vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

326 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, camber, PsykieG, Mimhsdr, thanoulis, manoslykos

Καλυτερος ατμοποιητης κατα τη γνωμη σας (Αντοχη, Χτυπημα, Γευση κλπ) ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Αποσυνδεδεμένος striker

• **
  • 202
  • Φύλο: Άντρας
Χρησημοποιω 510 dual coil lr, κατα γενικη ομολογια και προσωπικη δοκιμη IATTY!!!

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
οντως και παλι εχουμε επισκευασιμους και μη στην ιδια λιστα, λιγο αστοχο :)

Αποσυνδεδεμένος smartmedia

• *
  • 81
Εγώ δεν έχω μεγάλη πείρα, EGO-T - 510 dual LR, και σίγουρα επιλέγω EGO-T με διαφορά. Απ' οτι έχω ακούσει ο EGO-C είναι ακόμα καλύτερος.

Αποσυνδεδεμένος hotcarver1

• *
  • 90

Αποσυνδεδεμένος zakis

• **
  • 258
Ποιά η γνώμη σας για τόν EGO-W ? Αυτόν παράγγειλα..

Αποσυνδεδεμένος ioannis

• **
  • 104
e go-c και τα μυαλα στα γκαγκελα!!!!!!ειναι η μονη μου εμπειρια με ατμο.και νομιζω οτι δεν θα τον αλλαξω ποτε!!!!αλαζεις τα καπακια των τανκ με σιλικονης και βουαλα,ουτε διαροες ουτε γλεκερινες και ντουμανι ο ατμος!!!!!!(δεν εχω δοκιμασει κανενα αλλο)αλλα προς το παρον το βλεπω χαμενα λεφτα να ψαχνω κατι αλλο,οταν εχω αυτα τα αποτελεσματα με τον e go-c!!!!!!!!!!!!lλιγο μεγαλυτερο τανκ και θα ηταν ολα τελεια.(ρουφαει το ατιμο)!!!!

Αποσυνδεδεμένος Leo

• *
  • 359
  • Customizing is my hobby
Έχω γενικώς φάει κόλλημα με το ΗΤ και ιδιαίτερα με τους ατμοποιητές. Εκτός από τους επισκευάσιμους που δεν έχω αποκτίσει ακόμα, έχω δοκιμάσει ότι κυκλοφορεί στην αγορά. Γιατί εκτός τους ατμ. που δίνονται με τα πακέτα, ορισμένα ψαγμένα μαγαζιά εισάγουν διάφορα είδη που κυκλοφορούν από εργοστάσια της Κίνας. Ε! τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα. Με τα χρήματα που έχω δόσει θα είχα αγοράσει δυο Iatty και τρείς Α2. Το καλλήτερο άτμισμα το πέτυχα με driping σε 510 και 306. Επειδή όμως είναι μπελαλίδικος τρόπος, επέστρεψα στον πρώτο μου ατμ. e go-T. είναι ότι καλύτερο έχει βγεί. Εξάλου έχει τον ίδιο τρόπο ατμίσματος με τον Α2 Τ. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι παράγονται από Κίνα, και όπως μου έχει συμβεί επανειλημένα δυο ίδιοι δεν έχουν το ίδιο άτμισμα. Παράδειγμα ανάμεσα σε 4 e go w που αγόρασα οι δυο ήταν καλοί και οι άλλοι δυο άχριστοι.
Όσον αφορά τους επισκευάσιμους, πιστεύω ότι είναι θέμα σεταρίσματος και προτημίσεων του ιδιοκτήτη.

Αποσυνδεδεμένος nektarios1974

• **
  • 258
Oι καλύτεροι ατμοποιητές κατά τη γνώμη μου είναι οι επισκευάσιμοι ( ΙΑΤΤΥ, Α2). Ποτέ δεν μένεις απο ατμοποιητή, ποτέ καμένο ποτέ διαρροές ..ποτε, ποτέ ποτέ :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
Και μακροπρόθεσμα, γλυτώνεις και φράγκα  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
Για ερωτηση "περι ατμο Hybrid" μπορεις να δεις και να κανεις ερωτημα εδω

Αποσυνδεδεμένος blackjack

• *
  • 55
Από τους "κοινούς" 4075 με διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος niktwo

• *
  • 5

Αποσυνδεδεμένος DjLouiS

• **
  • 280
Ego Ego Ego istaaa hehehe
Ego-C :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος geo

• **
  • 289
Από τους εμπορίου (κινέζικους), ο Giant. Και έχω δοκιμάσει πολλούς.

Αποσυνδεδεμένος dimosthenis

• *
  • 12

με  μια  650 μπαταρια  ειχα  τον   Titan DCT V2 3.5ml   1.5  αντισταση   καλος  σε  αποδοση γευσης  καλο  χτυπημα   

τωρα  ειμαι  με  τον  ego-c  της joyetech  που  ειναι  μαλλον  με  2.2 αντισταση 

μακραν  καλυτερος   δινει  το  υγρο  στο  99 %  και  σε  γευση  αλλα  και  επιγευση   ιδιο  χτυπημα  πολυ δυνατο 

καλυτερος  λοιπον  ο   ego-c  της joyetech

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360467 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114404 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450834 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110978 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375487 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328542 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1092 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6470 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15338 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29412 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99997 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F