Με ντουμανάτους με εργοστασιακές κεφαλές είχα να ασχοληθώ σοβαρά από εποχή Aspire Atlantis 2.
Χτύπησα προχθές τον tfv12 prince "για πλάκα". Έχω μείνει ΜΛΚΑΣ από την απίστευτη τζούρα του,
το απίστευτο drip tip και την απίστευτα αθόρυβη λειτουργία της κεφαλής (τουλάχιστον της X6 που
κούμπωσα - βασιζόμενος σε κάποια review). Το δουλεύω πανκατ 80-90W (σε Tesla 2μπατάρο) και
η αντίσταση δεν έχει κάνει ΚΙΧ. Ούτε τσαφ, ούτε τσουφ, ούτε πέταξε ποτέ υγρό, τίποτα απολύτως.
Το drip tip μακράν ότι καλύτερο σε ντουμανάτους έχω βάλει στα χείλη μου (έχω pharaoh mini, smm,
dead rabbit κ.α.) σε σωστό ύψος ώστε να μην ακουμπήσουν ΠΟΤΕ τα χείλη στον ατμοποιητή, ακόμη
και αν τα 'χεις υπερ-τουμπανιάσει με υαλουρουνικό. Όσο για τη τζούρα/αίσθηση... δεν υπάρχει απλά.
Απλά αναπνέεις. Ούτε να ζοριστείς να γίνει στροβιλισμός, ούτε να χρειάζεται έλεγχος στο στομάχι λες
και τραγουδάς σε όπερα, ούτε σφύριγμα, τίποτα (δουλεύω τον αέρα στη μέση μέχρι full, για πιο κάτω
δεν τέσταρα). Smooth like a p0rnst@r's @$$ όπως θα 'λεγε και ο βλακάκος ο Ριπτρίππερς. Γενικά,
super-εντυπωσιασμένος. Για τα υπόλοιπα θέματα δεν έχω αποκτήσει αρκετή εμπειρία ώστε να μιλήσω
με σιγουριά. Η γεύση είναι καλή (αλλά δεν έχω μέτρο σύγκριση άλλους τόσο ντουμανάτους για να πω
πόσο καλή), όπως και για την αντοχή των coil δεν έχω ιδέα, καθώς και για αν υπάρχουν διαρροές (προς
το παρών δεν είχα τέτοιο θέμα, αν και είναι πολύ νωρίς να μιλήσω - τον χρησιμοποιώ μόνο στο σπίτι).
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΩΡΑ:
Κάτι παρόμοιο αλλά για χρήση σε μονομπάταρο mod, 40-50W, λίγο πάνω λίγο κάτω, κάπου εκεί τελοσπάντων.
Ρώτησα και κάτι παρόμοιο πριν κάποιο διάστημα, αλλά πλέον μπορώ να γίνω πολύ πιο συγκεκριμένος. Δηλαδή,
η τζούρα να είναι super smooth και αβίαστη, το drip tip φαρδύ και ψηλό ή έστω να ζεστένεται πολύ δύσκολα,
και SUPER σημαντικό, οι αντιστάσεις να είναι όσο λιγότερο θορυβώδες γίνεται. Να σας δώσω να καταλάβετε,
χτύπησα ένας Melo 4 22άρη. Ε μέρα με τη νύχτα με τον Prince. Αντιστάσεις Melo πολύ θορυβώδες +το drip tip
ζεστένεται για πλάκα σε chain (ακόμη και μικρό). Και όλα αυτά σε 30-40W, που να ανεβάσω παραπάνω (και όχι
δε ψήνομαι να ρουφάω σαν μπαφιάρης για να μου έρχεται λιγότερο ζεστή η τζούρα). Υπόψην, ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ
αν coil που προορίζεται να παίζει πχ. σε 30-50W γίνεται να είναι αθόρυβο, πάντως επιθυμητό ο θόρυβος να είναι
όσο πιο περιορισμένος γίνεται.
Υποψήφιοι:
TFV8 X - Baby
Aspire Cleito EXO
Vaporesso NRG
UWELL Nunchaku
OBS Damo
Sense Herakles 3
Το ξέρω πως οι περισσότεροι είναι καινούργιοι, οπότε δεν περιμένω να τους έχουν πολλοί. Όποιος έχει να προτείνει
κάτι (είτε από τη λίστα, είτε εκτός - standard θα μου διαφεύγει κάποιος), ας δώσει τα φώτα του. Τέλος, σημαντικό
επίσης να μπορώ να βρω coils -σχετικά εύκολα- σε Ελλάδα.