ΒACRID::::::::::::
Λυπάμαι πολύ που το λέω, γιατί η εξυπηρέτηση της nobacco είναι υποδειγματική και τους σέβομαι βαθύτατα ως επαγγελματίες, αλλά από τις 6 Ιουλίου έχω "χαλάσει" 10 κάρτο. σύμφωνα με το αναμενόμενο ζωής τους , θα έπρεπε να είμαι στον τρίτο. τώρα έχω τους τελευταίους 3 μισορεταλιασμένους και τους κρατώ μέχρι μεθαύριο όπως όπως, που περιμένω νέα παραλαβή άλλους κάρτο, άλλου τύπου. Αν είχα τους καινούριους σήμερα, θα πετούσα όλους τους hybrid. Καμένο, ελάχιστος ατμός, άνευρο χτύπημα. Ο πιο παλιός ειναι 9ημερών, ο πιο καινούριος 3. Ο τελευταίος από την πρώτη ώρα βγήκε σκάρτος. νομίζω το συμπέρασμα είναι πασιφανές.
ή θα παίξεις με άλλους καρτο τύπου 901/808 ή πάρε μιαμπαταρία με σπείρωμα 510 και δοκίμασε δικούς τους ατμοποιητές. για τον dual coil η nobacco κατι είχει πει ότι δεν ταίριαζε καλά με τις μπαταρίες σου. Δε συνεργαζόταν καλά, για την ακρίβεια και έψαχναν λύση. ρώτησέ τους. Και συζήτησε μαζί τους το θέμα των κάρτο που έχεις.
μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις τουςκάρτο kr808d1 που είναι στα 5-6 ευρώ ηπεντάδα. όσοι σου βγουν καλοι θα κρατήσουν 2 ημέρες χωρίς πτώση αποδοσης στο ενδιάμεσο. Θα χαλάσουν ξαφνικά. Εχω ακριβώςτο ίδιο πρόβλημα και ψάχνω κι εγώ λύση.