vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

452 επισκέπτες, 1 χρήστης
maraki1308

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Καλυτερος ατμοποιητης κατα τη γνωμη σας (Αντοχη, Χτυπημα, Γευση κλπ) ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Αποσυνδεδεμένος striker

• Είμασταν δυο, γίναμε τρεις...όπου κοιτάξεις ατμιστές θα δεις...
  • **
  • 202
  • Φύλο: Άντρας
Χρησημοποιω 510 dual coil lr, κατα γενικη ομολογια και προσωπικη δοκιμη IATTY!!!

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1413
οντως και παλι εχουμε επισκευασιμους και μη στην ιδια λιστα, λιγο αστοχο :)

Αποσυνδεδεμένος smartmedia

• *
  • 81
Εγώ δεν έχω μεγάλη πείρα, EGO-T - 510 dual LR, και σίγουρα επιλέγω EGO-T με διαφορά. Απ' οτι έχω ακούσει ο EGO-C είναι ακόμα καλύτερος.

Αποσυνδεδεμένος hotcarver1

• *
  • 90

Αποσυνδεδεμένος zakis

• Πάντα υποψιασμένος & αμερόληπτος !
  • **
  • 258
Ποιά η γνώμη σας για τόν EGO-W ? Αυτόν παράγγειλα..

Αποσυνδεδεμένος ioannis

• **
  • 104
e go-c και τα μυαλα στα γκαγκελα!!!!!!ειναι η μονη μου εμπειρια με ατμο.και νομιζω οτι δεν θα τον αλλαξω ποτε!!!!αλαζεις τα καπακια των τανκ με σιλικονης και βουαλα,ουτε διαροες ουτε γλεκερινες και ντουμανι ο ατμος!!!!!!(δεν εχω δοκιμασει κανενα αλλο)αλλα προς το παρον το βλεπω χαμενα λεφτα να ψαχνω κατι αλλο,οταν εχω αυτα τα αποτελεσματα με τον e go-c!!!!!!!!!!!!lλιγο μεγαλυτερο τανκ και θα ηταν ολα τελεια.(ρουφαει το ατιμο)!!!!

Αποσυνδεδεμένος Leo

• Βασίλης
  • *
  • 359
  • Customizing is my hobby
Έχω γενικώς φάει κόλλημα με το ΗΤ και ιδιαίτερα με τους ατμοποιητές. Εκτός από τους επισκευάσιμους που δεν έχω αποκτίσει ακόμα, έχω δοκιμάσει ότι κυκλοφορεί στην αγορά. Γιατί εκτός τους ατμ. που δίνονται με τα πακέτα, ορισμένα ψαγμένα μαγαζιά εισάγουν διάφορα είδη που κυκλοφορούν από εργοστάσια της Κίνας. Ε! τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα. Με τα χρήματα που έχω δόσει θα είχα αγοράσει δυο Iatty και τρείς Α2. Το καλλήτερο άτμισμα το πέτυχα με driping σε 510 και 306. Επειδή όμως είναι μπελαλίδικος τρόπος, επέστρεψα στον πρώτο μου ατμ. e go-T. είναι ότι καλύτερο έχει βγεί. Εξάλου έχει τον ίδιο τρόπο ατμίσματος με τον Α2 Τ. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι παράγονται από Κίνα, και όπως μου έχει συμβεί επανειλημένα δυο ίδιοι δεν έχουν το ίδιο άτμισμα. Παράδειγμα ανάμεσα σε 4 e go w που αγόρασα οι δυο ήταν καλοί και οι άλλοι δυο άχριστοι.
Όσον αφορά τους επισκευάσιμους, πιστεύω ότι είναι θέμα σεταρίσματος και προτημίσεων του ιδιοκτήτη.

Αποσυνδεδεμένος nektarios1974

• **
  • 258
Oι καλύτεροι ατμοποιητές κατά τη γνώμη μου είναι οι επισκευάσιμοι ( ΙΑΤΤΥ, Α2). Ποτέ δεν μένεις απο ατμοποιητή, ποτέ καμένο ποτέ διαρροές ..ποτε, ποτέ ποτέ :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
Και μακροπρόθεσμα, γλυτώνεις και φράγκα  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • 1413
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
Για ερωτηση "περι ατμο Hybrid" μπορεις να δεις και να κανεις ερωτημα εδω

Αποσυνδεδεμένος blackjack

• *
  • 55
Από τους "κοινούς" 4075 με διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος niktwo

• *
  • 5

Αποσυνδεδεμένος DjLouiS

• **
  • 281

Αποσυνδεδεμένος geo

• ΑΝΑΣΑΝΑ
  • **
  • 289
Από τους εμπορίου (κινέζικους), ο Giant. Και έχω δοκιμάσει πολλούς.

με  μια  650 μπαταρια  ειχα  τον   Titan DCT V2 3.5ml   1.5  αντισταση   καλος  σε  αποδοση γευσης  καλο  χτυπημα   

τωρα  ειμαι  με  τον  ego-c  της joyetech  που  ειναι  μαλλον  με  2.2 αντισταση 

μακραν  καλυτερος   δινει  το  υγρο  στο  99 %  και  σε  γευση  αλλα  και  επιγευση   ιδιο  χτυπημα  πολυ δυνατο 

καλυτερος  λοιπον  ο   ego-c  της joyetech

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 363554 Τελευταίο μήνυμα Απρ 05, 2025, 23:23
από Antiprosopos
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 228 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 347 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20438 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1206 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 879038 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468675 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1914804 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 522927 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1668 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 377243 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703901 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