vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

148 επισκέπτες, 4 χρήστες
camber, Buliwyf, dvelev, maprix

Νέες αναμενόμενες συσκευές η.τ. με ελεγκτή θερμοκρασίας

Αποσυνδεδεμένος belgos

• **
  • 208
  • Φύλο: Άντρας
Εργονιμικό έκτρωμα  >:(

και όμως φιλε μου,τα "χοχολια" θα πέσουν με τα μούτρα :dontknow:

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

http://www.tasteyourjuice.com/wordpress/2015/06/12/the-cats-dna-is-out-of-the-bag/

εδώ  ο μπουσαρντό μας τα λέι αλλιώτικα :hmmm: :confused1:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 13, 2015, 22:17 από belgos »

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• 674

Αποσυνδεδεμένος belgos

• **
  • 208

πάει να με εντυπωσιάσει οι evolv τώρα με τα 200w ?
σφαίρα για το καινούργιο sigelei,να ξέρουμε και τι μας γίνετε :yes:

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
Οι πρώτες ''διαρροές'' για το καινούργιο chip της evolv DNA200 λένε ότι θα έχει:

1. Adjustable Wattage: 1W-200W (with Kanthal, Ni200 & Ti)
2. Supports Resistance: 0.08Ω
3. Temperature Control: Ni200 & Titanium
4. Firmware Upgradable Board (receives updates via PC)
5. PC Software Suite (Analyze, Adjust & Customize your Vaping Experience)
6. OLED Screen (large numbers)

Η άποψη μου είναι πως η evolv αν και είναι η πρώτη εταιρεία που έβγαλε TC (αν δεν κάνω λάθος), τώρα τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις. Όπως αποδείχτηκε ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι Κινέζοι μπορούν να μας προσφέρουν αξιόπιστα εργαλεία σε πιο προσιτές τιμές. Από όλα τα παραπάνω το μόνο καινούργιο είναι αυτό το Software που θα συνδέεις το mod στον υπολογιστή και θα κάνεις ρυθμίσεις. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό και πως θα λειτουργεί :dontknow: . Μένει να το δούμε όταν κυκλοφορήσει. 

Αποσυνδεδεμένος marbass

• 1139
  • Smoke free since 24/9/2009
Αυτο το παραμυθι με τα απειρα βατ κανει πολλους να τσιμπανε.
Δε λενε τις ακραιες συγκεκριμενες  συνθηκες υπο τις οποιες μπορουν να επιτευχθουν.
Με 8v πχ και αντισταση 0.3Ω, ή με 5v και 0.15 θα παρω 200w+. Και? Ποια μπαταρια και για ποση ωρα θα αντεξει να τα δινει με τοοοοσα αμπερ (30-40-50+)?
Ασε που μετα δεν εχει νοημα και το TC.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 14, 2015, 14:26 από marbass »

Αποσυνδεδεμένος johnnypatras

• **
  • 215
Με 3s lipo μπαταρία....πολλάαα αμπερ ;)

Έχω την εντύπωση πως είμαστε λίγο offtopic στις τελευταίες σελίδες, ίσως θα ήταν καλύτερο να μεταφερθούν
τα τελευταία μηνύματα και να συνεχιστεί η συζήτηση εδώ.

Αποσυνδεδεμένος belgos

• **
  • 208
Evolv Dna 200 Temperature Control Board
Posted
June 13, 2015[/font][/color] by life6109[/font]
I am pretty excited as I have just seen that Evolv will release a temperature control board that is capable of firing 200 watts, and also supports other than ni200 wire.
[/font]
According to some comments I have read, it will also be firmware upgradable, can support up to 3x 18650 batteries and allows you to tinker all the settings via a software.
Apparently, more details will be made public in the following week.
Evolv´s claim was that they were not planning to enter wattage wars and limit the maximum wattage to an assumed safe level. It seems like their sales took a hit due to Yihi and other companies´ boards that provide temperature control along with very high wattages.
3 x 18650......  αυτό θέλω να το δω.....   life :yes: [/size][/url][/font][/size][/size][/font][/size][/font][/color]

καλούτσικο φαίνεται

:yes:

Με 3s lipo μπαταρία....πολλάαα αμπερ ;)

Έχω την εντύπωση πως είμαστε λίγο offtopic στις τελευταίες σελίδες, ίσως θα ήταν καλύτερο να μεταφερθούν
τα τελευταία μηνύματα και να συνεχιστεί η συζήτηση εδώ.

