2.1 και Dvarw?
Δεν ειμαι και πολυ fan του αυστηρου MTL,με κλωνοSky την εχω καταβρει και ειναι ο αγαπημενος μου,απλα ελεγα καμια νεα δοκιμη που θα μου κανει εντυπωση...
Για clones παντα...
Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • 4139
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
Αν έχει κλωνοποιηθεί σωστά θα έχει διαφορά γιατί στον ν3 τα κανάλια του υγρού ήταν άσχετα με του γνήσιου κι αυτός ήταν βασικός λόγος για να πεις ότι ήταν ένας κακός κλώνος.

Αποσυνδεδεμένος dimspy

• **
  • 189
  • https://secure.avaaz.org/campaign/el/free_ahed
Επιβεβαιωνω τον απο πανω... Ειχα τον κλωνο v. 3 κ ηταν  απογοήτευση . Πραγματικη δυσφημιση για τον γνησιο.... 

Σας ευχαριστώ πολύ...Πωλούνται 2 τεμάχια V3...

Στάλθηκε από το HTC M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Dimitrisr1

• *
  • 17
Καλησπερα στο τιμ..Τι γνωμη εχετςι για το monarch ακουσα οτι ειναι ο καλυτερος σε γευση,εχει κ απο skx κ απο ytfk..

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
o καλύτερος σε γεύση σε σχέση με τι?

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • 5220
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Άμα δεν είναι ο καλυτερότερος δεν  λέει... :))

Ο YFTK που έχω δοκιμάσει είναι πολύ κοντά με τον γνήσιο σε απόδοση αλλά το παιδί  που τον είχε έκανε παράπονα οτι έφυγε μια επιμετάλλωση μέσα στην βάση.
Δεν μου αρέσουν αυτά εμένα...Δοκίμασε με  SXK καλύτερα  :yes:

Αποσυνδεδεμένος panagiotis_a

• *
  • 12
Και εγώ ψηφίζω SXK. Ο Hussar που έχω είναι πλύνε βάλε και δεν έχει χαλάσει ούτε βίδα από πάνω του! 

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • 4139
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
Μιλάς για τον rda να υποθέσω, γιατί hussar rta δεν θυμάμαι να έχει βγάλει η sxk. :hmmm:

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
Έχει βγάλει Γιώργο αλλά με ντεκ για διπλή αντίσταση. Δεν νομίζω βέβαια να περπάτησε ιδιαιτέρως. Στο φόρουμ σίγουρα όχι... :dontknow:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 669484 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 366656 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:42
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 395 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 624 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 21072 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1552 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 881391 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 471249 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1922224 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 527640 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1788 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 380386 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos