Παρακολουθώ το φόρουμ περίπου δυο μήνες όσους ακριβώς έχω κόψει κ το κτ κ εχω περάσει στο ητ
Θα προσπαθησω οσο πιο συντομα γινεται να παραθεσω καποιες αποριες μου χωρις να κουρασω καθως κ να σημειωσω καποιες απο τις εντυπωσεις μου.
Αρχικα να πω οτι ξεκινησα με ενα σετακι μπαραρια ατμοποιητη απο vapormania με κοστος περιπου 60ευρω κ νικοτινη 24 (καπνιζα δυο πακετα την μερα) κ αυτο με καλυψε αρχικα, μετα μειωσα σιγα σιγα την νικοτινη φτανοντας σημερα στο 9.
Ατμιζω περιπου 6 ml ημερησιως στα 10 watt κ προσφατα αναβαθμισα τον ατμοποιητη κ πηρα τον nautilus.
Επισης απ την περασμενη βδομαδα ξεκινησα κ φτιαχνω μονος μου τα υγρα ατμισης (εφτιαξα τρεις διαφορετικες γευσεις) κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος δεν βλεπω διαφορες απ τους εμποριου.
Οι ερωτησεις τώρα.
Κοιταζω την αναβαθμιση κ του mod γιατι αυτο που εχω πρεπει να το φορτιζω δυο φορες την μερα κ απ αυτα που διαβαζω με ενα καλυτερο mod θα χω κ καλυτρερα ατμιστικα αποτελεσματα.
Ειδα πχ το eleaf i stick tc100 κ ενω στα καταστηματα στην Ελλαδα εχει κόστος 60 ευρω, μεσω ιντερνετ απο σελιδα κ χρηστη που υπαρχει κ στο φορουμ σας μπορεις να το αγορασεις 35$ με εκπτωτικο κουπονι για τα μελη του φορουμ
http://www.cvapor.com/ Τι παιζει εδω? ειναι τοσο μεγαλο το κερδος των εδω καταστηματων, ειναι κλωνοι or what?
Επίσης θα εκτιμουσα αν καποιος μου προτεινε ποιο θεωρει το καλυτερο μοντακι για τον ατμοποιητη nautilus (σε αυτονομια κ ατμιστικο αποτελεσμα)
Ευχαριστω εκ των προτερων κ καλως σας βρηκα.
υγ το ποσταρα εδω αλλα αν οι mods κρινουν οτι πρεπει να μπει καπου αλλου its ok