θα σε προτείνουμε για moderator......τον ψήφο μου τον έχεις σίγουρα :laugh1:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 14, 2015, 15:20 από belgos »

Αποσυνδεδεμένος belgos

• **
  • 208
τι να πούμε για το rdna 40?
το φυσάμε και δεν κρυώνει? ;D ::)

belgos, το προτείνω γιατί τα τελευταία μηνύματα δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο του
thread, που είναι το Vaporshark rDNA40. Ούτε υποδείξεις κάνω, ούτε τίποτα, φιλικά το λέω.

ok φιλαράκι,δεν το είπα με κακια,δεν είμαι ... :dontknow:

Φαίνεται ότι έχουμε πολλά να δούμε ακόμα στα μοντάκια με έλεγχο θερμοκρασίας, το πάρτυ μόλις τώρα ξεκινάει...

Υπενθύμιση του κανονισμού:
Επιβάλλεται το κόσμιο περιεχόμενο των μηνυμάτων μας

Κάποια μηνύματα διαγράφηκαν.
Και παρακαλούμε να παραμείνετε στο θέμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 14, 2015, 23:21 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος knight77

• 667
Η φώτο είναι από post της Vaporshark στο facebook

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • ~Box Mods~
Eπισης απο σχολια στο fb. (Δεν τα βγαλα ps για ευνοητους λογους a.k.a φημες λενε)

-Τιμη κοντα στα 200$. Λιγο πανω, λιγο κατω κ βλεπουμε.
-Αλλαγη στη βαφη. Powder coating λενε.. Οπως επισης κ στο νεο φλασκι απο την VS.
-Πολυ καλυτερη αυτονομια μπαταριας
-Για την ωρα θα ειναι με 3-cell li-po (user servicable)
-Oσον αφορα το μεγεθος, θα ειναι κατι χιλιοστα πιο ψηλο απο το rdna κ λιγο πιο λεπτο.

• **
  • 215
Και για να απαντηθεί και η εύλογη απορία του marbass για το τι αντιστάσεις θα υποστηρίζει να σηκώσει αυτά τα
Watt, εφόσον θα έχει 3S LiPo μπαταρία, φουλ φορτισμένη θα είναι στα 12.6V, άρα δίνει 200W μέχρι και σε
περίπου 0.8Ω. Not bad!

Δεν ξέρω αν κάνει και step up, αν κάνει, βελτιώνονται κι άλλο τα νούμερα. Μιλάμε για κάτι εντελώς ξεχωριστό
σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, τόσο από πλευράς chip, όσο και από πλευράς μπαταρίας που το συνοδεύει.
Οι επιδόσεις εκτοξεύονται σε νούμερα δυσθεώρητα μέχρι σήμερα και εφικτά μόνο με 3 18650 σε σειρά....
Μεγάλο εξελικτικό βήμα.

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
Παντός,καθαρά προσωπική μου άποψη και επιλογή,όσο μεγάλο βήμα και αν είναι αυτό,όσο εξελικτικό
είτε καινούργιο είτε σούπερ ουάου,για κάποιους,θεωρώ πως μια συσκευή,με μέγιστο αριθμό τα 30-40Watt,
χωρίς προβλήματα και καλή αυτονομία/εργονομία είναι υπέρ αρκετή για όλους αυτούς που θέλουν να καλύψουν
τις ανάγκες τους με την νικοτίνη.Παρ'αυτά όμως,αν το Marketing της Vaporshark απαντήσει με τα 200Watt,σαν
κεντρικό στοιχείο,τότε το θεωρώ "φθηνό" και "χαζό" για κάποιον που ας πούμε ήδη έχει το rDNA40 να πάρει το καινούργιο.

Ας πούμε πως προσωπικά θα ενθουσιαζόμουν περισσότερο αν άκουγα πως το νέο rDNA θα βγεί αδιάβροχο,βάση
καλοκαιριού που έχουμε μπροστά μας  :))

• **
  • 215
Ε, ναι! Αλλά το "κέντρο ενδιαφέροντος" αυτή τη στιγμή, καλώς ή κακώς είναι οι ΗΠΑ οπότε κομμάτι του
marketing, είτε μας αρέσει είτε όχι, θα εστιάσει και εκεί.

Εγώ πάντως το θέλω. Όχι για τα 200W, max (πολύ max όμως) στα 25 ατμίζω.
Το θέλω για τα χαρακτηριστικά παραμετροποίησης που θα έχει. Τα οποία ανοίγουν έναν καινούριο κόσμο
για όποιον θέλει και γουστάρει να ασχοληθεί. Συν το upgrade-able firmware. Επιτέλους, εδώ φαίνεται να
πήραν το μάθημά τους.

Απ' ό,τι διαβάζω, μέχρι και καμπύλες TCR διαφόρων τύπων συρμάτων για τον έλεγχο θερμοκρασίας θα μπορείς
να κάνεις upload στο τσιπάκι. Όμορφα πράγματα...

και το άλλο στη φωτό στη προηγουμενη σελίδα

ειναι της Opus , το μεταλιζέ είναι ανγώστου ταυτότητας ;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 112608 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 357800 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 448280 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 109280 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372903 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326472 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 521 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5697 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14567 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28499 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99053 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325834 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost