Καλησπέρα, έφτασε ο ερλ στα χέρια μου και βλέπω ότι από τα λούκια που είναι το βαμβάκι βγαίνει χρώμα σκούρο και τελικά χρωματίζει έντονα όλο το υγρό στο τανκ μετά από λίγο. Έχω βάλει μπεμπεκα και από κίτρινο γίνεται καφέ, ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;!
Το παρατηρώ και στον δικό μου αυτό. Για την ακρίβεια, μετά από κάποιες μέρες το υγρό στο tank χωρίζεται σε 2 στρώσεις, σκούρο κάτω και ανοιχτόχρωμο επάνω. Σίγουρα έχει να κάνει (και) με το στήσιμο, μιας και με καλό στήσιμο αργεί περισσότερες μέρες να παρουσιαστεί το φαινόμενο (και μάλλον σε προειδοποιεί για αλλαγή αντίστασης. Όσον αφορά το βαμβάκι και την καμινάδα που λέει ο φίλος παραπάνω, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να μην ακουμπά από τη στιγμή που πρέπει να είναι αρκετά αφράτο στις γωνίες.
Πάντως σαν ατμοποιητής δε σταματά να με εντυπωσιάζει για την απλότητά του. Λίγα κομμάτια, όσα πρέπει για να είναι λειτουργικός και πανάλαφρος.
Δίνει τρομερή γεύση και τσιγαρίσια τζούρα.
Γίνεται πολύ όμορφος και ακόμα καλύτερος με μετατροπές (glass tank, drip tip, nano kit).
Εδώ ο erlkonigin (όχι δικός μου) με τις παραπάνω μετατροπές. Μπορεί κι ο erlprinz να γίνει έτσι, το κακό είναι ότι τα extras στοιχίζουν (και το nano kit του erlkonigin στοιχίζει σχεδόν όσο ο erlprinz).