Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

399 επισκέπτες, 7 χρήστες
Ηρακλης, thanos1071, Milarepa, maprix, manoslykos, Tem, lidbab

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Apollo By Leo  (Αναγνώστηκε 82925 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• e-high ατμιστής
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Apollo By Leo
« Απάντηση #45 στις: Δεκ 24, 2014, 21:43 »
Ο απολο κυριολεκτικά στο θέμα κατασκευής είναι άψογος μεσα-εξω. Αν καταφέρει κινέζος να βγάλει κλωνο με ίδια ποιότητα και το γνωστό κόστος "χώμα", εγώ του βγάζω το καπέλο και πετάω το απολο από το παράθυρο :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος vantamis

• 40 χρόνια αυπνίες και μικρά πράσινα ανθρωπάκια!
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #46 στις: Δεκ 24, 2014, 22:34 »
Γιατί να μην μπορεί;

Οι κινέζοι δεν έχουν μόνο μηχανήματα CNC, αλλά και CPS (Copy-Paste-Sell).

:laugh1:

Είναι ιδιαίτερος κατασκευαστικά ατμοποιητής, αλλά όχι πολύ δύσκολος να αντιγραφεί υποθέτω. Υπάρχουν πολλοί άλλοι αρκετά πολυπλοκότεροι.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• e-high ατμιστής
« Απάντηση #47 στις: Δεκ 24, 2014, 23:55 »
Φυσικά. Ντριπερς ομως;
Προσωπικά πρώτη φορά βλέπω έναν τόσο διαφορετικό και ας πουμε "περίεργο", που έχει περίπλοκη κατασκευή, αλλά άψογη, πανεύκολο στήσιμο σε οποιαδήποτε μορφή και συγχωρεί λάθη περισσότερο και από τον καιφουν.
Ειλικρινά, ότι και αν έχω δοκιμάσει στον απολο απέδιδε άψογα χωρις θέματα.

Ξανα λεω, μακάρι να βρεθεί κινεζος που να μας βάλει τα γυαλιά, αλλά δεν το βλέπω.

Αποσυνδεδεμένος oaksmoke

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #48 στις: Δεκ 25, 2014, 02:03 »
Τρίτη μέρα παρέα μ’ ένα εξαιρετικό ατμοποιητη. Χτύπημα, πολύ ντουμάνι, και η γεύση του πιστεύω ότι μόνο με genesis μπορεί να συγκριθεί. Ο ατμός είναι πάντα σε πολύ καλή θερμοκρασία, πυκνός με πολύ καλό σώμα, δεν ζεσταίνεται ούτε μετά από συνεχόμενες τζούρες  και έτσι δεν παρατηρείται, απώλεια γεύσης λόγο θερμοκρασίας όπως σωστά έχει ειπωθεί από τον renesis στο πολύ καλό συγκριτικό.
Στις  επιλογές στησίματος, μόνο η φαντασία σε περιορίζει. Και το καλό είναι ότι τα κάνει όλα πολύ καλά και εύκολα.  Προσφέρεται για ατελείωτο παιχνίδι με οποιοδήποτε υλικό και σύρμα.  Αυτές  είναι οι πρώτες εντυπώσεις, και μια Φώτο από το τελευταίο μου στήσιμο.  Mesh 325 τυλιγμένο σε διπλό 2mm silica,  0,35 kanthal  5 σπείρες  0.9 Ω.

@Cruiser79: Τα αποτελέσματα του Grandmaster test ?.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 25, 2014, 11:27 από oaksmoke »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #49 στις: Δεκ 25, 2014, 03:51 »
Τα είχα γράψει νομίζω στο νήμα του κατασκευαστή: το πέρασε με εξαιρετική απόδοση...

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος chillo

• Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #50 στις: Δεκ 25, 2014, 09:03 »
να ξέρετε τι θα μου κάνετε δώρο στα γενέθλιά μου !

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #51 στις: Ιαν 04, 2015, 12:43 »
Ξέχασα το δευτερο kayfun στο πατρικό και έμεινα με ένα kayfun lite + 1,4 αντίσταση με ιαπωνικό βαμβάκι.

Επειδή θα κάνω καιρό να πάω σκέφτηκα να αγοράσω ένα ακόμα ατμοποιητή. Ο kayfun 4 δε μου λέει και πολλά και σκέφτηκα να πάω σε κάτι διαφορετικό.

Έχω ένα κλώνο trident dripper 1:1 ο οποίος δε μου άρεσε. Γενικά καλούτσικη γεύση αλλά δε μου προσέφερε και πολλά σε σχέση με την ευκολία του ΤΑΝΚ.

Μετά από αυτό το σύντομο ιστορικό αξίζει η αγορά του Apollo? με ενδιαφέρει η γεύση να είναι ανώτερη από τον kayfun

Ευχαριστώ και καλή χρονιά!

