Μια που πέρασε το 24ωρο, ας δούμε τις πρώτες εκτιμήσεις των exit... πολς
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα μια κάποια υπεροχή των σωλήνων, για απροσδιόριστους λόγους που δεν μπορώ να εξηγήσω (απλώς περίμενα).
Θα μπορούσα να γράψω:
Ειναι λιγο παγίδα η ερώτηση...
Γι αυτό και δεν εξέφρασα γνώμη, αρχικά.
Όμως:
Το σημαντικό είναι ότι άλλα περίμενα να "μάθω" κι άλλα έμαθα
Κι επειδή οι ψηφοφορίες είναι για να μαθαίνουμε, εντύπωση μου έκαναν:
Σοφόν το σαφέςΣκασίλα μου, τη δουλειά τους να κάνουν....
Το κάθε ένα έχει τα δικά του + και -. Οι σωλήνες είναι πιο όμορφοι, αλλά η αίσθηση του κουτακίου στο χέρι μού αρέσει. Επίσης το γεγονός ότι το κουτί δεν κυλάει από το τραπέζι είναι μεγάλο + για μένα.
Τείνω να καταλήξω στο: μηχανικοί σωλήνες, ηλεκτρονικά κουτάκια.
Κουτί με εύκολη πρόσβαση...
ΝΒΑ...Σωλήνες, εύκολα!
...
Το Hana ήταν μικρό. Το MVP ήταν μικρό...
θυμήθηκα το πώς σκότωσα το 2 ετών λαβάκι μου, όταν αφηρημένος το είχα αφήσει στην κωλότσεπη και... (παράπλευρες απώλειες, αισθητές...
)
Κουτακια και κανουν την δουλεια τους και τα αφηνεις οπου γουσταρεις και ειναι και ελαφρια με αποτελεσμα το καλοκαιρι να το εχεις στην βερμουδα χωρις να φοβασαι μην σου βγει κανα κωλομερι εξω απο οτ βαρος της σωληνας.
Αισθητική παρέμβαση που δεν είχα υπολογίσει, αν και αντιπροσωπεύει μεγάλη μερίδα συμφομουριτώνΑισθητικα, γενικα ο σωληνας υπερτερει λογω της συνεχειας στις γραμμες που χαριζουν οπτικη αρμονια,οπως θα ελεγε και ενας σχεδιαστης.
Απο αποψη χρηστικοτητας κουτι!
Αλλά...Τα κουτιά είναι πιο... ιντελεξουέλ, πιο σοφιστικέ! Είναι οι πίπες του ηλ. τσιγάρου.
Οι σωλήνες πιο... καγκουρέ ένα πράμα. Καβάλα σε φτιαγμένο παπάκι "πριόνι".
Αυτό, πραγματικά, ούτε το είχα φανταστεί...Τα τσιγάρα, πούρα, πίπες έχουν κυλινδρικό σχήμα γιατί είναι πιο εργονομικό στο χέρι. Για τον ίδιο λόγο τα ποτήρια και κούπες είναι κατά κανόνα κυλινδρικά.
Τα μικρά η.τ. μιμούνται το σχήμα του κ.τ. αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο για τα mod. Είναι σωλήνες γιατί βολεύουν περισσότερο μέσα στην παλάμη, όχι για να μοιάζουν με κανονικά τσιγάρα. Το μήκος των σωλήνων είναι ο λόγος που στρέφονται αρκετοί στα κουτάκια. Αν προχωρήσει η τεχνολογία και μπορέσουμε να έχουμε 3000mAh σε μέγεθος 18350 και μήκος σωλήνων 7-8cm δεν νομίζω ότι θα συνεχίσουν να παράγονται κουτιά.
Έτσι θα διδάσκεται η μαθηματική επαγωγή από εδώ και πέρα:σκασίλα μου, τη δουλειά του να κάνει...
Κι ας είναι ότι κουτί να 'ναι.
...
Ο δεύτερος, απόρροια του πρώτου, είναι οι ιδιοκατασκευές.
Ο τρίτος, απόρροια του δεύτερου, είναι το σχήμα των δίσελλων LiPo.
Ο τέταρτος, απόρροια εικαστικής κολοκυθόπιτας, επειδής μου αρέσουν ρε δικέ μου άμα λάχει να πούμε.
...
Ο πέμπτος, απόρροια του τέταρτου, μπορείς να το κάνεις παραλληλεπίπεδο χωρίς το ορθογώνιο
ή οτιδήποτε σχήμα σου υπαγορεύσουν, τα υπολανθάνοντα περί αισθητικής, παιδικά βιώματα.
Και ιδού το πικ:
Προλαβαίνετε να στοιχηματίσετε, κυρίες και κύριοι...Τελικά είναι ντέρμπι και δεν το περίμενα. Τα σωληνοειδή νόμιζα πως θα κέρδιζαν χαλαρά...
Και όμως, το αουτσάιντερ αποδείχθηκε σκληρό καρύδι...
Δεν τσουλάει στην κατηφόρα, μπορεί να γίνει τρανσφόρμερ (κυτίον σε σχήμα παλαμιζέ δεν είναι και πολύ μακριά, με τα πλαστικά που έχουν βρεθεί...)
Η δική μου, προσωρινή, γνώμη...
Προσωπικά, πέρα από το software, που μπορεί να τυλιχτεί σε οποιοδήποτε σχήμα, με βόλεψε πάρα πολύ το κουτάκι, διότι:
1) Μπορώ να αφήνω μέσα τον ατμοποιητή τη νύχτα, σε οριζόντια θέση
2) Η οποία οριζόντια θέση δεν ανατρέπεται εύκολα, άρα δεν έρχεται σε επαφή το επιστόμιο με οποιοδήποτε μικρόβιο βρίσκεται στην εκάστοτε επιφάνεια...
3) Το κουτί "ντύνεται" πιο εύκολα
... αφορούσε πιο ανειδίκευτα ζητήματα, βλέπω όμως ότι πολλοί το έχουν ψάξει βαθύτερα...
Το ντέρμπι συνεχίζεται, εκτός αν το παιχνίδι είναι σικέ και βγει κάποιο μοντ-πλαστελίνη, που το πλάθεις σε ότι σχήμα θες και... αρχίζει το show...