vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

493 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, camber, manoslykos, ATMISTHS

ΒΟΗΘΕΙΑ για επιλογή clearomizer

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • Φύλο: Άντρας
  • U can call me... ZAN
Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ για επιλογή clearomizer
« Απάντηση #420 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 22:29 »
Καλη γευση - φτηνες αντιστασεις - φτηνος ατμοποιητης:

1) Kanger Genitank (μεσαιος)
2) Aspire K1

Κοστος γυρω στα 10 EUR ο καθε ενας, με τις ανταλακτικες αντιστασεις στα 2 EUR (απο Ελλαδα) & καθαρισες  O0

* Τους εχω & τους 2

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #421 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 22:35 »
Και ο καινούριος Eleaf GS Air 2 19mm είναι καταπληκτικός για την τιμή του (15 ευρώ).

Αποσυνδεδεμένος GK1980

• 523
« Απάντηση #422 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 22:44 »

Αποσυνδεδεμένος kmitkas

• *
  • 91
« Απάντηση #423 στις: Φεβρουαρίου 11, 2016, 11:06 »
Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Ποιά είναι η διαφορά genitank , aerotank mega ? Ποιος είναι καλύτερος ;
Kanger genitank ή eleaf air 2?
Από διαρροές πως πάνε ?

Ευχαριστώ

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #424 στις: Φεβρουαρίου 11, 2016, 11:34 »
Ο Genitank είναι η χαμηλότερου κόστους εκδοχή του Aerotank. Στην πρώτη περίπτωση τα μεταλλικά μέρη είναι κατασκευασμένα από κράμα χαλκού ενώ στη δεύτερη από ανοξείδωτο ατσάλι.
Μεταξύ Kanger genitank και eleaf air 2 θα επέλεγα μάλλον τον δεύτερο που είναι αρκετά νεότερος.

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
« Απάντηση #425 στις: Φεβρουαρίου 11, 2016, 12:58 »
O aerotank mega με διαροες ,προβληματικός με τις ανταλλακτικες κεφαλες και παλαιό μοντελο ...
o genitank (κραμα χαλκου) δεν είναι πλεον για αγορά ...

Αποσυνδεδεμένος gazius

• *
  • 79
« Απάντηση #426 στις: Φεβρουαρίου 11, 2016, 13:22 »
Έχω και τους τρεις : aerotank, genitank και τον GS Air 2 o οποίος είναι μακράν καλύτερος από τους άλλους δύο.

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #427 στις: Φεβρουαρίου 11, 2016, 16:09 »
Δεν θα διαφωνησω με τους προηγουμενους, σιγουρα ο GeniTank ειναι λιγο παλιοτερος ατμοποιητης απο τον GS Air 2, αλλα θεωρω οτι για εναν νεο στο χωρο ειναι μια καλη φτηνη λυση λογο της πληθωρας αντιστασεων που εχει για γευση σε χαμηλα watt (απο 1 μεχρι 2.2ohm), ενω ο GS δεν ξερω αν βγαζει κεφαλες πανω απο 1.5Ohm + του οτι οι κεφαλες ειναι πιο φθηνες στον Geni.

Ιδια αποψη & για τον Aspire K1 εχω, απλως αυτος παιρνει λιγοτερα ml.

Με αυτους ξεκινησα πριν 1 χρονο, τους εχω ακομα & τους χρησιμοποιω πια μονο σε εξοδους ως μια βολικη λυση...

Για τον GS σου ειπαν τα παιδια παραπανω  O0

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #428 στις: Φεβρουαρίου 11, 2016, 17:35 »
Εγω χρησιμοποιώ  ακομα τον aerotank Mega ειναι πολυ καλος ατμοποιητης δινει καλο αποτελεσμα,, λειτουργει καλα χωρις διαρροες και παιρνει κεφαλες vocc καθετη δηλ με οργανικο βαμβακι και αποδιδουν πολυ καλα, υλικο ss, ρυθμιζεται και η τζουρα του απο σφικτη μεχρι αερατη

« Απάντηση #429 στις: Φεβρουαρίου 19, 2016, 15:07 »
Καλησπερα παιδια!
Ειμαι σε αναζητηση ατμοποιητη για συγγενη μου που θελει να αρχισει το ηλεκτρονικο.
Τα δυο βασικα δεδομενα ειναι οτι θελει εργοστασιακο και να ειναι τσιγαρισιος οχι αερατος.

