Όποιος είναι για αγορά ProVari να μην λυπηθεί τα 40€ παραπάνω και να πάρει το Titanium
H διαφορά βάρους, σχεδόν στο μισό, από όλα τα άλλα είναι ασύλληπτη
ps
στο screen shot η διαφορά χρώματος με το Satin
με το τιτανιο φιλε

με εβαλες στην πριζα. Εχω ηδη δυο Provari 3 ,ενα ασημι και ενα Gun metal..και ειπα οκ ειμαι πληρης , να παρω και κατι με ρυθμιση θερμοκρασιας . Και πηρα ενα VS RDNA40 ..αλλά βγηκε προβληματικο.. και πηγε πισω στο εργοστασιο .Ξεμεινα απο TC και μουρθε να παρω ενα Υihi SX Mini...μεχρι να ερθει το RDNA 40...αλλά και αυτο ξεβαψε....και παει για αλλαγη
Τα Provari 3 και ενα 2,5 δεν εχουν παθει απολυτως τιποτα απο την καθημερινη χρηση..Ειναι σαν καινουργια..Εκπληκτικη ποιοτητα κατασκευης !!!!.Αλλά μετα απο αυτα που μας εδειξες .. το τιτανιο και το μισο περιπου βαρος σε συγκριση με τα αλλα P 3 μου αρεσε πολυ σαν ιδεα και

Τι ηθελα να μπω να δω τα νεα εδω...να παθιαστω και να μπω παλι σε εξοδα
Απο την αλλη μου αρεσαν αισθητικα παντα τα ''δακρυα'' του Μινι 2,5 και ηθελα να τα δω στο Ρ 3 .Αλλά δεν σχεδιαστηκε με δακρυα και βεβαια ειπα δεν πειραζει το παιρνω και χωρις και ας φαινεται πολυ πολυ λιτο. Πριν μερες που βγηκε το Classic , ας πουμε αυτο που ηθελα για το 3 να εχει δηλ τα δακρυα του μινι 2,5 , μου αρεσε πολυ αισθητικα και εχει πολλες απο τις ευκολιες και λειτουργιες του 3 χωρις να ειναι 3....Τοτε μπηκα στη πριζα να θελω παρω ενα για τη συλλογη και να σταματησω πλεον τις αγορες.... Δεν ειχα ομως κεφια γιατι ειχα σπαστει απο τα μοντ με τη ρυθμιση θερμοκρασιας που τα επαιξαν.. και ετσι το πηγα πισω σαν αγορα.
Τι λετε ? Ενα Ρ3 ελαφρυ ωραιο τιτανιο, η ενα classic gun metal που ειναι για τα γουστα μου επισης κουκλι? Δεν παιζω πανω απο 14 βατ και χρησιμοποιω αντιστασεις κοντα στο 1 ohm.
Θα πει κανεις ..ρε φιλε παρτα και τα δυο αμα σου αρεσουν. Ναι ετσι ειναι αμα μπορεις να ξοδευεις.Αλλά ηδη εχω κανει υπερβολες και καπου θελω να σταματησω. Αλλά σταματαει το χομπυ και το παθος για τα ομορφα πραγματα? Πειτε καμμια γνωμη στον ..ασθενη...
Μακαρι η Provape να φτιαξει και ενα με ρυθμιση θερμοκρασιας τοσο ομορφο και αξιοπιστο οπως ολα τα προιοντα της...ετσι να εχουμε κατι να αγορασουμε στο μελλον χαχαχα