Τις ρυθμισεις, αναλογως το συρμα, τις βρισκεις με δοκιμες. Στο λινκ που ειχα δωσει χτες στο παρον νημα, ενας κατοχος στην Αμερικη εχει κανει καποια πρωτα τεστ
κι εχει βγαλει ορισμενα αποτελεσματα. Ξεκινας απο εκει λοιπον και δοκιμαζεις λιγο πανω λιγο κατω μεχρι να βρεις την ιδανικη ρυθμιση για το καθε συρμα.
Μετα δημοσιευεις τα ευρηματα εδω γιατι προσωπικα βαριεμαι να κανω ολες αυτες τις δοκιμες.

Οπως το βλεπω, το νικελιο και το τιτανιο ειναι ευκολα να ρυθμιστουν, εχουν σχετικα κοντινο συντελεστη θερμοκρασιας.
Γι' αυτο λογικα και ολες οι συσκευες της αγορας αυτη τη στιγμη δουλευουν με αυτα τα δυο συρματα.
Οσο το αν ειδαμε καποια μετρηση για να αποδειξει οτι οντως δουλευει, εγω δεν εχω δει μετρηση για κανενα mod με ελεγχο θερμοκρασιας.
Το μονο που κανουν ολοι στα review τους ειναι να πατησουν με στεγνο βαμβακι και να αποδειξουν οτι δεν καιγεται.
Δεν πιστευω πως ειναι αυτο το νοημα του ελεγχου θερμοκρασιας. Αν εχει στεγνωσει το βαμβακι μπορω να το καταλαβω και μονος μου, δε χρειαζεται να μου το πει το mod.