Εχω καταληξει σε δυο, Ναυτιλο και Cubis καθως ο δευτερος εχει διαφορες κεφαλες απο αερατες ως και τσιγαρισιες.
Προβαδισμα στο μυαλο μου φυσικα εχει ο Ναυτιλος αλλα με φοβιζει το γεγονος οτι ειναι σχετικα παλιος ατμοποιητης και φοβαμαι το για ποσο ακομα θα υπαρχουν κεφαλες του στην αγορα. Ισχυει κατι τετοιο, η τσαμπα ανησυχω?

Αποσυνδεδεμένος e-akapnos

• 838
  • Dum vivimus vivamus
« Απάντηση #430 στις: Φεβρουαρίου 19, 2016, 15:30 »
Ο ναυτίλος είναι σταθερή αξία στους εργοστασιακούς (all time classic). Όσο για τις αντιστάσεις του όχι μόνο δεν υπάρχει φόβος απόσυρσης αλλά πρόσφατα αυξήθηκε η γκάμα τους με καινούργιες αντιστάσεις νικελίου και clapton.
Μην ανησυχείς καθόλου. Προχώρα άφοβα σε αγορά. Καλό είναι βέβαια να δοκιμάσεις και το ναυτίλο και τον cubis αν μπορείς και μετά να αποφασίσεις.

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #431 στις: Φεβρουαρίου 19, 2016, 15:31 »
Μάλλον τζάμπα ανησυχείς. Για έναν τόσο επιτυχημένο ατμο λογικά η εταιρία θα βγάζει αναλώσιμα για πολύ καιρό ακόμα.
Θα σου σύστηνα να κοιτάξεις και τον Triton 2 ή Triton Mini. Ίδια εταιρία, εξαιρετική ποιότητα, όσο σφιχτή ή όσο αεράτη τζούρα θέλεις,
γέμισμα από πάνω με αυτόματο κλείσμο των οπών τροφοδοσίας, μηδέν διαροές, κλπ. κλπ.
Εγώ τον χρησιμοποιώ για τσιγαρίσιες (με αρκετά κλειστό τον αέρα). Έχω τρεις ήδη και θα κάνω πολύυυυυυυυυ καιρό να τους αλλάξω.  ;)

Αποσυνδεδεμένος tasos68

• *
  • 39
« Απάντηση #432 στις: Φεβρουαρίου 19, 2016, 15:37 »
Εχω και τον nautilus και τον cubis... για 2ο.
Για μενα ο nautilus αρκετα καλυτερος και για πιο τσιγαρισιες τζουρες.

« Απάντηση #433 στις: Φεβρουαρίου 19, 2016, 19:28 »
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!
Με βοηθήσατε πολύ και άμεσα!
Προτιμούσα λίγο παραπάνω τον ναυτιλο από πριν, μετά από αυτά που μου είπατε θα τον πάρω με κλειστά τα μάτια!

Αποσυνδεδεμένος Zeus

• *
  • 27
  • FRUIT UP!
« Απάντηση #434 στις: Φεβρουαρίου 22, 2016, 20:08 »
Καλησπέρα σε όλους από ένα παλιό μέλος.  :bye:
Μετά από 4 χρόνια αποχής (χωρίς να επιστρέψω στο κάπνισμα  :respect: ), θα ήθελα να ζητήσω την βοήθεια σας για να προμηθευτώ νέα συσκευή (σώμα-μπαταρία και tank).

Θα ήθελα λοιπόν τις συμβουλές σας!!!

Στο παρελθόν χρησιμοποιούσα μεγάλο tank 3ml+ και ήμουν αρκετά καταναλωτικός σε ml ημερησίως.

Ήμουν από τους πρώτους που κυκλοφορούσαν στον δρόμο με ένα "μαύρο γκλοπ" οπότε θέματα μεγέθους σε tank κλπ δεν έχω.
Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε ένα σύστημα για σκληρή χρήση, με μεγάλη αντοχή και με προσιτά ανταλλακτικά.
Προτιμώ να μην είναι ούτε πολύ μπουκωμένο αλλά ούτε πολύ αεράτο, να είναι κάπου στη μέση.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1010 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114304 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450409 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110790 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375046 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328343 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29371 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99965 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F