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: θεσσαλονίκη
« Απάντηση #52 στις: Ιαν 04, 2015, 12:52 »
Καλή χρονιά και σε σένα. Για μένα ο Αppolo αξίζει γιαυτό άλλωστε και τον αγόρασα. Καμία σχέση με trident κλώνο (τον έχω κι εγώ γιαυτό το γράφω). Προσωπικά πιστεύω ότι αποδίδει πιο πάνω στη γεύση από Kayfun (όπως και όλοι οι καλοί ντρίπερ πιστεύω) αλλά δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε ντρίπερ με τανκάτο, είναι πολύ διαφορετικά πράγματα. Βασικά είναι το αν σου ταιριάζει το ντρίπινγκ σαν τρόπος ατμίσματος το πιο σημαντικό.
Τώρα επειδή είναι και αρκετούτσικα τα χρήματα, θα σου πρότεινα να κάνεις ο ίδιος μια δοκιμή για να δεις αν σου δίνει αυτό που θέλεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 04, 2015, 13:00 από alexis36 »

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #53 στις: Ιαν 04, 2015, 13:00 »
επαρχία λίγο δύσκολα να το δοκιμάσω.

Απλά η μόνη επαφή με dripper ήταν με το κλώνο του trident η οποία ήταν κακή .

Γενικά μου αρέσει η ιδέα ,η κίνηση του dripping αλλά να έχει και σκοπό.Δηλαδή να προσφέρει κάτι παραπάνω σε γεύση.

Ο apollo χωρητικότητα πως πάει? Κάπου διάβασα για 1 Ml που είναι αρκετό .Δε θέλω κάθε δεύτερη τζούρα να στάζω αναγκαστικά.

Θα παραγγείλω και DNA 40 Μόλις έρθει και γλιτώνω αρκετά καμμένα όταν θα στεγνώνει το βαμβάκι.

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #54 στις: Ιαν 04, 2015, 13:04 »
Δύσκολα θα σε απογοητεύσει ως γεύση, αλλά το θέμα αυτό είναι αρκετά υποκειμενικό γιαυτό και τα λέω λίγο μαζεμένα.
Ναι παίρνει περίπου στο 1 ml άνετα και δεν χρειάζεται να στάζεις συνέχεια.

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #55 στις: Ιαν 04, 2015, 13:06 »
αρχικά η όλη ιδέα του dripping δεν έγινε για τη γεύση.

Πχ. στο kayfun η πρώτες τζούρες που έχω καταβρέξει την αντίσταση με υγρό μου αρέσουν υπερβολικά. :-[

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #56 στις: Ιαν 04, 2015, 13:12 »
Ναι ισχύει αυτό που λες. Ντρίπινγκ και γεύση πάνε πακέτο, γιαυτό σου είπα ότι για μένα όλοι οι καλοί ντρίπερ είναι ανώτεροι σε γεύση από όλου τους τανκάτους αν θέλουμε να γενικεύσουμε.
Αλλά η έντονη γεύση που εμένα μ αρέσει κάποιον άλλο μπορεί να τον χαλάει και να πει ότι δεν δίνει καλή γεύση.
Γενικά ο Appolo είναι από τους πολύ καλούς ντρίπερ και πολύ πρωτότυπος σαν κατασκευή. Δεν νομίζω ότι κάποιος θα μείνει δυσαρεστημένος από την απόδοσή του.

Αποσυνδεδεμένος spkok

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Νέα Ερυθραία
« Απάντηση #57 στις: Ιαν 04, 2015, 13:35 »
Έχοντας δοκιμάσει trident κλώνο και The dripper , αλλά και κάποιους από τους best seller τανκάτους (Kayfun, Sofia, Εviva, Ithaka clone, κλπ), θέλω να πω πως ο Apollo είναι καταπληκτικός τόσο από πλευράς γεύσης όσο και ευκολίας σεταρίσματος. Επίσης, σου δίνει τόσες πολλές επιλογές (μονή έως τετραπλή αντίσταση, αέρας από κάτω ή/και απο άνω, σετάρισμα μέσα ή έξω από την φωλιά, κ.λπ.) που αποκλείεται να μην βρει κάποιος το σετάρισμα που να καλύπτει τις απαιτήσεις του ! Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε (έστω και σχετικά) έμπειρο ατμιστή !

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #58 στις: Ιαν 04, 2015, 13:47 »
όταν τον έχεις με μονή αντίσταση και αέρα από κάτω πώς στάζεις υγρό? δε πάει κατευθείαν στην εισαγωγή αέρα?

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #59 στις: Ιαν 04, 2015, 13:58 »
Τον κρατάς υπό γωνία και στάζεις στο πλάι. Εναλλακτικά και επειδή η καμπάνα είναι κουμπτωτή, τον ανοίγεις και γεμίζεις το αυλάκι που έχει για το υγρό

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 12 790 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:02
από Chris66
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258025 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 715715 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373059 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 388084 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262503 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 678857 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 677 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1274 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22220 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2328 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886651 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.