vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

460 επισκέπτες, 6 χρήστες
kyrgiannis, Methodios, sakissalonika, maprix, maraki1308, manoslykos

Νέες αναμενόμενες συσκευές η.τ. με ελεγκτή θερμοκρασίας

Αποσυνδεδεμένος eckotek

• 522
  • Φύλο: Άντρας
  • MAKE LOVE NOT WAR
Πάρτε και ένα γνήσιο σκέτο χωρίς καλώδιο και αντάπτορα στα 25.91 ευρω!!!!
https://www.fasttech.com/products/3032/10011027/2642000

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε

όταν κοιτάζεις τιμές στην fasttech να τις βλέπεις σε δολάρια γιατί σε δολάρια θα πλήρωσης
αν θέλεις κανε την μετατροπή μονος σου εδώ
http://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=30.5&From=USD&To=EUR

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
Αυτή την στιγμη στη ΦΑΣΤΕΚ ΕΧΕΙ 28,52 ευρω και όχι 25,91!!!!! ;) ;)
Ο ατμοποιητης είναι μαζι? :hmmm:
Πετρος  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ipankas

• **
  • 171
Εγώ το παρήγγειλα από cvapor με κουπόνι 30,24 USD με PayPal στη μετατροπή 28.28 EUR
Οχι και στα δύο μαγαζιά είναι σκέτη συσκευή

Αποσυνδεδεμένος eckotek

• 522
  • MAKE LOVE NOT WAR
το ξανακοίταξα τώρα και η τιμή είναι αυτή που ανέφερα. Μου τα βγάζει κατευθείαν σε ευρώ.
Σκέτο το μοντάκι χωρίς καλώδιο και ατμοποιητή φυσικά. Προφανώς έχει άλλη ισοτιμία για μένα...

Αποσυνδεδεμένος ipankas

• **
  • 171
Δεν είναι online η μετατροπή

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
Eckotek,
Εχεις εκτος την προμηθεια της Τραπεζας. :eyesplash:
Για να το καταλάβεις κανε μια εικονικη αγορα ,δεν είναι δυσκολο. ;)
Πετρος  :thumpup:

@@@
Στο βιντεο των 3,28 στο πακετο υπαρχει και ατμοποιητης. 8)
Τελικα ποσες τιμες υπαρχουν?τρεις? :hmmm:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 01, 2015, 10:08 από TSARLY »

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
Θυμάσαι το ASOLO της iJOY;
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,23312.msg851938.html#msg851938

Νέα ενημέρωση, ότι θα είναι διαθέσιμο κάπου στα τέλη Ιουλίου περίπου μάλλον.
Τιμή $75 για 5-20 τεμάχια.
Το δοκίμασαν με NiChrome και δούλεψε καλά.
Η πρώτη ενημέρωση ήταν $169 με ταχυδρομικά και διάθεση περί τις 20 Ιουνίου.

Δεν παρέλειψα να ευχαριστήσω τον Rick και να του εξηγήσω που θα είμαστε σε ένα μήνα.

Ο λόγος που το αναφέρω είναι ότι το ενημερωτικό mail ξεκινούσε: "my dear friend from Greece".
Νταξ... να πουλήσει θέλει, αλλά όσο και να το πεις...

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
  • To understand is to be...
 Εγώ πάντως δεν αντιστάθηκα άλλο και χτύπησα ένα ELeaf iStick 40W TC Full Kit από Vapeland στα 64,90

TC δουλεύει απ ότι είδα σε κάτι reviews και δεν καίει το στεγνό βαμβάκι παρά μόνο στα 600F (τέρμα δηλαδή) αφήνει ένα ίχνος κιτρινίλας....τώρα απο εκεί και πέρα οίδωμεν μόλις το πάρω στα χέρια μου  ;D
πάντως φαίνεται πολύ απλό στη χρήση πράγμα πολύ βασικό για εμένα.....σιγά μην κάτσω να λύσω μαθηματικές εξισώσεις για να κάνω μια τζούρα  ;D

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
Με λιγη υπομονη 25.91eur απο Fasttech

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
Δεν υπάρχει υπομονή το θέλω εδώ και τώρα ;D ....ασε που άμα σου τύχει κανένα ελαττωματικό τρέχα γύρευε...από εδώ μέχρι την κίνα :laugh1:

Εδώ το istick 50W που είχε κάποια θεματάκια (έκανε autofire δηλαδή  :fight_shot_bandana: ) έκαναν 3 εβδομάδες να μου το αντικαταστήσουν από ελληνικό κατάστημα....να μου λειπεται το βύσσινο.

Στη Vapeland Καλλιθέας (όπου έτυχε να περάσω) πάντως η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και επαγγελματική θα έλεγα, και θέλω να πιστεύω οτι θα έχω και την ανάλογη υποστήριξη αν έχω κάποιο πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359

πάντως φαίνεται πολύ απλό στη χρήση πράγμα πολύ βασικό για εμένα.....σιγά μην κάτσω να λύσω μαθηματικές εξισώσεις για να κάνω μια τζούρα  ;D

Μα να μην ξέρεις τα joule είναι απαράδεκτο  :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
Ένα j δηλαδή αντί για w τα έκανε όλα τόσο δύσκολα βρε παίδες;!
:laugh1:

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102

Μα να μην ξέρεις τα joule είναι απαράδεκτο  :)) :)) :))

Όντως να μην ξέρω τι είναι τα Joule και να θέλω έλεγχο θερμοκρασίας πρέπει να ντρέπομαι  :-[ :-[ :-[ ......anyway

Γκατζετάκιας είμαι και εγώ  ;D αλλά δεν υπάρχει και πολύς χρόνος τη σήμερον ημέρα να ασχοληθείς και να θες...
Plug and Play πρέπει να είναι τα Modakia στις βασικές τους λειτουργίες (TC) και να αφήνουν το περιθώριο σε όποιον θέλει και έχει το χρόνο να ασχοληθεί με εξειδικευμένες ρυθμίσεις.....
κοντός ψαλμός αλληλούια όπου να ναι θα το έχω στα χέρια μου και εννοείται θα ξεκινήσω τα burn cotton tests ;D

Αποσυνδεδεμένος panagiotis87

• *
  • 30
καλησπερα υπαρχει καποιο ελληνικο μαγαζι που να το εχει διαθεσιμο..??αν γνωριζει κανεις κατι παρακαλω...η και ακομα αν την πουλαει καποιο μελος...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114102 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359682 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449933 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374647 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327947 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1037 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99831 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F